Duidelijk en opfrissend

Ik vond het een fijne dag, met veel ruimte om te oefenen en na te denken.

Aan de hand van goede praktijk voorbeelden werd alles duidelijk uitgelegd..

Duidelijk van te voren verteld wat de dag gaat inhouden, duidelijk programma en goede praktische uitleg. Ook werden de nieuwe regeles uitgelegd t.o.v. de oude reanimatie regels.

• Pluspunten weinig theorie en veel praktijk situaties. ruimte voor stellen van vragen en je eigen situatie
  • Minpunten niet alles kunnen herhalen vanwege de tijd.

To the point, gebaseerd op praktijk. Gewoon goed

zie boven

• Pluspunten gebaseerd op praktijk, geen poespas
  • Minpunten 1* per jaar is 1* te weinig m.i.

Bewustwoording

Fijne trainers die ons bewustmaakte wat BHV inhoud. Heeft mijn zin om het inter te laten slagen verhoogd.

• Pluspunten Duidelijkheid

Prima (opfris)cursus

Leuke cursus, prettig werken met lotusslachtoffer. Ook al is het wat 'ongemakkelijk', helpt dit wel. Leuke, prettige medecursisten. Goed om de zaken weer even op te frissen.

• Pluspunten Oefenen met lotusslachtoffer

Zeer nuttige herhaling BHV

Goede opbouw van de les zonder eindelange powerpoint presentatie, maar juist veel interactie met de groep waarom BHV en Ri&E belangrijk zijn. Dit vertaald naar praktische voorbeelden die we in de praktijk vaak tegenkomen. Daarnaast goede praktijk training.

• Pluspunten opbouw les
  • Minpunten geen

Prettige sessie waarbij de stof praktisch wordt gemaakt

We hebben een goede dag gehad die niet lang aanvoelde en waarbij we veel hebben kunnen oefenen in de praktijk. Met name brandjes blussen, ziektebeelden herkennen, 112 bellen en reanimeren vond ik prettig om te oefenen. Hierdoor voel ik me veel zekerder als BHV'er. De training was prettig en duidelijk opgezet en we hebben veel kunnen behandelen in een korte tijd, waarbij er veel ruimte was voor pauze. De groep en groepsgrootte vond ik ook prettig, we konden goed leren van en met elkaar (al had de groep niet veel groter moeten zijn).

• Pluspunten Er is veel informatie in een korte tijd duidelijk uitgelegd en behandeld. In de cursus zit veel afwisseling en we hebben de stof goed in de praktijk kunnen brengen. De lotus hielp hier ook goed bij. Ik ging naar huis met een meer zelverzekerd gevoel over de stof.
  • Minpunten De cursusleider kwam onverzorgd en ongezond over, praatte onduidelijk en soms juist erg hard.

Heel leerzam

Goede cursus en heel leerzame praktijkdag

Was top

Het is leerzaam en duidelijk

• Pluspunten Allles
  • Minpunten Mis verspreiden over 2 dagen

Minder dan vorige jaren

Ik vond het dit keer minder van kwaliteit . De leraar was minder enthousiast en ik vond de dag lang duren. Dat zegt wel wat. Ook zijn er geen verbanden gelegd of pleisters geplakt . ( wond verzorging)

• Pluspunten Lunch , locatie
  • Minpunten Leerkracht

Positief, zeer nuttig en goed verzorgd

Voor de 8e keer de BHV-herhaling bij BHV Nederland gevolgd. Wederom een leerzame en cursus met duidelijke uitleg, praktijkgerichte oefeningen en ruimte voor vragen.

• Pluspunten professionele aanpak
  • Minpunten nvt

Helder, duidelijk en simpel

Deze training was duidelijk, goede uitleg maar ook simpel. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe je het doet, maar als je maar wat doet. We kunnen geen fouten maken, als we al wat doen. En dit geeft de druk van hulp verlenen minder hoog.

• Pluspunten Duidelijk en simpel

Goede leerzame training met deskundige trainer en acteur

Fijne leerzame dag. Kennis ophalen, wijzigingen bespreken met voorgaande jaar. Brandje blussen altijd een succes. Fijn om ook met andere cursistensamen te werken en te oefenen. Ik weet niet meer hoe de instructuur heet, maar had hem al 1 keer eerder en het was wederom een veilige leerzame plak, je kon dingen aangeven. Ook de acteur (sorry naam vergeten) was duidelijk, gaf extra tips en speelde diversse opties. Ook hoe ziet hetverschil bij een man en vrouw er uit qua problemen hard of dergelijke.

• Pluspunten Goede trainer, aandacht voor vragen en duidelijke uitleg

Prima herhalingtraining

Goede instructeur, die bij de cursus rekening hield met de situatie van de deelnemers. Zo ontstond er eigenlijk een training op maat. Prima!

• Pluspunten Relevante training
  • Minpunten Geen Lotus

Zeer geslaagde leerzame dag

Ik heb een zeer geslaagde leerzame dag gehad waarbij er genoeg gelegenheid was om vragen te stellen. We gingen er vrij rap doorheen op een interactieve manier. Bij het middagprogramma was er een lotusslachtoffer waarbij er ook verzoeken gedaan konden worden. Er werd ook goed uitgelegd wat er goed ging en wat er beter en anders kon een keer een andere ervaring dan alleen de fouten eruit lichten. Dit draagt zeker bij aan de positieve ervaring van deze dag.

• Pluspunten Interactief en dynamisch
  • Minpunten Geen

Een leerzame en toch gezellige dag

Mijn eerste keer BHV cursus, en wat was het een top dag. Genoeg eten en drinken, met alle verwachtingen voldaan. Van theorie, tot praktijk Peter (onze begeleider) nam ons overal in mee. Dit in een directe en warme manier. Locatie was makkelijk bereikbaar. Duidelijk contact voor de dag zelf, daarnaast weet je gelijk de dag erna over je geslaagd bent of niet. Je mag alle vragen stellen die je wilt, en dom voel je je niet.

• Pluspunten Duidelijk en snel
  • Minpunten Veel op 1 dag

In korte tijd wordt op een plezierige manier je veel bijgeleerd.

Op een laagdrempelige manier word je in korte tijd veel bijgebracht. Het is fijn dat je het theoretische gedeelte thuis hebt kunnen afronden zodat de focus de volgende dag op het praktijkgedeelte ligt. Brandpreventie had van mij persoonlijk iets minder uitgebreid gemogen zodat er meer tijd over was voor wondzorg.

• Pluspunten Reanimatie
  • Minpunten Onderwerp brandveiligheid te uitgebreid ten opzichte van de wondverzorging

Was goed geregeld, op een goed bereikbare locatie.

De cursus was goed geregeld, op een goed bereikbare locatie. Cursus leider was erg kundig en er was veel interactie tussen cursus leider en deelnemers onderling. Ik vind het erg prettig dat het vooral dat als je als deelnemer actief bezig bent met weinig theorie zodat de BHV echt gaat leven en alles wat naar de achtergrond was verdwenen weer actief is.

• Pluspunten Kennis van de cursus leider was erg groot.
  • Minpunten Geen.

Uitstekende cursus

• Pluspunten Alles tot in de puntjes goed geregeld
  • Minpunten Het weer maar daar kun je niks aan doen

Super kerel die jan

Super leuke dag gehad. Met instructeur Jan. Goeie uitleg en je kon alles aan hem vragen. Hopen tot volgend jaar

• Pluspunten Gewoon goed
  • Minpunten Heb geen min punten

De cursus was prima, maar ik denk dat deze veel waardevoller zou zijn geweest als de groepen waren samengesteld uit studenten met een vergelijkbare werkachtergrond. Ik werk in de detailhandel, terwijl alle andere deelnemers werkzaam waren in fabrieken of grote buitendienstbedrijven. Hierdoor merkte ik dat veel van de besproken situaties niet aansloten bij mijn werkomgeving en ervaring. Daardoor had ik het gevoel dat ik kansen heb gemist om meer te leren over situaties en risico’s die specifiek van toepassing zijn op mijn eigen werk. Misschien zou het nuttig zijn om cursussen in te delen op basis van werkachtergrond, zodat alle deelnemers gedetailleerde en relevante informatie ontvangen die aansluit bij hun dagelijkse werkzaamheden.

• Pluspunten 5
  • Minpunten 5

Fijne opfrissing en update van veranderingen

Altijd fijn om weer een opfrissing te kijken en te oefenen. Instructeur was vlot en gaf veel ruimte voor vragen en gesprek.

• Pluspunten Leuke instructeur die vlot alles uitlegd en veel ruimte biedt voor vragen
  • Minpunten Helaas was er geen Lotus dus minder kunnen oefenen dan normaal

Prettige herhaling, ik kijk uit naar volgend jaar.

Ben elk jaar een beetje nerveus voor de Lotus - maar ervaarde Piet als er aangenaam en geruststellend - niets dan lof. Ook Ryan was een prettige instructeur - rustig, vriendelijk en bekwaam.

• Pluspunten Aangenaam, leerzaam
  • Minpunten Niet echt, misschien was een beknopte samenvatting van alle verschillen t.o.v. vorig jaar behulpzaam geweest.

leerzaam

Leerzaam. Prettig om op een interactieve manier de kennis op te halen. Fijne docent en lotus acteur die goed op elkaar ingespeeld zijn.

• Pluspunten lotus acteur
  • Minpunten geen

Goede bijeenkomst waarbij weer nuttige (nieuwe) inzichten

Goede trainier die direct is (soms beetje op schurende af) maar wel respectvol en op de bal. Gaf focus en goede inzichten. Lotus ook altijd waardevol.

• Pluspunten to-the-point
  • Minpunten iets meer tact; onderwerp ontruiming niet aan de orde geweest

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!