Ontspannen, maar leerzaam en zeer to the point.

Grote complimenten voor instructeur Michael die op prettige, eigen wijze lesgeeft en erg goed hoofdzaak van bijzaak kan onderscheiden.

• Pluspunten De cursus was goed toegepast.
  • Minpunten Boek kwam te laat bij sommigen cursisten.

Duidelijk, zinvol en ontspannen

Fijne opleiders (Erik en Paul) en alles goed kunnen oefenen. Fijne update weer!

• Pluspunten no-nonsense, duidelijk
  • Minpunten geen

Positief, een educatieve dag die in balans was

Prettige leraar die oog had voor de gehele groep. Les werd met duidelijke communicatie en een groot enthousiasme gegeven.

• Pluspunten combi E-learning en praktijk
  • Minpunten indeling van het lokaal (je zat vrij dicht op elkaar)

Inspirerend en enthousiasmerend

Ik heb al wat BHV trainingen gedaan maar deze training was verre de beste. Onze begeleidster sprak duidelijk en rustig. ze gebruikte humor en was serieus wanneer dat noodzakelijk was. Tevens was ze kundig, vlot en was er wisselwerking tussen student en begeleider waardoor de dag voorbij vloog maar alle stof behandeld werd. Wij hadden het geluk van een lotus waarbij de nodige uitdagingen werden behandeld en achteraf netjes werden geëvalueerd. Top, top, top. Ik mag de cursussen aanbevelen en boeken, dus die is in de pocket. Ga do door!

• Pluspunten Begeleidster
  • Minpunten afgelegen locatie

Goed georganiseerd en leerzame dag.

Instructeur wist de kernpunten te raken en dit te completeren met een lotus. De lunch was ook goed.

• Pluspunten Zie boven
  • Minpunten Geen

k heb in een veilige omgeving geleerd om te gaan met onveilige situaties die op ons bedrijf mogelijk zijn. De docente en de lotus medewerkster hebben op professionele wijze ons daarin bijgestaan.

• Pluspunten Begrijpelijk lesmateriaal Fijne manier van lesgeven
  • Minpunten n.v.t.

Een cursus met passie gegeven door ervaringsdeskundigen

Het was een fijne cursus die werd gedreven door twee gepassioneerde trainers en doordat we met een kleine groep waren (5 cursisten) was er alle tijd voor vragen en het oefenen.

• Pluspunten kleine groep
  • Minpunten geen

Prettige, constructieve en leerzame dag.

Deze instructeur geeft op een rustige en zeer prettige manier training. Zonder poespas, duidelijk, professioneel. Naar mijn mening één van de betere trainers.

Zeer leuke en leerzame manier van lesgeven

Fijne cursus gehad. De les werd op een leuke, fijne rustige manier uitgelegd. Ook is de locatie in Rhoon goed.

• Pluspunten degene die les gaf deed het zeer goed

Kwalitatief goede training

Prima cursus, duidelijk ervaren trainer die het op een levendige en bruikbare manier uitlegde. Goede groep ook qua aantal mensen, niet te groot. E-learning gedeelte was ook goed opgezet.

• Pluspunten trainer, e-learning
  • Minpunten niks

heel leerzaam en interactief

De cursusleider Wim heeft een schat aan ervaring en brengt zijn kennis op een heel toegankelijke manier en spelenderwijs over. Binnen 1 dag zijn ook alle relevante onderwerpen behandeld en is er genoeg geoefend met de verschillende technieken.

Een op de praktijk gerichte herhalingscursus

Een herhalingstraining die erg op de praktijk gericht was. Zeer afwisselend. Goede toegevoegde waarde van de docent en ook van de medecursisten. Wel een intensieve dag. Voor mijn gevoel iets te weinig aandacht voor reanimatie.

• Pluspunten praktijkgericht.
  • Minpunten iets te weinig aandacht voor reanimatie.

super leuke/leerzame dag

Ik vond het een hele leuke en leerzame trainingsdag. Sharon heeft de cursus goed en duidelijk gegeven. Hopelijk volgens jaar weer.

• Pluspunten Duidelijke uitleg
  • Minpunten Geen

Weer als prettig ervaren. Fijne instructeur die duidelijke uitleg geeft, en van een grapje houd. Een lotus aanwezig is ook leerzaam bij de cursus dag.

• Pluspunten Lotus aanwezig

professionele adequate opfriscursus

ik heb een leerzame dag gehad, waarvan de praktijk direct toepasbaar is in het werkveld.

• Pluspunten cursusleider
  • Minpunten catering

Ik sta meteen weer op scherp en heb metee veranderingen doorgevoerd in de paktijk

Fijn om alles weer te kunnen oefenen. Zeker ook met een lotusslachtoffer. Weer veel tips gehad

• Pluspunten Na 3 aar eidelijk weer een lotusslachtoffer.

goede , duidelijke uitleg , fantastisch toneelspel

Ik heb zowel over de brand bestrijding en wond verzorging uitstekend les , onderwijs , uitleg gekregen van beide mensen . ik vond aanwezigheid van vrouw die situaties na speelde een plus punt . Daar leer je meer van dan van theoretische uitleg . Groep was ook fijn .

• Pluspunten alles
  • Minpunten geen

Een realistische cursus, zowel qua tips en tricks als planning van de dag

Het was een hands on cursus. We werden aan de hand van verschillende casu meegenomen door de stof en konden daar direct mee aan de slag. Al doende leert men!

• Pluspunten Realistisch, praktijkgericht, tips en tricks

Goede en leerzame BHV herhalingscursus

Het was een goede en leerzame BHV herhalingscursus met deskundige instructeurs.

• Pluspunten interactie van instructeurs
  • Minpunten locatie

Duidelijk, actueel en prima locatie

Actieve benadering, prettige instructeurs. We werden scherp gehouden.

• Pluspunten Fijne locatie, goede instructeurs, niet langdradig, goed verzorgde lunch en koffie

Goede les gekregen

Ik vind dat Patrick goed les geeft. En ook de lotus was goed. Dus alles is keurig geregeld ook de lunch

• Pluspunten alles goed weer gegeven door Patrick
  • Minpunten geen

Rommelig, mensen die niet meededen, goed lotusslachtoffer

Ik heb voor deze cursus gekozen vanwege het lotusslachtoffer. Dat was erg goed en leerzaam. De cursusleider kon echter geen orde geven. Er was 1 iemand die zich aan alles onttrok en geen enkel onderdeel heeft meegedaan. Ook kletste deze persoon nonstop met anderen wat erg storend was voor de rest. Moeilijk te volgen zo. Na een klacht heeft het lotusslachtoffer de personen erop aangesproken, maar niet de cursusleider. De cursusleider kon zich ook niet altijd duidelijk verwoorden, wat tot verwarring leidde. Programma niet heel duidelijk van te voren. Lunch was weer met vlees voor iedereen. Dat is niet handig. Dan moet er geruild et cetera.

• Pluspunten aanwezigheid en kwaliteit lotusslachtoffer
  • Minpunten cursusleider geen orde en niet duidelijk

Goede en duidelijke uitleg van de curcusleider

Goede en duidelijke uitleg van de curcusleider

• Minpunten Geen

Goede duidelijk uitleg ...

• Pluspunten Uitleg ... niet langdraderig

Prima cursus

Duidelijke cursus met goede instructies

• Pluspunten Heerlijke lunch en tussendoortjes zeer goed geregeld door dit hotel !!

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!