Beste Marc, Ten eerste bedankt voor uw bestelling en gelukkig bevalt de kwaliteit. Daarnaast vinden we het natuurlijk erg vervelend dat er schade is geconstateerd in het trappenhuis nadat wij de spullen hebben afgeleverd. Onze bezorgers nemen nooit direct telefonisch contact aan van klanten om verwarring en ruis te voorkomen, vandaar dat u geen gehoor kreeg. Het is natuurlijk volledig te begrijpen dat u graag contact met ons wil zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Onze binnendienst heeft echter niks van deze situatie vernomen via de mail of telefoon. Zou u hiervoor alsnog contact kunnen opnemen met [email protected]? Dan pakken onze collega’s dit zo snel mogelijk op! We horen graag van u! Hartelijke groet, Team Officetopper
Originele beoordeling
Baileybrugweg 9