Duidelijke instructies en behandeling praktijk

Vakkundige uitleg en demonstraties. Iedereen kwam uitgebreid aan bod. Wel is het toetsen van bekwaamheid een uitdaging in een grote groep. Kleinere groepen zouden naar mijn idee beter te monitoren zijn. Gelukkig werd de dag vakkundig opgepakt door de instructrice. Naast uitermate leerzaam ook een leuke groep bestaande uit diverse beroepen.

• Pluspunten Professionele begeleiding
  • Minpunten Groep net iets te groot

Snel, effecient, leerzaam en leuk!

Onze instructeur nam goed te tijd om alle stof uit te leggen, op een leuke maar wel serieuze manier. We voelden ons allemaal goed begeleid en gingen met een erg tevreden gevoel naar huis.

• Pluspunten Leerzaam, leuk

hele complete cursus

Een hele complete cursus waar ehbo en brandbeveiliging uitgebreidt aan bod is gekomen. Ook hebben we brandjes geblust en bandages aangelegd. Daarbij is er een Lotus geweest die erg goed meebewoog met de behoeftes van de cursisten, daarnaast heeft zij ook geassisteerd met reanimatie en AED

• Pluspunten goede overdracht van info
  • Minpunten weinig ehbo

Weer een opfrissende en leerzame dag gehad!!!

Er wordt op een prettige en rustige manier les (cursus) gegeven.

• Pluspunten De Leerwijze

weer een goede opfris-dag

De BHV-training was een prettige en leerzame ervaring. De trainer was duidelijk in zijn uitleg en beschikte over veel kennis, waardoor de stof goed te volgen was. Daarnaast zorgde zijn humor ervoor dat de dag net wat luchtiger werd, wat het geheel minder vermoeiend maakte. Ook de inzet van de LOTUS-slachtoffer was erg goed. De situaties werden realistisch neergezet, wat hielp om de oefeningen serieus en praktijkgericht te ervaren. Dit droeg zeker bij aan de kwaliteit van de training. Al met al een fijne combinatie van professionaliteit, realisme en een ontspannen sfeer.

• Pluspunten professioneel, ontspannen, lekker eten
  • Minpunten lokaal was erg koud

Kort, krachtig, duidelijk

Bij starten de cursus meteen aan de gang. Eerst stuk theorie. Kort, helder, duidelijk en no nonsense. Tussendoor oefenen en genoeg tijd voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

• Pluspunten No nonsense
  • Minpunten Helaas te weinig echte brandoefeningen (nieuwe regels)

Top geregeld!

zeker samen met de actrice, goed!

• Pluspunten filmpjes

Levensnoodzakelijk

De instructeurs waren zeer gemotiveerd en deden hun uiterste best om alles zo goed mogelijk uit te leggen!

Leerrijke training met deskundige trainers

Het was voor mij een leerrijke training met refreshment en waardevolle tips hoe te handelen bij brand. Ik heb veel geleerd bij de training. Het was een strak programma maar wel een ontspannen sfeer. Ik kon goed participeren aan de training en van gedachten wisselen met andere cursisten en de trainers

• Pluspunten Refreshment van EHBO vaardigheden Leerrijke en handige tools vaardigheden bij brand
  • Minpunten Een locatie uitkiezen dat centraal ligt en die ook bereikbaar is met of op loopafstand van OV

Goede opleiding! Duidelijk en goed opgezet

Twee dagen BHV cursus, dag 1 EHBO dag 2 brand en ontruiming. Goed opgezet met aandacht voor de cursist en vertaalslag naar de eigen praktijk.

• Pluspunten duidelijke instructie, prima groepsgrootte, vertaalslag naar de eigen praktijk

Prima uitleg

Zeer gemotiveerde mensen / zeer goede uitleg ook de lotus was een aanvulling

• Pluspunten zeer goed
  • Minpunten geen

De Leraar (Fer) wist op een leuke manier onze groep, de BHV vaardigheden weer op te frissen. Ook de Locatie en Lunch was prima

• Pluspunten BHV - Leraar en Lotus Locatie

Weer veel geleerd

Duidelijke uitleg, alle punten behandeld

• Pluspunten doen in plaats van theorie

Uitstekend!

Praktisch en praktijk gericht.

• Pluspunten 10
  • Minpunten 0

zeer leerzaam en zeer nuttig een herhalingsles

zeer leerzaam en zeer nuttig een herhalingsles

• Pluspunten manier van lesgeven

uitstekend

Dit was mijn eerste BHV‑ervaring. Ik heb veel informatie gekregen en alles werd duidelijk en prettig uitgelegd. Er heerste een fijne sfeer en de locatie was top.

• Pluspunten fijne sfeer ,goede uitleg
  • Minpunten geen

Informatieve en opfrissende training die op een zeer leuke manier werd gegeven

Normaal zie ik altijd een beetje op tegen een trainingsdag. Het is zeer informatief alleen door de hoeveelheid informatie vraagt de dag veel energie en voelt zwaar. Door de manier waarop de training werd gegeven vloog de dag voorbij. Mijn kennis is weer goed opgefrist voor het komende jaar.

Goede instructeurs en goed verzorgde dagen !

Fijne ervaring en een hoop opgestoken. Alles wordt duidelijk en op een rustige wijze uitgelegd.

• Pluspunten instructeurs

Goede instructeur

Herhaling cursus. Goede instructeur dit keer. Niet langdradig wat fijn is voor de focus. Dit is niet altijd het geval. De Lotus die er was was niet zo succes. Die wil niet aangeraakt worden, maar als lotus in een case bij bhv gebeurt dat natuurlijk. Die heeft het verkeerde beroep gekozen.

• Pluspunten Instructeur
  • Minpunten Lotus

Goede ervaring met ervaren docent

Goede ervaring met ervaren docent, veel praktische tips.

• Pluspunten praktische tips
  • Minpunten Deze keer iets minder structuur in de feitenkennis, maar toch het gevoel gekregen dat alles behandeld is.

Effectief en Duidelijk

Alles was besproken in de training. Interactief en heel duidelijk. Trainer was weer geweldig en de locatie was perfect.

• Pluspunten Trainer

Ga zo maar door

• Pluspunten Goed georganiseert
  • Minpunten Heb niet

Comprehensive and interesting training

Rolf gave clear and in-depth explanations and examples of all the material, and allowed the participants to guide the practical elements of the course which allowed us to practically apply our theoretical knowledge.

Leuke en leerzame dag

Dennis heeft de cursus op een manier gegeven dat de dag snel voorbij ging,lekker praktijk gericht en niet alleen maar theorie. Was top.

• Minpunten geen

Fijne uitleg en goede beeldvormende cursus

De uitleg was uitgebreid en fijn, goed om alles te volgen. Ook fijn dat je opdrachten kreeg waardoor je ook een beetje het kan oefenen

• Pluspunten De Uitleg was duidelijk

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!