Heeft een totaal van 7.025 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment88%
De reviews geven aan dat de uitleg duidelijk was en de oefeningen praktisch. De instructeurs werden als bekwaam en betrokken ervaren, met waardevolle feedback. Realistische scenario’s en hands-on oefeningen werden regelmatig genoemd als bijzonder nuttig. Samengevat biedt de training concrete handvatten en vertrouwen in het handelen bij noodgevallen.
Sterke punten
Duidelijke uitleg
Betrokken instructeurs
Realistische oefensituaties
Gebaseerd op 120 reviews
Hele fijne, leerzame cursus
Ik vond het een hele leerzame en fijne cursus. Ook erg prettig dat er door Peter ruimte werkt gemaakt voor wat wij zelf in de dag terug wilde laten komen. Ik had het idee dat hij erg veel verstand van zaken heeft. Wat ik ook prettig vond is de lotus Joyce. Zij zorgde ervoor dat we goed konden oefenen en ik zat helemaal in de casus. Bedankt allebei!
Pluspunten
Lotus, ruimte voor eigen vragen/onderwerpen
Minpunten
Geen minpunten. Cursus mag van mij wel vaker en langer. Maar dit licht bij mijn werkgever
Amber
Berghem
Goed georganiseerde dag.
Top ervaring met een betrokken en ervaren instructeur.
Pluspunten
Goede praktijkvoorbeelden
Minpunten
Geen drinken mee het lokaal in.
Luc
Heerlen
Super gedaan
Fijne training, Erik was super en de lotus Henk gaf de extra dimensie aan het einde van de dag.
Jennifer
Roermond
Fijne trainingsdag gehad
John is een fijne trainer, hij legt alles goed uit zonder heel de dag filmpjes te kijken. Lotus Els nu voor de 2de keer gehad. En ik vind haar echt goed en een toegevoegde waarde voor een goede training.
Nicky
Gilze
Duidelijk, overzichtelijk, interactief
Het is altijd veel informatie, maar door de benadering en de inventarisatie vooraf heb ik dit keer niet gevoeld dat het zoveel informatie was dat je het ook weer vergeet. Het was interactief en ook gezellig, ruimte voor een grap met respect voor alle deelnemers.
Pluspunten
interactief
Minpunten
lang voorstelrondje. Later blijkt waarom, maar daar moest ik wel even doorheen.
Saffira
Goirle
Uitstekende leerzame eerste BHV training
Voor mij was het mijn allereerste BHV training. Na thuis de E-learning gedaan te hebben, was het tijd voor een cursusdag.
De groep bestond voor de helft uit cursisten die op herhaling waren en voor de andere helft was het de eerste keer. De instructeur wist het voor beide groepen begrijpelijk en leerzaam te houden.
In het EHBO gedeelte werd gebruik gemaakt van een LOTUS-slachtoffer. Dit maakte de cursus veel interactiever en realisticher. Dit was een echte toevoeging.
Pluspunten
LOTUS-slachtoffer en instructeur
Minpunten
geen
17 September 2026
Andre
Giessenburg
netjes
nette uitleg van de onderdelen. fanatieke trainer.
Pluspunten
fanatiek, duidelijk
Minpunten
pauzemoment was verlaat
Maureen
Denekamp
Superleuke herhalingscursus
Leuke, actieve dag, leuk groepje, kleinschalig en daardoor alle ruimte om alles te oefenen.
Pluspunten
Actief, veel praktijkoefeningen
Minpunten
kan ik voor deze keer niet bedenken
j.
Houten
Informatie op een interactieve manier uitgelegd. Ik onthoudt zo veel meer!
De BHV cursus was erg informatief. Veel nieuwe dingen geleerd. Wel vond ik het jammer dat we niet hebben leren verbinden met gaas etc. Dacht dat dat onderdeel was (in het verleden wel). Maar we hadden ook niet zo veel tijd, we zijn dieper op dingen ingegaan dan standaard, wat erg fijn was.
Aruna
Rotterdam
Goed training, fijn dat er een LOTUS was
Zeer fijne training. Trainer was erg goed, zonder slides de hele dag gepraat en ons ongelofelijk geboeid gehouden.
Wel wat tegenstrijdigheden met vorige herhalingen, dit kan ook komen door vernieuwingen in manieren van handelen maar dat is wel verwarrend.
Het zou fijn zijn om de gehele e-learning ook bij iedere herhaling te kunnen doen. Goed om eer op te frissen. Toen ik hiernaar vroeg moest ik vrij veel meer betalen. Ik snap dat niet zo goed, we streven toch uiteindelijk allemaal naar een gemeenschappelijk doel dus laat mij die online training die je toch al hebt liggen gewoon nog een keer volgen.
Pluspunten
Trainer en lotus
Minpunten
Dat ik de online training niet nog een keer kan volgen bij herhaling, dat ik daar extra voor moet betalen
Emmy
Rotterdam
Leerrijk en interessant
Bij vorige aanbieders werd regelmatig een verhaal opgedragen en leek de kennis niet op orde. Bij herhalingsdag BHV zoals nu gehad hebbende werd er ook verteld vanuit ervaringen vanuit het brandweer perspectief en werd er gebruik gemaakt van een lotus persoon. Dat gaf veel perspectief en vooral beleving met zich mee. Waarvoor dank!
Pluspunten
Uit ervaring vertellen, gebruik makende van een lotus persoo
11 September 2026
J.
Moerkapelle
Het is altijd een goede cursus, met goede instructeurs
Mijn ervaring met de cursus is altijd super, alles goed uitgelegd.
Pluspunten
Goede instructies, ruimte voor discussie.
8 September 2026
Ruud
Schiedam
een prima reminder cursus
Afgelopen cursus in Goes zat goed in elkaar, veel variatie tussen eerste hulp en brandbestrijding.
Goede en mooie locatie ook
Pluspunten
variatie
8 September 2026
Hans Jonker
BURGH-HAAMSTEDE
Top dag! Veel geleerd :-)
Ik heb deze dag als heel nuttig ervaren; voor de oefening in communiceren is een eye-opener. Daarnaast maakten de situaties met het Lotus-slachtoffer erg goed duidelijk dat handelen ook goed kan zijn als niet alles technisch klopt; een verkeerd type gaasverband beschermt een snee ook prima. Ook om (na een aantal jaar geen BHV-er geweest te zijn) er achter te komen dat inzichten bij EHBO door de tijd veranderen was zinvol. Al met al een nuttige en ook leuke dag.
Pluspunten
leuk en leerzaam
Minpunten
geen
4 September 2026
Jan-Peter
Almere
goede training
goede traning en leuke dag
Pluspunten
ja
Minpunten
ja
oscar
spanbroek
Heel prettige groep cursisten en Trainer.
Het was mijn zoveelste BHV training, maar deze was oprecht het meest leuke.
Pluspunten
De Trainer John
Minpunten
De regen toen we wilde blussen
Dolf
Bleiswijk
De training was zeer goed
De training was zeer goed en interactief. Dankzij de uitgebreide ervaring van de trainer en de vele praktijkvoorbeelden waren de situaties gemakkelijk te begrijpen. Dit maakte het ook eenvoudiger om de juiste acties te onthouden en in de praktijk toe te passen. Een zeer waardevolle training.
Pluspunten
Trainer
Minpunten
geen
Gosia Lesko
Rijswijk
Zeer complete interactieve herhalingscursus
Er was een prettige interactieve sfeer. Veel ruimte voor vragen en duidelijke uitleg. Ook was onze LOTUS (Josje) wederom aanwezig om diverse ziektebeelden uit te beelden.
Pluspunten
Duidelijk en interactief.
Gerald
Doetinchem
Leerzaam
Vond het een zeer leerzame les. Hopen dat ik nu levens mag gaan redden
Pluspunten
leuke Leeraar
sehrize
Valkenswaard
leerzame dag
John kon goed vertellen, voornamelijk praktijkverhalen. Ook de lotus was een echte toevoeging. Maakt ziektebeelden veel duidelijker
Ingrid
Alphen aan den Rijn
Veel geleerd
Een hele leerzame dag, ondanks het een herhaalcursus was toch weer een hoop nieuwe dingen geleerd. Rob heeft alles ook top uitgelegd en het was ook nog eens een gezellige dag :)
Pluspunten
duidelijke taal, goed uitgelegd, veel interactie
Minpunten
geen
31 August 2026
Laura Salakory-van Haaren
Elst
Verhelderend
Een zeer leerzame dag mede door de manier waarop BHV instructeur met ons de praktijk heeft gedaan.
Geweldig hoe hij het gedaan heeft!
Enig minpuntje was dat het op een gegeven moment luidruchtig was voor een paar uurtjes.Er was namelijk een bedrijfsuitje naast ons aan de gang.
Pluspunten
In een leuke sfeer terecht gekomen
Minpunten
Beetje luidruchtig
31 August 2026
Prewien George
DORDRECHT
BHV herhaling in combinatie met de e-learning!
Een hele leerzame ochtend gehad. Leuke instructeur die gevoel voor humor heeft maar je ook na laat denken over je taken als hulpverlener. Leuke manier van lesgeven via de vraagkaarten voor beide onderdelen. Op deze manier ga je door de te behandelen stof en komen de vragen vanzelf!
Pluspunten
De bhv herhaling i.c.m. de e-learning.
29 August 2026
Petra
Pijnacker
een professionele begeleiding tijdens de herhaalcursus
erg prettig om in de setting een cursus te volgen, voldoende aandacht & kwaliteit van de organisatie, bedankt Erik.
Pluspunten
ontspannen sfeer
Minpunten
nvt
28 August 2026
Raymond Robeerts
Kerkrade
Leuke en leerzame BHV-cursus!
Gisteren een erg fijne en leerzame BHV-cursus gevolgd. De uitleg was duidelijk en er was veel ruimte voor praktijkoefeningen, waardoor de theorie meteen goed in de praktijk kon worden gebracht. De sfeer was ontspannen en gezellig, maar tegelijkertijd werd alles serieus en professioneel behandeld.
Elke keer leer ik opnieuw veel nieuwe dingen. Zeker een aanrader voor iedereen die een BHV-cursus moet of wil volgen!
Pluspunten
Duidelijke uitleg en veel praktische oefeningen, waardoor de cursus afwisselend en leerzaam was.
Minpunten
De dag was best intensief en had van mij iets korter mogen duren.
28 August 2026
Chantal
Schiedam
Review overzicht
Positief sentiment88%
Heeft een totaal van 7.025 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over BHVNederland
Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!