Very Good and positive

I am happy with the trainer who was very experienced in what she was teaching and it helped me get more confidence in approaching the situation.

Aardige instructeur en weet veel te vertellen over de verschillende BHV onderdelen.

• Pluspunten Praat de onderdelen fijn aan elkaar.

hele goede trainer en lotus!

de lunch vond ik teleurstellend, broodje kaas, kipfilet en kroketje een buffet zou veel fijner zijn

• Pluspunten trainer
  • Minpunten lunch

Duidelijke, leerzame dag

Goed om alles weer te herhalen. Op een duidelijke en prettige manier alle punten weer langs gelopen. Veel geleerd van de Lotus patiënt ook.

• Pluspunten Zeer nuttig
  • Minpunten Geen

Interessant en zéér leerzaam op een speelse manier

Informatie in de e-learning was goed te volgen en de korte filmpjes zorgden ervoor dat de leerstof goed werd afgewisseld met voorbeelden zodat je ook daadwerkelijk de handeling in praktijk kon zien. De praktijkdag was zeer leerzaam. De instructeur (André als ik mij goed herinner) geeft veel voorbeelden en verteld op een speelse manier de stof en corrigeert waar nodig. Onze Lotus (Josje) is zéér goed op de hoogte van de ziektebeelden. Juist door bepaalde situaties uit te beelden konden we goed zien hoe het er ongeveer in het echt ook zou uitzien. Ze hielp ook met het 'zoeken' naar de oplossing door aan te geven wat het gevolg was van een bepaalde handeling (wordt het beter/slechter).

• Pluspunten E-learning met filmpjes, speelse manier van volgen praktijkdag en Lotus slachtoffer
  • Minpunten geen

een goede herhaling van de stof en handeling

het was weer erg leerzaam en de lotis was een goede toevoeging

• Pluspunten een goed verhaal

Amazing

Professional staff, amazing experience, I feel like I have learned a lot. My group and teachers were one of the best I have ever encountered. I feel sufficiently prepared for being ERO when needed!

• Pluspunten Experienced staff, nice location/room where we studied, lunch was great
  • Minpunten -

Een hele leerzame dag gehad!

Als eerste heb ik de e-learning thuis gemaakt. Ik had verwacht dat ik er ongeveer twee uurtjes mee bezig zou zijn maar daar heb ik mij goed in vergist. Uiteindelijk is het door de hoeveelheid tekst nachtwerk geworden. Als tip zou ik mee willen geven om in de mails een indicatie te geven van het aantal hoofdstukken/paragrafen en de tijd die je er van te voren ongeveer voor moet uittrekken. De praktijkles vond ik heel leerzaam en gezellig. Andre kon de theorie goed overbrengen en ik vond het ook fijn dat hij veel praktijkvoorbeelden had.

• Pluspunten Instructeur met veel kennis en humor.
  • Minpunten E-learning nam meer tijd in beslag dan verwacht

Openhartige, fijne instructeur

Een BHV cursus zonder presentatie met een instructeur die je goed bij de les hielt met persoonlijke anekdotes. Veel interacties en wedervragen.

• Pluspunten Interactief
  • Minpunten Laag tempo

Goed geregeld, goede cursus en goede instructeur. De lotus als aanvulling was heel fijn.

• Pluspunten Instructeur, lotus, locatie

Heel leerzaam.

Hele prettige sfeer. Volop ruimte voor vragen met daarop een uitgebreide uitleg , waarbij ook tegen vragen werden gesteld. Aandacht voor de verschillende beroepen,bedrijven van waaruit de cursisten deze cursus volgen. Niet overal worden bv. dezelfde blusmiddelen gebruikt. En dan het oefenen: is absoluut nodig vooral met de "zogenaamde echte situaties" dan word je op scherp gezet om goed te kijken, snel te denken en te doen wat nodig is. Er in theorie over praten is echt anders,je hebt alle tijd en handelen is makkelijk gezegd dan gedaan. Ik heb veel geleerd op deze dag.

• Pluspunten het was top
  • Minpunten geen minpunten

Heldere, praktisch toepasbare en vooral leuke training

Erg leuke herhalingscursus gehad. De docent bracht de theorie op leerzame en interactieve wijze. De verschillende onderwerpen kwamen allemaal aan bod. Door de afwisseling en vooral veel doen, vloog de dag voorbij. Kortom, de nodige kennis weer op gedaan en een leuke dag gehad.

• Pluspunten Praktisch, leerzaam, nuttig
  • Minpunten -

Het was super duidelijk en perfecte uitleg

Super duidelijk en fijn om dit weer 1 keer per jaar te herhalen

• Pluspunten Geduldig en goede uitleg
  • Minpunten Zijn er niet

Interessant en herkenbaar

Zowel André als Josje (lotus) maakte de cursus levendig. Met levensechte voorbeelden/foto’s en verhalen afwisselende met een quiz en brand blussen was het een veelzijdige cursus. Inhoud en uitvoering top!

• Pluspunten Kennis en humor

Een zeer leerzame dag door veel afwisseling en inzet lotus slachtoffer

Een enerverende afwisseling tussen theorie, praktijkoefeningen en actieve inzet door onverwachte acties van een lotus slachtoffer.

• Pluspunten Coah daagde deelnemers uit en was tegelijkertijd respectvol

Veel geleerd in 1 dag!

We waren met een kleine groep, waardoor je gemakkelijk al je vragen kon stellen. Bijzonder om te oefenen met een Lotus, dit is zeker van toegevoegde waarde.

• Pluspunten Duidelijke uitleg

Jaarlijkse herhaalcursus is echt nodig!

Dit is mijn derde keer dat ik de herhaalcursus volg en elk jaar leer ik weer iets nieuws bij naast het verversen van mijn geheugen. De cursus van BHVNederland is goed georganiseerd, dit keer was er ook een lotus bij. Naast de serieuze onderwerpen is het ook een gezellige dag met een uitgebreide lunch.

• Pluspunten Lotus aanwezig

Verhelderend en leerzaam!

Ik heb de praktijkdag als erg leeszaam ervaren, de praktijk confrontaties met een lotus ben ik erg over te spreken! In theorie kun je veel weten, leren, maar als je het in de praktijk niet weet te herkennen of weet hoe je het beste om kunt gaan met een situatie heb je niks aan deze kennis. Ik ben dan ook blij met de combinatie van theorie & praktijk. De instructeur nam ons ook echt mee in waar wij alert op moeten zijn en herhaalde daarmee niet onnodige theorie, maar legde wel de link met praktijk oefeningen/simulatie met reanimatie en besproken voorbeelden. Bovendien ben ik ook erg blij dat Sharon extra aandacht had voor awareness m.b.t. het vrouwenlichaam en symptomen die tot op de dag van vandaag soms gebagatelliseerd worden of gewoonweg niet herkent worden.

• Pluspunten Lotus/praktijksituaties
  • Minpunten E-learning schema's zijn niet te downloaden (althans het is mij niet gelukt)

Fantastic learning experience. Should be mandatory for everyone.

I had a wonderful experience, Henk was very kind and explained everything very clearly, also very fun experience. We learnt a lot of important things that we can apply not only to our work environment but also in our day to day life. Fantastic!

• Pluspunten Practical exercises

Ontzettend leuke dag

De trainer heeft veel kennis van zaken en een goede dosis humor

• Pluspunten Locatie en trainer
  • Minpunten Lunch was wel heel erg karig

Een prettige cursus met een duidelijk verhaal

De cursus was duidelijk leerzaam, de docenten waren erg vriendelijk.

• Pluspunten gehele cursus
  • Minpunten geen

praktische bhv-training met veel voorbeelden

praktische bhv-training (herhaling) met veel voorbeelden en oefeningen

• Pluspunten in de middag Lotus-medewerker
  • Minpunten trainer wil soms wel te lollig zijn

prima cursus geweest

was aangenaam, goede locatie en duidelijke instructies. dit keer was de volgorde ook zeer goed. Eerst theorie gedeelte en daarna actief (brand en lotus)

• Pluspunten dagindeling, locatie, duidelijk
  • Minpunten geen

Hele prettige training en niet saai!

De hele dag dezelfde trainer, is heel prettig. Zijn manier van vertellen was niet saai, dus bleef boeien. Ook de lotus was een prettige man. Héél leerzaam en ook leuk! Graag volgend jaar weer René d’ Haen!

• Pluspunten Alles oké

Weer bijgeleerd!

Goede ontvangst, uitleg en begeleiding gehad. Onze trainer van de dag en de Lotus die begin van de middag aan sloot waren duidelijk, zeer informatief en geduldig. Wederom een zeer goede ervaring met BHV NL.

• Pluspunten Alleen maar

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!