Snel levering!

Mooi beeldje!

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Alles ging soepel en snel

• Omschrijf uw aankoop: Willow beeldje for always

Adembenemend mooi

Alles van verpakking tot het beeldje zelf zijn ingetogen maar prachtig

• Omschrijf uw aankoop: Vergeet me niet beeld

Goed product snelle levering

• Omschrijf uw aankoop: Beeld Twee zusjes

Ze zijn zo echt en zeggen zoveel

De beeldjes zijn zo echt en zeggen zoveel. Ze zijn vol zorg en liefde samengesteld.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje heart of gold.

Supersnelle service!!

Woon in t buitengebied. En zelfs hier was het de volgende dag binnen. Rond de Kerst óók nog.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje

Helemaal top!

Snelle levering, komt in goede orde aan. En wat een mooie beeldjes.

• Omschrijf uw aankoop: Willowbeeldje

Had gebeld of het nog ging lukken voor de kerstdagen. Omdat het wel kort dag was. En het is gelukt

• Omschrijf uw aankoop: Sister beeldje

Prachtige beeldjes en fantastische service!

Ik had een vraag over de manier van inpakken en versturen en die vraag is heel persoonlijk en prettig beantwoord en uitgevoerd; dat kenmerkt een goede service en dat kleine beetje extra!

• Omschrijf uw aankoop: Een Willow beeldje met bloemen.

Goede webshop!

Goed mailcontact gehad over de voorraad van het beeldje dat ik wilde hebben. Vlotte verzending en goed verpakt.

• Omschrijf uw aankoop: Willowbeeldjes Angel of Hope

altijd supersnel en ongelofelijk goed verpakt.

Ik heb al een paar keer gekocht bij Willowbeeldjes en dat is altijd perfect. Vriendelijke communicatie, mooi verpakt en snelle levering. Hier doe ik graag zaken mee!

• Omschrijf uw aankoop: Meerdere beeldjes

Snelle levering prachtige kerststal

Prachtige kerststal. Snel geleverd

• Omschrijf uw aankoop: Kerstal

prachtige beeldjes

mooie beeldjes, prijs is er ook naar.

• Omschrijf uw aankoop: kindje met baby

Nog geen ervaring met geven.

Nog geen ervaring met ontvangst van het beeldje.

• Omschrijf uw aankoop: Twee zusjes op bankje

Perfecte service

Had beeldje van 49.50 euro besteld en er was een actie dat je bij 50 euro een beeldje erbij cadeau kreeg. Ik ontving ook het extra beeldje met een persoonlijke boodschap. Dat vind ik service, bedankt daarvoor!

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje vader zoon

Op dit moment zeer slechte ervaring!

Afgelopen week een bericht verstuurd met een aantal vragen en tot op heden nog niets van vernomen. Ook geen bevestiging van de bestelling. Dit ben ik totaal niet gewend, gezien ik hier al meerdere malen een bestelling hebt geplaatst. Vandaag nu een mindere beoordeling.

• Omschrijf uw aankoop: Tot op heden nog niets ontvangen.

Een mooie serie beeldjes met uitstraling.

Een mooie serie beeldjes met uitstraling.

• Omschrijf uw aankoop: Snelle levering

Grote klasse in alle opzichten

🤫🙏❤️👌

heel fijn!

betrouwbaar en snel en daar houd ik van!!

• Omschrijf uw aankoop: een december-cadeau deze engel

Doen wat ze beloven en meer dan dat

Beeldje besteld en zonder dat we het weten een tweede gratis toegevoegd. Daarnaast volgens opgave binnen 24 uur bezorgd en daarmee overtroffen ze de verwachting van PTT-post. Die ging uit van 2 tot 3 dagen. Prima gedaan dus.

• Omschrijf uw aankoop: Together 26032 Together

Mooi beeldje

Het beeldje komt overeen met de beschrijving en is goed (veilig) ingepakt en snel ontvangen. Leuk om te geven!

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Mooie beeldjes, zeer snelle levering

De beeldjes kende ik al, en zijn prachtig. Lijkt een relatief klein bedrijfje, maar toch zeer snelle levering en prima updates via de mail.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje 'Nurture'

Prima verzorgd en snelle levering.

Zie hierboven

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Een mooi kado voor mijn dochter.

Online beste lid van de en de volgende dag in huis. Goed verpakt. Dus heel tevreden.

Snel

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje Together

Sloe 15

8032PD Zwolle

038-4203149

Over Willowbeeldjes.nl

Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl U bent van harte welkom Met vriendelijke groet Nynke van Zon