Verrassend

De wijze waarop de LOTUS geïntegreerd werd in de les was uitdagend

Prettig, efficiënt, snel en goed

Ruim aanbod aan opleidingsplaatsen, snel en efficiënt je theorie kunnen doen in je eigen omgeving en een inhoudelijke kwalitatieve praktijkdag met een goede verhouding tussen het terug laten komen van theorie en alle vormen van praktijksituaties. Prima!

De BHV herhaaltraining was absoluut handig om te volgen.

Mijn ervaring was goed, er is veel herhaald. Er waren weinig (tot geen) incidenten of ongelukken op het werk afgelopen jaar waardoor veel informatie weggezakt was. De Lotus was een goede toevoeging aan de cursus, goede variatie van aandoeningen en ongelukken. Dit werd in combinatie met het klassikaal bespreken van verschillende ongelukken uitgevoerd. Ook een kleine groep hielp bij het herhaal proces om zaken sneller op te pakken. Beiden bovengenoemede punten waren de vorige keer anders. De cursus docent ging specifiek met mensen in gesprek om bepaalde situaties te bespreken op de werkvloer. Fijn! Ontruimen en portofoon werd weinig tot niet besproken, echter wordt dit wel op het werk geoefend. Hierdoor is het herhalen op cursus misschien minder noodzakelijk, toch miste ik de optie voor wat tips.

• Pluspunten - Lotus in de cursus - kleine groep - goed bereikbare locatie - mogelijk om punten aan te dragen voor de les om te bespreken. - (Lunch)
  • Minpunten - ontruiming en portofoon

prima mix van theorie en praktijk

nvt

• Pluspunten uitleg van mensen uit de praktijk
  • Minpunten te weinig tijd om op 1 cursusdag alle basis zaken te oefenen

Was weer een goede herhaling

De herhaling was wel weer even goed. Prima verteld en uitgelegd. Goede Lotus. Was weer een leerzame, leuke dag. Genoeg o,ja momentjes

• Pluspunten Lotus en goede instructeur
  • Minpunten Niets op aan te merken

Goede informatie, meer praktische oefening...

De training gaf veel nuttige informatie waar je bij stil kan staan. Een eerste keer hieraan meedoen heeft mij veel gebracht. Tegelijkertijd heb je beperkt tijd om alles een keer te oefenen. Wanneer de oefening niet in een keer goed gaat heb je geen tijd om het nog een keer goed te proberen. Daar zou meer ruimte voor moeten zijn wat mij betreft.

• Pluspunten Goede informatie, boeiende trainer
  • Minpunten Weinig praktijktijd

Goed om te blijven herhalen!

Combinatie van beide trainers was mooi en maakte de dag compleet. het zet je aan het denken.

• Pluspunten Kracht van herhaling + kennisoverdracht adhv praktische ervaring trainers
  • Minpunten ruimte met 1 uitgang en geen brandblussers aanwezig ;-)

Matige herhalingscursus

Mijn eerste herhalingscursus was helaas niet zo informatief als de basiscursus. Wat wel een enorme verrijking was dat er lotus-patient aanwezig was. In de basiscursus had ik dat nog niet meegemaakt (waarschijnlijk door destijds scherpere coovid-regels). Dus nu voor het eerst en heel leerzaam om hier mee te oefenen, want dit is toch waar het om draait; 'hoe ga je om in dergelijke situaties?'. De lotus-patient, (die overigens zelf ook cursus schijnt te geven) was heel goed. Helaas vond ik de docent deze dag minder sterk. Wellicht was het voor hem ook lastig om met een gemeleerde groep te werken (enkele kwamen voor herhaling, andere voor basis in 1 dag) Er werd bijv. wat snel door de brandoefening gegaan. Wel kwam iedereen aan bod, maar alles moest snel, snel (bij echte brand ook uiteraard), maar soms wil je juist bij zo een cursus even wat langer stil staan bij bijv. het juist lezen van een etiket op de brandblusser. Vond het wel goed dat er verschillende situaties nagebootst werden o.a. met vlam in de pan en brand in een oude computer/ tv. In mijn basiscursus hadden we geoefend met maar 1 soort brand/ blusser. Dus dit was een pluspunt. Maar zonder al die flauwe grapjes en klets-praatjes hadden we misschien iets meer uit de dag kunnen halen.

• Pluspunten lotuspatient
  • Minpunten docent

overweldigend

het was een leuke en leerzame dag. Instructeur Rene legde alles rustig en kalm uit. Had opdrachten bij het brand blus gedeelte en in de middag cases met een Lotus medewerker wat erg leerzaam was.

• Pluspunten filmpjes met voorbeelden
  • Minpunten te weinig vooraf info voor herhaling cursisten

Goed gestructureerd en professioneel

Ik had een training met een andere collega, het was zeer informatief, we hadden ook een LOTUS-traumaacteur die een extra laag aan de training toevoegde. Ik zou dit bedrijf in de toekomst ten zeerste aanbevelen aan iedereen die wil deelnemen aan BHV

• Pluspunten LOTUS-traumaacteur
  • Minpunten niemand

Het werd levend gemaakt

Vaak zijn cursussen "saai" door puur informatie verstrekking. beide instructeurs vertelde op een interessante manier, we werden actief betrokken. Door situaties te schetsen en ons zelf antwoord te laten geven denk je heel anders over de stof na. waardoor het ook nog een beter blijft hangen. Fout is er niet, maar verbe****** is wel mogelijk. dat geeft ook het zelfvertrouwen een boost.

• Pluspunten duidelijk verhaal
  • Minpunten -

Goede uitleg, veel reminders met geweldige Lotes(Josje)

Hele gezellige en weer heldere herhalings cursus. Ik merk dat die jaarlijks terugkerende BHV cursus echt nodig is. Weer fijne ervaring met plus factor de lotes, dit was voor mij voor het eerst en zeer leerzaam!

• Pluspunten De uitleg van Cathy
  • Minpunten Klaslokaal gevoel,geen fijne ruimte.

Professioneel, deskundig, volledig ingericht

Ik had al eerder talloze EHBO opleidingen gedaan, maar BHV (zeker via BHV Nederland) gaat echt een (flink) stukje verder. Het gaat echt tot in alle diepte en breedte op alle belangrijke punten, van ontruiming naar brandblussen en vooral reanimeren in verschillende scenarios.

• Pluspunten Enorm deskundige docenten en we oefenen met echt materiaal (we hebben dus echt meerdere keren een brand uit mogen blussen, bijv. en er komt een lotus acteur die echt reeele scenarios nabootst)

Ontspannen, maar leerzaam en zeer to the point.

Grote complimenten voor instructeur Michael die op prettige, eigen wijze lesgeeft en erg goed hoofdzaak van bijzaak kan onderscheiden.

• Pluspunten De cursus was goed toegepast.
  • Minpunten Boek kwam te laat bij sommigen cursisten.

Duidelijk, zinvol en ontspannen

Fijne opleiders (Erik en Paul) en alles goed kunnen oefenen. Fijne update weer!

• Pluspunten no-nonsense, duidelijk
  • Minpunten geen

Positief, een educatieve dag die in balans was

Prettige leraar die oog had voor de gehele groep. Les werd met duidelijke communicatie en een groot enthousiasme gegeven.

• Pluspunten combi E-learning en praktijk
  • Minpunten indeling van het lokaal (je zat vrij dicht op elkaar)

Inspirerend en enthousiasmerend

Ik heb al wat BHV trainingen gedaan maar deze training was verre de beste. Onze begeleidster sprak duidelijk en rustig. ze gebruikte humor en was serieus wanneer dat noodzakelijk was. Tevens was ze kundig, vlot en was er wisselwerking tussen student en begeleider waardoor de dag voorbij vloog maar alle stof behandeld werd. Wij hadden het geluk van een lotus waarbij de nodige uitdagingen werden behandeld en achteraf netjes werden geëvalueerd. Top, top, top. Ik mag de cursussen aanbevelen en boeken, dus die is in de pocket. Ga do door!

• Pluspunten Begeleidster
  • Minpunten afgelegen locatie

Goed georganiseerd en leerzame dag.

Instructeur wist de kernpunten te raken en dit te completeren met een lotus. De lunch was ook goed.

• Pluspunten Zie boven
  • Minpunten Geen

k heb in een veilige omgeving geleerd om te gaan met onveilige situaties die op ons bedrijf mogelijk zijn. De docente en de lotus medewerkster hebben op professionele wijze ons daarin bijgestaan.

• Pluspunten Begrijpelijk lesmateriaal Fijne manier van lesgeven
  • Minpunten n.v.t.

Een cursus met passie gegeven door ervaringsdeskundigen

Het was een fijne cursus die werd gedreven door twee gepassioneerde trainers en doordat we met een kleine groep waren (5 cursisten) was er alle tijd voor vragen en het oefenen.

• Pluspunten kleine groep
  • Minpunten geen

Prettige, constructieve en leerzame dag.

Deze instructeur geeft op een rustige en zeer prettige manier training. Zonder poespas, duidelijk, professioneel. Naar mijn mening één van de betere trainers.

Zeer leuke en leerzame manier van lesgeven

Fijne cursus gehad. De les werd op een leuke, fijne rustige manier uitgelegd. Ook is de locatie in Rhoon goed.

• Pluspunten degene die les gaf deed het zeer goed

Kwalitatief goede training

Prima cursus, duidelijk ervaren trainer die het op een levendige en bruikbare manier uitlegde. Goede groep ook qua aantal mensen, niet te groot. E-learning gedeelte was ook goed opgezet.

• Pluspunten trainer, e-learning
  • Minpunten niks

heel leerzaam en interactief

De cursusleider Wim heeft een schat aan ervaring en brengt zijn kennis op een heel toegankelijke manier en spelenderwijs over. Binnen 1 dag zijn ook alle relevante onderwerpen behandeld en is er genoeg geoefend met de verschillende technieken.

Een op de praktijk gerichte herhalingscursus

Een herhalingstraining die erg op de praktijk gericht was. Zeer afwisselend. Goede toegevoegde waarde van de docent en ook van de medecursisten. Wel een intensieve dag. Voor mijn gevoel iets te weinig aandacht voor reanimatie.

• Pluspunten praktijkgericht.
  • Minpunten iets te weinig aandacht voor reanimatie.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!