mooie dag, top instructeur, BHV weer scherp op het netvlies

Een goede BHV herhaling, de instructeur gaat duidelijk en vlot door de onderwerpen met voldoende ruimte voor vragen

• Pluspunten helder en direct
  • Minpunten geen

Heel nuttig om bestaande kennis op te frissen

Het was een nuttige dag waarin alle bestaande kennis weer is opgefrist op een leuke manier.

• Pluspunten Openstaan voor praktijkgerichte voorbeelden

Gekke start.....

Op woensdag 31 juli zaten wij met een groep deelnemers klaar voor de start van de BHV training, er was op dat moment geen training aanwezig. Na enkele telefoontjes bleek dat er sprake was van een interne miscommunicatie, waardoor de trainer vrij was geroosterd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar zonder ons eigen navraag had de trainingsdag mogelijk niet doorgang gevonden. Uiteindelijk is er met spoed een andere trainer ingevlogen. Complimenten aan hem, want hij kon er uiteraard niets aan doen en heeft de dag goed opgepakt. Wel betekende dit dat we niet aan het onderdeel brand blussen zijn toegekomen, omdat de benodigde materialen niet aanwezig waren. Al met al hebben we alsnog een waardevolle dag gehad, zij het wat anders dan we gewend zijn van voorgaande jaren.

• Pluspunten lotus
  • Minpunten halve trainingsdag

plezierig en leerdoelen dag

in een plezierige omgeving met een leuk enthousiaste cursusleider weer de nodige kennis herhaald en opgedaan.

• Pluspunten enthousiasme

geweldig weer

Ferry stelt nooit teleur!

Levendige realistische oefeningen.

Goed om eraan herinnerd te worden over wat je in verschillende situaties moet doen.

Excellent training - engaging, clear, fun, informative

I completed the online training and the day training to become an ERO. Both in English. Nic, our teacher, was very good. Clear presentations and instructions, he put everyone at ease, answered all our questions patiently.

Je leert altijd weer iets nieuws

Dit is de derde keer op rij dat ik een jaarlijkse BHV-training volg. Elk jaar is een instructeur met een eigen specialisatie die wat extra uitleg geeft over dat onderwerp. Dat maakt de herhaling een stuk leuker dan ieder jaar hetzelfde horen. Daarnaast is vooral de aanwezigheid van een LOTUS erg leerzaam in het herkennen van symptomen en het omgaan met een slachtoffer.

• Pluspunten Nieuwe inzichten
  • Minpunten Instructeurs spreken elkaar soms tegen

Een gezellig dagje herinneringen ophalen

De training was goed in elkaar gezet. Op een duidelijke, maar soms ook wel wat creatieve manier, zijn we weer door de stof gegaan en hebben we de veranderingen in de stof doorgesproken. De instructeur had duidelijk er plezier in en de lotus was fijn om mee te werken. De locatie was netjes en de lunch was lekker.

• Pluspunten Gezellige instructeur en lotus.
  • Minpunten Geen omgeving om de stof die te snel ging terug te kunnen lezen.

Erg leerzaam en ontspannen!

Zeer leuke en leerzame dag, de cursisten waren erg uiteenlopend qua achtergrond. De docent zorgde voor relevante onderwerpen en wist ons op een leuke manier bij de les te houden, dit maakte de sfeer erg ontspannen. Tijdens de training konden we veel vragen stellen én kregen persoonlijke feedback tijdens het oefen met een lotus. Ook de lotus zorgde voor een toegevoegde waarde! Denk dat het goed is om een soort mini e-learning te maken voor de herhalingscursisten, merkte zelf dat dit bij andere erg was weg gezakt waardoor het veel herhaling van zetten was voor als je dit zelf wel had doorgenomen. Denk dat hier nog veel winst te behalen valt.

• Pluspunten Persoonlijk en ruimte voor veel vragen
  • Minpunten Andere cursisten wisten niet voldoende meer

Top cursus

cursus lesstof boeiend gebracht, de lotus maakt praktijk oefening realistisch

• Pluspunten duidelijke lesstof, enthousiaste docent en prima verzorgd

fijn dat de herhalingstraining weer op het programma stond

De opgedane kennis van het vorige jaar weer opgefrist.

• Pluspunten reanimatie deel

Leerzame dag

Ik volg nu al een paar jaar de cursus bij BHV Nederland en deze keer had ik voor het eerst Inge als docent en dat is wel echt de beste trainer die ik gehad hebt. Hele afwisselende dag met ook hele goede video's. De video met het voorbeeld uit Oegstgeest zou ik aan alle deelnemers laten zien. Ze had ook een heel duidelijk verhaal. Andere trainers kunnen zeker een voorbeeld nemen aan haar!:)

• Pluspunten Duidelijk verhaal, goede manier van vertellen, afwisseling met video's, leerzame voorbeelden

prettig en leerzaam

Mijn 1e keer met BHV Nederland. Trainer Inge was competent, prettige stem en fijn tempo. Inspelend op vragen en serieus behandeld.

• Pluspunten leerzaam
  • Minpunten Liever eerst EHBO en dan pas brand

Weer erg waardevol

Informatief met extra props voor Stan, iedereen zijn favoriete LOTUS

• Pluspunten Helder, vlot
  • Minpunten De lokatie, die raakt gedateerd inmiddels

Nuttige en leerzame dag

Wederom een gedreven en kundige instructeur, die ons een goede opfrisser heeft gegeven. Ook heb ik weer nieuwe dingen bijgeleerd en dat maakt zo een herhaling toch wel heel nuttig. De instructeur is een kundige en gedreven persoon, die hieraan heeft bijgedragen. Ook hadden we een leuke groep die tevens heeft gezorgd voor een interactieve en gezellige dag.

• Pluspunten kundig en gedreven

Zeer goede BHV training

Goede en vooral leerzame lesstof, goede interactieve training. Maar vooral een top trainer Erik aangezien hij uiteindelijk de training goed overbracht!

• Pluspunten De trainer Erik
  • Minpunten geen

Elke keer wordt alles weer erg goed uitgelegd en toegelicht, waarbij de LOTUS een hoge meerwaarde is

Elke keer weer worden de belangrijke aspecten van BHV erg goed uitgelegd en toegelicht, waarbij de LOTUS een hoge meerwaarde is

Leerzaam en verhelderend

Ik had niet gedacht dat we daadwerkelijk met vuur zouden gaan werken. Maar dat geeft een goed idee en het voelt echt. De dag is wisselend in opbouw. Op alle gebieden uitleg van brand, ontruiming, reanimatie en herkennen van ziektebeelden. Ik vond het een hele goede dag, leerzaam.

Hele leerzame training met hele goede trainer

Altijd even afwachten met de trainer en de groep. Maar deze keer was het een hele leuke enthousiaste trainer. De training was goed opgebouwd met stukje theorie en praktijk door elkaar. De groep was ook heel leuk en dat maakt dat een dag ook heel snel voorbij vliegt.

• Pluspunten Trainer en groep
  • Minpunten Hygiëne in de kantine

Fantastisch!

Ik vond het een mooie training, de trainer en lotusslachtoffer deden het heel erg goed en leuk!

• Pluspunten Alles !

Prima uitleg

Was zeer duidelijk

• Pluspunten Story trlling
  • Minpunten Geen lotus

Een leuke, leerzame maar vooral gezellige dag!

De BHV cursus welke ik heb gevolgd (e-learning + 1 dag praktijk) was echt heel leerzaam, voor iedereen goed te volgen en gericht op goede en bruikbare zaken welke je ook in het dagelijkse leven kan toepassen.

• Pluspunten Instructeur en goed te volgen lesstof

Ik vond de BHV-training geweldig, het was mijn eerste keer en ik heb op een superleuke manier veel

Ik heb de BHV-training goed kunnen volgen; de dag was prettig opgebouwd met een goede balans tussen theorie en praktijk. Alles werd op een leuke en duidelijke manier aangeboden en was bovendien goed verzorgd.

• Pluspunten alleen maar pluspunten
  • Minpunten geen minpunten

genoten van enthousiasme docent

Mijn kennis is weer up-to-date en de docent gaf ons een goede interactieve les.

• Pluspunten docent
  • Minpunten nvt

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!