Fijne leerzame dag

Met name door de prettige manier van lesgeven van Peter een zeer geslaagde training.

• Pluspunten Docent
  • Minpunten ruimte was warm

Leerzame en interessante dag

Het was een super leerzame en interessante dag met een fijne goede trainer. In eerste instantie vond ik het gek dat ik zonder enige BHV ervaring in een groep zat met mensen die al wel eerder een BHV cursus hebben gehad. Uiteindelijk was die combinatie juist wel heel fijn omdat je ook van hen weer dingen kon leren.

• Pluspunten Fijne trainer met humor zodat je goed bij de les blijft

Gezellige leerzame dag

Ik vond het een hele leuke dag. Peter houdt je aandacht vast en maakt grapjes waardoor de stof erg leuk gebracht wordt. De Lotus was erg goed in wat hij doet, geloofwaardige situaties. De locatie was prima waarbij de lunch zeer goed was.

• Pluspunten Leuke instructeur
  • Minpunten De zaal waar we zaten was heel erg warm

Heel erg goed

Ontzettend leuke docent die alles goed heeft uitgelegd en geen moment saai was. Goed ook de e-learning vooraf en ook leuk dat er een gewerkt werd met een actrice (Lotus-slachtoffer). Ik heb 2 x eerder ergens anders cursus gevolgd maar deze sprong er echt positief uit.

• Pluspunten docent
  • Minpunten geen

Very insightful refreshing course session

It was not easy to remember everything from last year. And this is why I now understand better the reason behind the yearly refresher. I would recommend including a link to the E-learning course as mentioned in the invitation email. It would be nice to refresh before the practical. Overall I was very satisfied.

Een heldere, interessante en leerzame cursus

JP en Kathy hebben een leuke BHV cursus gegeven. Theorie afgewisseld met praktijk voorbeelden.

• Pluspunten Interactief, geen powerpoint, maar verhalen over praktijk en voorbeelden vragen aan cursisten in hun eigen situaties op werk.
  • Minpunten Enige wat ik wel "leuk" had gevonden is om met alle cursisten te oefenen met verband aanleggen bij diverse wonden. Dit werd nu alleen door de lotus en 2 cursisten gedaan. Verder alleen maar lovende woorden over de dag.

Prettige opfriscursus: nuttig en goed gegeven

Omdat de instructeur een andere was toch weer nieuwe dingen opgestoken. LOTUS ook weer erg goed

• Pluspunten Docent
  • Minpunten Misschien iets van kaartjes uitdelen met kernpunten

Gezellig en leerzame dag

De trainer en LOTUS waren zeer ervaren en dit merkte je direct in hun kennis en aanpak. Topgasten... Daarnaast gewoon een dag-met-een-lach, wat het serieuze onderwerp behapbaar maakt.

• Pluspunten ervaring - humor
  • Minpunten geen gemerkt

Een dag vol herhaling maar toch gezelligheid

JP was een hele fijne leraar. Hij vertelde goed en was goed te begrijpen. Tussen alle serieuze dingen door was er altijd tijd voor een grapje. We zaten met 15 personen in de les. Dit was iets wat veel waardoor sommige onderdelen heel lang duurde.

• Pluspunten De uitleg en gezelligheid van JP
  • Minpunten De volle klas

goede trainings dag

ik heb er weer van genoten en weer up to date betreffende BHV

• Pluspunten goede locatie, Goede uitleg

Nuttige herhaling

Goede leerzame bijscholing geweest.

• Minpunten Rumoerige locatie. Veel geluid hoorbaar van geluid van de gang en/of naastliggende ruimte.

Weer een hoop nieuwe inzichten gekregen

Het is altijd leuk om met bhv'ers van andere bedrijven te sparren over hoe onderwerpen aan te pakken en te kijken hoe een ander iets zou oplossen. Daarnaast was onze trainer prettig en had veel kennis over de arbeidswetgeving.

• Pluspunten goede trainer
  • Minpunten te kleine groep

Blij dat ik weer geweest ben

Ik vind persoonlijk dat de herhaling 2x per jaar moet plaatsvinden. Herhaling was met 3 personen, te weinig vind ik want je bent constant bezig en geen tijd voor notities.

• Minpunten te weinig aanmeldingen

De sfeer is heel erg fijn en de aanpak vám Eric en Els was erg professioneel. Ik heb het meest genoten van de spel elementen

• Odporučili by ste nás? Áno

prima ervaring, goede sfeer

Fijne "docent", Lotus voegt echt veel toe aan de beleving. Interactieve les met toch weer nieuwe dingen

• Pluspunten lotus
  • Minpunten zaaltje iets te klein

Weer heel wat wijzer

Dankzij een leerzame lesdag van Erik de Jonge weer een hoop geleerd. Ook de Lotus Els weer veel geleerd een lotus is in t begin altijd erg ongemakkelijk maar uiteindelijk wel t leerzaamst

• Pluspunten Erik de jonge
  • Minpunten Eten en drinken weinig keus zeker met drinken

Fijne cursusdag gehad!

Fijne cursusdag gehad, met voldoende aandacht voor ontruimen, brand én ehbo. Dit alles in een kleine groep, zodat er goed geoefend kon worden. Leuke afwisseling tussen praktijk en theorie.

• Pluspunten Kleine groep, veel oefentijd

Prima.

Ik heb de training gevolgd als herhaling, om eerlijk te zijn geloof ik dat de herhaling ook in 1 dagdeel zou kunnen passen.

• Pluspunten Oefenen met lotus, zodat situaties 'echt' worden
  • Minpunten Het was soms voor mijn gevoel erg langdradig.

goede opfris

het is goed om elk jaar te herhalen want ik merk dat veel zaken toch weer wegzakken in de loop van het jaar. Fijn om trainer Henk te hebben. Hij stipte alles aan, had oog voor vragen uit de groep, was kundig en maakte er een leerzame dag van.

• Pluspunten goede, kundige trainer
  • Minpunten locatie is niet geweldig; stinkt binnen naar riolering. Was vorig jaar ook al zo

Heel leerzaam

De BHV bijscholing was heel leerzaam. dit keer was voor mij eerste keer op deze locatie, maar in de middag met een LOTUS dat is echt een dikke PLUS PUNT. waar door je toch meer gaat leren, en ziet wat er gebeurd.

Praktisch

Realistische, praktische eerlijke trainer/training.

• Pluspunten Realistisch
  • Minpunten Geen lotus-slachtoffer

Duidelijke uitleg goede sfeer en leerzaam

Het was weer leerzaam en altijd fijn om een moment te hebben om wat dingen op te frissen maar ook om te vragen hoe het ookal weer zat. Het was alleen jammer dat de locatie de IT niet in orde had waardoor het niet duidelijk op scherm allemaal te zien was. Frisdrank pas vanaf 15:00 - wat ik raar vind zet dat kasje gewoon open heeft ook betrekking op locatie. En het oefenen brand blussen met VR bril was even spannend maar een leuke ervaring.

• Pluspunten Duidelijke stof
  • Minpunten Wat IT issues

Duidelijke, actieve en uitdagende herhalingscursus.

• Pluspunten Niet ingestudeerd, maar vanuit de praktijk kennis doorgegeven.
  • Minpunten .

Prima, docent, prima Lotus en prettige groep

Het was weer een prima herhaling. Elke docent heeft andere accenten. Dat is fijn. Deze docent kwam goed over en hield de aandacht goed vast. Locatie La Place in De Meern (Utrecht) is wel elk jaar een stukje slechter. Met name de toiletten zijn echt niet goed: - op de gang hangt de rioollucht al. Op het toilet is dat nog sterker - de lampen op het herentoilet gaan na een minuut uit. Dus heren moeten in het donker op het toilet zitten en op gevoel afvegen. De zaal is slecht geïsoleerd. De raamzijde van zaal tocht wat.

• Pluspunten Goede docent, goede lotus
  • Minpunten Toiletten en tocht bij ramen

Zeer leerzame BHV cursus

Zeer fijne en leerzame dag gehad. We hebben een herhaal cursus BHV gevolgd. We waren met een kleine groep. Hierdoor was er veel tijd voor extra uitleg en vragen.

• Pluspunten kleine groep

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!