super leuke/leerzame dag

Ik vond het een hele leuke en leerzame trainingsdag. Sharon heeft de cursus goed en duidelijk gegeven. Hopelijk volgens jaar weer.

• Pluspunten Duidelijke uitleg
  • Minpunten Geen

Weer als prettig ervaren. Fijne instructeur die duidelijke uitleg geeft, en van een grapje houd. Een lotus aanwezig is ook leerzaam bij de cursus dag.

• Pluspunten Lotus aanwezig

professionele adequate opfriscursus

ik heb een leerzame dag gehad, waarvan de praktijk direct toepasbaar is in het werkveld.

• Pluspunten cursusleider
  • Minpunten ca******

Ik sta meteen weer op scherp en heb metee veranderingen doorgevoerd in de paktijk

Fijn om alles weer te kunnen oefenen. Zeker ook met een lotusslachtoffer. Weer veel tips gehad

• Pluspunten Na 3 aar eidelijk weer een lotusslachtoffer.

goede , duidelijke uitleg , fantastisch toneelspel

Ik heb zowel over de brand bestrijding en wond verzorging uitstekend les , onderwijs , uitleg gekregen van beide mensen . ik vond aanwezigheid van vrouw die situaties na speelde een plus punt . Daar leer je meer van dan van theoretische uitleg . Groep was ook fijn .

• Pluspunten alles
  • Minpunten geen

Een realistische cursus, zowel qua tips en tricks als planning van de dag

Het was een hands on cursus. We werden aan de hand van verschillende casu meegenomen door de stof en konden daar direct mee aan de slag. Al doende leert men!

• Pluspunten Realistisch, praktijkgericht, tips en tricks

Goede en leerzame BHV herhalingscursus

Het was een goede en leerzame BHV herhalingscursus met deskundige instructeurs.

• Pluspunten interactie van instructeurs
  • Minpunten locatie

Duidelijk, actueel en prima locatie

Actieve benadering, prettige instructeurs. We werden scherp gehouden.

• Pluspunten Fijne locatie, goede instructeurs, niet langdradig, goed verzorgde lunch en koffie

Goede les gekregen

Ik vind dat Patrick goed les geeft. En ook de lotus was goed. Dus alles is keurig geregeld ook de lunch

• Pluspunten alles goed weer gegeven door Patrick
  • Minpunten geen

Rommelig, mensen die niet meededen, goed lotusslachtoffer

Ik heb voor deze cursus gekozen vanwege het lotusslachtoffer. Dat was erg goed en leerzaam. De cursusleider kon echter geen orde geven. Er was 1 iemand die zich aan alles onttrok en geen enkel onderdeel heeft meegedaan. Ook kletste deze persoon nonstop met anderen wat erg storend was voor de rest. Moeilijk te volgen zo. Na een klacht heeft het lotusslachtoffer de personen erop aangesproken, maar niet de cursusleider. De cursusleider kon zich ook niet altijd duidelijk verwoorden, wat tot verwarring leidde. Programma niet heel duidelijk van te voren. Lunch was weer met vlees voor iedereen. Dat is niet handig. Dan moet er geruild et cetera.

• Pluspunten aanwezigheid en kwaliteit lotusslachtoffer
  • Minpunten cursusleider geen orde en niet duidelijk

Goede en duidelijke uitleg van de curcusleider

Goede en duidelijke uitleg van de curcusleider

• Minpunten Geen

Goede duidelijk uitleg ...

• Pluspunten Uitleg ... niet langdraderig

Prima cursus

Duidelijke cursus met goede instructies

• Pluspunten Heerlijke lunch en tussendoortjes zeer goed geregeld door dit hotel !!
  • Minpunten Geen

Goede BHV cursus met veel persoonlijke aandacht

Goede BHV cursus met veel persoonlijke aandacht, locatie en eten op de locatie was ook top geregeld.

• Pluspunten Locatie

Leerzaam en op een professionele, leuke manier les gekregen.

• Pluspunten Kennis overdracht

prima opleiding

ik heb de e-learning gevolgd en deze is mij prima bevallen. Combi van zelfstudie met een dag theorie/praktijk vind ik ideaal.

• Pluspunten Het praktijk gedeelte is een leuke afwisseling maar ook leerzaam.
  • Minpunten Veel theorie is herhaald terwijl ik dit in de e-learning al gelezen had. Voelde soms als een herhaling van zetten.

Praktische en leerzame herhaling

Het was een goede en gestructureerde dag. Veel onderdelen werden op een prettig tempo besproken en de BHV trainer was aardig en kon goed informatie overbrengen. Er was ook een veilige sfeer, waarin alle vragen gesteld konden worden. De lotus/acteur was een pluspunt voor de ervaring, om te oefenen met BHV situaties, echter was het soms ingewikkeld om te bepalen wat echt en wat niet echt (in het spel van de lotus) was. Het lijkt mij goed om hier, samen met de cursisten, duidelijke afspraken over te maken. Ik heb weer vertrouwen als BHV'er gekregen.

• Pluspunten een lotus
  • Minpunten de lunch (veel vettige opties)

Leerzaam

Mooie locatie, duidelijke leerstof en leuke instructeurs!

Goed geregelde cursus met fijne docenten

De trainer kon de stof levendig en boeiend brengen

• Pluspunten De trainer kon de stof levendig en boeiend brengen

Interessante en leuke dag

Fijne instructeur, betrekt je bij de instructie, maar gaat hier niet te ver in. Eerste keer met een LOTUS, ook heel fijn omdat die precies weet waar je op moet letten en kan vertellen wat wij goed of fout doen na de oefening.

• Pluspunten + Instructeur + Fijne groep + Voorzieningen goed geregeld
  • Minpunten -

Zeer leerzame en praktijkgerichte dag!

Het was een zeer geslaagde dag. Goede trainer die voor veel interactie heeft gezorgd. Daarnaast door de inzet van de lotus een zeer praktijkgerichte dag.

• Pluspunten Veel praktijk, inzet Lotus

goede interactieve cursus

Het was een actieve dag, zeker de aanwezigheid van de LOTUS was erg leerzaam. De instructeur was enthousiast en vertelde levendig, wat een cursus erg prettig maakt.

• Pluspunten LOTUS, locatie, instructeur
  • Minpunten geen

De extra aanvulling van de LOTUS was perfect

Uitstekende bijscholing

Mijn complimenten voor de bijscholing! Ik heb al veel bijscholingen mogen volgen, maar een bijscholing waarin geen powerpoints voorbij komen, maar alleen zinnige video's (kort) en veel informatie op enkele steekwoorden op een flipover zijn is zeer verhelderend. De docent en de lotus wisten hun kennis zeer helder en verhalend over te brengen waardoor het goed blijft hangen.

• Pluspunten Geen powerpoint

Zeer goed.

Zeer positief. Vooral de aanwezigheid van de Lotus vond ik echt verhelderend. Hierdoor zie je een stuk beter hoe je in de praktijk reageert. Soms confronterend. Het gebruik van de middelen kan een stuk moderner en daardoor hygiënischer.

• Pluspunten Fijne instructie met verhelderende lotus!
  • Minpunten Gebruik van ouderwetse re-animatie middelen.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!