Originele beoordeling
Bedankt, Josephine! We zijn erg blij dat u zo tevreden bent. Het klopt inderdaad dat wij ons gebruikte meubilair over het algemeen niet verpakt afleveren. Uiteraard zorgen we wel voor extra bescherming tijdens het vervoer. Veel plezier met uw conferentiestoelen!
Beste Ben, Bedankt voor uw terugkoppeling. Wat vervelend om te horen dat u onze service als minder positief heeft ervaren. En eerlijk is eerlijk: dat begrijpen wij ook helemaal. De grote eindejaarsdrukte, in combinatie met de drukte die bij het coronavirus komt kijken, zorgt er inderdaad voor dat onze levertijden en communicatie niet zijn zoals u van ons gewend bent. We hopen desondanks dat u veel plezier heeft van uw bureau! Vriendelijke groeten, Team Officetopper
Bedankt, Marianne! Dat vinden we fijn om te horen.
Wat goed om te horen! We wensen u heel veel (werk)plezier met uw nieuwe bureau!
Bedankt, Bas! Goed om te horen. We nemen je tips graag mee. Graag tot een volgende keer!
Wat fijn om te horen, Chris! We geven de complimenten aan hem door. Door de grote eindejaarsdrukte (i.c.m. de drukte die bij het coronavirus komt kijken) kunnen de levertijden bij sommige producten inderdaad oplopen. We hebben dit ondertussen verwerkt op onze website.
Dat vinden we goed om te horen. Veel (werk)plezier aan uw nieuwe bureau!
Fijn, Rob! Graag tot een volgende keer!
We zijn blij om te horen dat u zo enthousiast bent! Bedankt en graag tot een volgende keer.
Goed om te horen, Conchita. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!
Bedankt, Ward. Goed om te horen! Graag tot ziens.
Bedankt, wat goed om te horen! Hopelijk tot een volgende keer.
Wat goed om te horen, Erik! Veel plezier met uw nieuwe bureau en hopelijk tot ziens.
Goed om te horen dat u zo positief bent over onze service. Veel plezier met uw bureau en we zien u graag nog eens terug.
Bedankt voor uw review. We zijn erg blij dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen en u nu tevreden bent met uw bureau. We wensen u er heel veel plezier mee!
Originele beoordeling
Wat zijn we blij om te horen dat u zo enthousiast bent met uw nieuwe werkplek, Mario! Graag tot ziens.
Beste Pim, Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de kast. Begrijpelijk ook; dit is niet de kwaliteit waar wij voor staan en dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Zou u een mail kunnen sturen naar info@officetopper.com met foto’s van de kast? Dan kunnen wij bekijken wat het probleem is en samen met u naar een passende oplossing zoeken. We horen het heel graag! Vriendelijke groet, Team Officetopper.com
Originele beoordeling
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, Marloes! Graag tot een volgende keer.
Beste Mirjam, Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Juist om die klanttevredenheid bij u te kunnen bewerkstelligen, hebben we - uit serviceoogpunt - de topbladen voor uw kasten kosteloos omgewisseld. De kwestie over wiens schuld het is, laten we hierbij in het midden. Dit hebben we per mail immers al uitgebreid besproken. Daarom vinden we het erg jammer dat u onze service als dusdanig negatief heeft ervaren. Tot onze grote spijt heeft de leverancier per ongeluk de verkeerde maat geleverd bij de nalevering. Gelukkig zorgen wij ervoor dat dit binnen een week wordt opgelost en u zo snel mogelijk de goede topbladen in uw bezit heeft. We hopen dat u vanaf volgende week kunt genieten van uw kasten mét topblad. Vriendelijke groet, Team Officetopper
Bedankt voor uw feedback, Laura! We zullen zeker iets met uw opmerkingen doen. Via mijn collega's heb ik vernomen dat het inmiddels is opgelost. Hopelijk tot een volgende keer!
Goed om te horen, Stefan! Hopelijk tot een volgende keer.