Prettig

Een duidelijke website om uit te zoeken en bestellen. Vlotte levering.

• Omschrijf uw aankoop: Kind in kleermakerszit

Erg goede en vriendelijke service!

Op eigen initiatief mooi ingepakt en snel verzonden. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan.

• Omschrijf uw aankoop: Father and Daughter beeldje

Mooie beeldjes, fijne winkel, netjes afgehandeld.

Heel tevreden! Niet de eerste keer dat we via Nienke een beeldje bestellen, en elke keer heel erg tevreden.

• Omschrijf uw aankoop: Willow tree beeldje.

Prachtig beeldje mooi verpakt, beetje vertraging maar alles prima verlopen

Mijn zusje erg blij gemaakt met dit subtiele mooie symbolische beeldje

• Omschrijf uw aankoop: Prima!!!

Snelle verzorgde levering.

• Omschrijf uw aankoop: Weer een mooi product!

Heel mooi

Snele levering beeldje is echt prachtig

Prima, snelle bezorging

De ene dag besteld, de anderen ochtend had ik het al in huis, dus als je een cadeautje zoekt....heb je het snel in huis!

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Super beeldjes en service!!!!

Voor de tweede maal een beeldje besteld. Heelmooi!!!! Heel goede service en snelle bezorging.

Tevreden.

Snelle service en goede verpakking.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Ik ben een vaste klant bij Willowbeeldjes.nl

Altijd blij met de bestelling. Alles komt op tijd en netjes verpackt. Bedankt!

• Omschrijf uw aankoop: Familie Groepjes

Super. Snelle levering

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Bestelling is allemaal conform afspraak, schitterende beeldjes, mevrouw Zon is echt een topper!!!

• Omschrijf uw aankoop: Indrukwekkend.

Mooi!

Super snelle service en een perfect beeldje die precies het gevoel weergeeft wat een moeder voor haar kind voelt.

• Omschrijf uw aankoop: 10

Ik had de beeldjes snel in huis. Eén beeldje wordt nog nageleverd. Fijn dat er via de mail zo snel contact kon worden gelegd.

• Omschrijf uw aankoop: Mooie beeldengroep.

Geweldig om hier te kopen

Wat een mooie ervaring om hier te kopen. Website werkt prima, goede service en snelle reacties. Top!

• Omschrijf uw aankoop: Fantastisch

Geweldig en voor arend en eedenkend geholpen

Geweldig en voortvarend en meedenkende geholpen.

• Omschrijf uw aankoop: 2 engelen beeldjes

Erg tevreden!

Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie en hele snelle levering. Erg tevreden!

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje opa&kleinzoon

Hele mooie beeldjes; precies zoals op de foto. En de service is geweldig!

• Omschrijf uw aankoop: Journey beeldje

Super service.

Leveringen kloppen, als je een vraag stelt krijg je direct antwoord. Enorm vriendelijk. Mooie producten.

• Omschrijf uw aankoop: Klopt zoals omschreven en gezien op de website.

Heb mijn pakketje gisteren gekregen. Ondertussen nog via whatsapp contact gehad over mijn bestelling en kreeg ook gelijk snel en duidelijk antwoord. Het beeldje is super mooi en de verzending was heel snel!

Prachtig beeltje

Ik zal zeker nog beeldjes bestellen via jullie site...

• Omschrijf uw aankoop: Houten engel...

Persoonlijk, vriendelijk en snel

Een goede webshop die oog heeft voor persoonlijk contact. Mijn bestelling bleek toch niet op voorraad. Direct kreeg ik een alternatief aangeboden. Prachtig ingepakt kwam het precies op tijd binnen. Super!

• Omschrijf uw aankoop: Around you

Mooie producten Snelle levering Goede prijs- kwaliteits verhouding

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Super vriendelijk en lief en meedenkend , snel antwoord snelle levering , mooi ingepakt !!

Hele lieve en hartelijke verzorging van een bestelling , snelle reactie nadat iets niet op voorraad was en echt meedenken met de klant !! Heel fijn en warm !!

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje Engel

Geen probleem tegen gekomen

Goed geregeld. Levering volgens afspraak.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje van meisje

Sloe 15

8032PD Zwolle

038-4203149

Over Willowbeeldjes.nl

Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl U bent van harte welkom Met vriendelijke groet Nynke van Zon