BHV cursus

De cursus wordt op een fijne, professionele manier gegeven

• Pluspunten Fijne manier van lesgeven Goede Lotusmedewerkers Goede verzorging lunch Fijne lesomgeving
  • Minpunten geen

de instructeur was duidelijk en goed te volgen

• Pluspunten duidelijk verhaal van de instructeur en lotus

Fijne en prettige herhalingsdag

Cursusleider Jean Paul geeft op een prettige en toegankelijke manier les. Met veel humor en iedereen die aan het woord komt was er een fijne sfeer.

• Pluspunten Opbouw van de cursusdag
  • Minpunten Geen

Ik heb weer een leuke informatieve dag gehad Weer lekker alles opgefrist En hoop het dit jaar weer niet nodig te hebben

• Pluspunten Leuke instructeur

Voldoende ruimte voor inbreng

Het was een fijne dag met een goede instructrice (Silvie). Er werd goed overlegd waar wij als groep en individu behoefte aan hadden om te bespreken en extra aandacht aan te geven. Erg fijn. locatie is ook prettig. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheden. En een top lunch!

• Pluspunten goede intructrice Ruimte voor overleg en extra oefening indien gewenst
  • Minpunten de vloerbedekking in de zaal zag er wat smoezelig uit. Niet heel fijn met het oefenen van houdingen waarbij je op de grond moet liggen.

Leuk

Het was een leuke cursus. André maakte het extra aangenaam door af en toe een grapje te maken, waardoor ik me veel minder zenuwachtig voelde. Hij legde alles heel duidelijk en specifiek uit, en de praktijksituaties voelden realistischer aan. Ik heb er veel meer van geleerd dan vorig jaar.

• Pluspunten Hij nam de tijd om op alle vragen in te gaan en gaf heldere uitleg.

Actieve instructeur

Leuke en positieve bhv herhaling. Een Instructeur die alles leuk en actief overbrengt waardoor je met je hoofd erbij blijft en zelf actief mee blijft doen !

• Pluspunten Alleen maar pluspunten

GOED!

ik vond het een heldere bijeenkomst. Beter verzorgd dan vorig jaar. Trainer was erg kundig en wist de kennis leuk en inspirerend over te brengen.

• Pluspunten Vlot en niet te lang in op ervaringen
  • Minpunten eigenlijk geen

Zou dit een een ieder aanbevelen om deze cursus te volgen.

Heb een korte tijd de belangrijkste bhv hoe je moet handelen en waar je op moet letten geleerd.

• Pluspunten Goede trainer en samen met Lotus veel geleerd
  • Minpunten Kan ik niet benoemen

Leerzame dag met veel handige tips

Ik vond de cursus erg leerzaam, waar ook veel tips en ervaringen met elkaar gedeeld werd. Het was een prettige groep en instructeur. Iedereen kwam aan bod om de verschillende handelingen uit te oefenen en we mochten elkaar ook helpen. Je stond er niet alleen voor, ook al kwam je in je eentje naar de cursus toe. Ook waren de vragenlijsten aan eind van de ochtend en middag erg fijn om te checken of je het wel wist.

• Pluspunten De gehele dag
  • Minpunten Brand blussen werd in de buurt van mijn auto gedaan, we blusten tegen mijn auto, volgende keer zet ik mijn auto niet in de buurt van de auto van de instructeur

Lotus heeft zeker een bijdrage geleverd.

• Pluspunten Alle vragen worden beantwoordt

Prima gevarieerde dag

Toch weer leerzaam en de Lotus is een toevoeging

• Pluspunten variatie
  • Minpunten iets teveel focus op brand

gevarieerd, verdieping en uitdagend

Vond het prettig, betrokken, maar ook erg leuk om aan deel te nemen qua uitdaging. (ivm Lotus). Helemaal niets verder op aan te merken qua gastvrouw (instructeur) en de cursus. een dikke 9 qua cijfer.

• Pluspunten prettige manier van kennisdelen en overbrengen.
  • Minpunten Als ik iets kan noemen dan is het de locatie (met name de onderhoudsstatus van het pand en toilet (was niet echt schoon) - Het eten is prima, de mensen zijn ook behulpzaam en aardig daar is verder helemaal niets mis mee. Maar qua ambiance van het pand mag wat mij betreft wel iets beter. Ik heb daar heb wel 25 euro voor over per inschrijving.

Duidelijk en vakkundige instructie

overall een hele leerzame dag met mogelijkheid om specifieke onderdelen van het BHV takenpakket te behandelen. De instructeur was vakkundig en duidelijk een bedreven man. Een verbeterpuntje is dat hij soms een vraag voorlegd over een handeling of situatie, dit met de groep bespreekt maar er vervolgens geen duidelijke conclusie vanuit de instructeur kwam. Soms bleef de juiste aanpak/ het goede antwoord hierdoor in het midden.

• Pluspunten Vakkundig
  • Minpunten soms onduidelijk

Leuke dag.

Leuke dag gehad met BHV, ook leuke dingen gedaan zoals een quiz, een soort van puzzel om te kijken hoe je het best kan communiceren en natuurlijk nog wat brandjes mogen blussen.

• Pluspunten De uitlegvorm
  • Minpunten Meer uitleg sommige onderwerpen.

lekker gevarieerd

De les was leuk opgebouwd met voldoende tijd voor persoonlijke vragen. De aanwezigheid van een lotus slachtoffer is echt een toevoeging. Het tempo zou voor mij wel wat omhoog kunnen.

Top instructrice

Cursus was zeer kundig gegeven door Silve met een lach!

• Pluspunten deskundige uitleg
  • Minpunten geen

alles was duidelijk en goed georganiseerd, en Sylvie was een topinstructrice die de stof op een held

De BHV-cursus was zeer duidelijk en goed verzorgd. Alles werd helder uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen en te oefenen met de praktijkonderdelen. De inhoud sloot goed aan bij de verwachtingen en was meteen toepasbaar in de praktijk. Een speciale vermelding voor Sylvie: wat een topinstructrice! Ze gaf de training op een enthousiaste en deskundige manier, wist de aandacht vast te houden en zorgde voor een prettige en leerzame sfeer. Haar ervaring en duidelijke uitleg maakten echt het verschil. Kortom: een prima cursus, dankzij Sylvie zeker voor herhaling vatbaar!

• Pluspunten Duidelijke en overzichtelijke uitleg Praktische oefeningen met goede begeleiding Prettige en leerzame sfeer Enthousiaste en deskundige instructrice (Sylvie) Ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht Goede balans tussen theorie en praktijk Direct toepasbare kennis
  • Minpunten geen

Het was mijn eerste keer en heb super veel geleere

Het was een leerzame dag. Ik durf nu zeker te zeggen dat ik een bhv’er durf te zijn. Het eten was goed geregeld.

• Pluspunten Het eten
  • Minpunten Het oefenen had wel vaker gemogen

Prima training

heel interactief en goed dat er een lotus bij was.

• Pluspunten De Lotus was echt heel nuttig

Goede duidelijke BHV training

Het was voor mij de eerste keer dat ik een BHV training heb gevolgd en de uitleg van Erik vond ik erg prettig en duidelijk. Hij had vanuit zijn ervaring duidelijke praktijkvoorbeelden die erg leerzaam waren. Zeker ook het gebruik van een LOTUS vond ik zeer nuttig. Voor deelname aan de praktijkdag heb ik de online training gedaan en deze was ook duidelijk en hierbij vond ik voornamelijk de video's erg handig ter visualisatie van de situatie.

• Pluspunten Duidelijke uitleg, LOTUS, goede interactie

Leuke leerzame dag

Dit jaar deed ik voor het eerst mee aan de BHV-cursus. Het was een leuke en leerzame dag, waarin vooral het rollenspel erg leuk was. De examinator was erg prettig in de omgang, maakte op leuke & speelze wijze goed contact met de groep. Alle aspecten die ik wilde leren zijn aan bod gekomen in de cursus, dus al met al een zeer geslaagde dag!

• Pluspunten Snelheid in de dag, communicatie, rollenspel

En weer helemaal bij!

na ca 13 keer toch weer de laatste stand meegekregen, op geheel eigen wijze weer levendig door de stof. Bedankt!

Les was duidelijk en leerzaam

Les was leerzaam alleen tijdens lunchen kon ik niet eten omdat er alles met vlees was kwa broodtjes er was veel iets met kaas maar dat was niet genoeg andere hadden meerder broodtjes alleen ik en mijn collega konden bijna niks eten graag bij deze rekeninghouden met mensen die moslim zijn en vegetarische

• Pluspunten Les goed
  • Minpunten Eten minder

Heel duidelijk, efficiënt en met humor

De informatie werd heel duidelijk verteld. De ezelsbruggetjes bleven echt bij. Goede afstemming met groep. Prettige lotus en ruimte voor humor en persoonlijke ervaringen.

• Pluspunten Duidelijk, efficient, humor.
  • Minpunten -

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!