Laden reviews...
Review overzicht
29 June 2016
Huyser Interieur
Den Haag
Pluspunten
Een aantal maanden heb ik zeer intensief samengewerkt met Hurby. Hurby heeft twee websites voor ons ontworpen en met veel enthousiasme alles geregeld van A tot Z. Ik ben zelf nogal een pietje precies, gelukkig Hurby ook. Alles wat ik toch anders wilde, van punt tot komma, regelden ze binnen een enkele minuut. Ik ken Hurby als een webbureau met een ongelofelijke hoeveelheid inzet, toewijding, flexibiliteit en professionaliteit, voor een meer dan schappelijk tarief. Eerlijke, hardwerkende mensen, die houden van mooie websites bouwen. Ik kan ze bij iedereen hoog aanbevelen. Check onze website op www.doyotrainingen.nl en www.seiwakai.nl.
VerbeterpuntenWees niet te bescheiden :).
26 March 2016
Chantal/Seiwakai
Zevenbergen
Pluspunten
Goede communicatie, denken met je mee.
25 March 2016
Madhura Bags
Fijnaart
Pluspunten
Alles is maximaal geregeld, nooit problemen!! een dikke 10!
21 March 2016
Hans/Deejay HvB
18 March 2016
Fysiotherapie Ramses de Wit
Schiedam
Pluspunten
Na een goede samenwerking met Webdesignbureau Hurby is onze (vernieuwde) website www.toutdefrance.nl tot stand gekomen en daar zijn we nog altijd zeer gelukkig mee. Uitstekende service, hoge kwaliteit en dat alles tegen een schappelijke prijs.
16 March 2016
Tout de France
Schiedam
Pluspunten
prijs, kwaliteit, snelheid/levertijd, afspraken nakomen, betrouwbaarheid, kennis & vakmanschap
Verbeterpuntencommunicatie
4Mama
Fijnaart
Pluspunten
Betrouwbaar.Goede kennis van de materie en flexibel.
Nice4Life
Oosterhout
charisma design
WORMERVEER
Pluspunten
Je wordt altijd kundig geholpen, bij vragen heb je snel antwoord. Wijzigingen in de website worden snel doorgevoerd
Sylvia
Rhoon
BTAC
Alkmaar
HeidenPartnersArchitecten
Schiedam
Pluspunten
betrokkenheid
VerbeterpuntenMaak meer reclame
13 March 2016
Frans
Schiedam
Pluspunten
Indrukwekkende vakkennis en probleemoplossingen
Verbeterpuntenpr vergroten
13 March 2016
Dirk
Rotterdam
DBB creëert sinds 2001 websites, applicaties, maakt huisstijlen en logo's maar geeft ook marketing advies en verzorgt hosting. Voor het realiseren van uw wensen op internet en grafisch gebied hebben we alles in huis. Uw wensen worden door Internetbureau DBB vertaald in een website of applicatie. Daarna blijven wij u service verlenen, ondersteunen en adviseren.
Bereikbaar per mail en telefoon doen wij ons uiterste best om u op elk moment te woord te staan en oplossingen te bieden of antwoorden te geven.
We maken ons sterk, het maximale te doen voor de klant binnen haar/zijn budget.
Branch
IT, Technologie