Een fijne en goed georganiseerde cursus.

Een snelle klantenservice die met je mee denkt, erg fijn. D cursus is goed opgezet met een juiste verhouding van theorie en praktijk. De Lotus was een erg fijne toevoeging. De instructeur was duidelijk en wist heel veel. Ik voel me meer zeker in het toepassen van eerste (spoedeisende) hulp. Bedankt!

• Pluspunten Organisatie, aanwezige kennis en praktijkoefeningen met Lotus.
  • Minpunten Geen.

Erg leuke en educatieve dag met geweldige instructeur en Lotus

Een erg leuke en educatieve dag achter de rug. Uitstekende instructeur en Lotus. Heel interactief waardoor het geen moment saai werd.

• Pluspunten praktijk, instructeur en LOTUS
  • Minpunten Locatie was moeilijk te bereiken op dit tijdstip

goede opfrisser

Inhoudelijk goed materiaal, theoretisch gedeelte online thuis voorbereiden was erg prettig, erg eenvoudig in gebruik. Zeer enthousiaste, gedreven docent met praktijkvoorbeelden. Hij kon met iedereen 'levelen', dit was fijn om te zien: in de groep zitten mensen uit verschillende branches en hij kon zich aan elke persoon goed aanpassen.

• Pluspunten Theorie via e learning: duidelijk materiaal, eenvoudig te installeren. Praktijkles inhoudelijk goed en boeiend gebracht
  • Minpunten brand blussen voegt wat mij betreft niet veel toe

Hele leuke leerzame BHV herhaling

Samen met een collega hier een hele leerzame, leuke gezellige BHV herhaling gedaan. Stof werd leuk gebracht en weer opgefrist. Lotus slachtoffer was een geweldige toevoeging. Lunch en drinken was ook goed geregeld.

• Pluspunten Instructeur

Uitgebreide herhalingscursus

Dagje op herhaling voor BHV. Uitgebreid lesprogramma met veel praktijk. Actieve docenten en iedereen kwam ruim aan bod met oefenen en theoretische delen. Locatie was fijn, ruime zaal en goede ca******.

• Pluspunten Uitgebreid programma, goede afwisseling theorie / praktijk.
  • Minpunten Aanwezigheid 'lotus' vond ik overdreven. Voelt meer als uitje voor de beste man zelf.

Duidelijk uitleg en goede begeleiding bij oefeningen

Goed geleerd wat en vooral hoe en waarom gedaan moet worden.

• Pluspunten uitleg, oefeningen, lesmateriaal

was zeer leerzaam.

ben zeer tevreden over de cursus , het werd ons goed uitgelegd en voor gedaan. heb daardoor de cursus met een voldoende kunnen afleggen.

• Pluspunten geen
  • Minpunten geen

Goede instructeurs, aanwezigheid lotus grote meerwaarde

Brandgedeelte in de ochtend was uitstekend: praktisch ingestelde instructeur met net even wat extra's in het praktijkgedeelte (handvat van deur voelen en simulatie blussen elektrabrand) EHBO gedeelte in de middag was ook uitstekend, met name aanwezigheid van het lotusslachtoffer maakte het heel echt en een hele goede leerervaring

• Pluspunten zie boven
  • Minpunten geen

erg leuke, activerende en leerzame dag

Docent Henk gaf op een actieve manier les. Betrok steeds de hele groep erbij. Erg goed. Erg leuk met de vrouw die acteerde. Zij onderbrak steeds de bijeenkomst met steeds weer een andere hulpvraag. Zeer leerzaam!

• Pluspunten zinvol, leerzaam, interessant

Leerzame en interactieve dag

Het was een leerzame dag. Duidelijke uitleg, door de verschillende beroepsgroepen bijeen konden er veel verschillende situatie schetsen aan bod komen. Goede interactieve training. Complimenten aan trainer: Henk Bos.

• Pluspunten Interactief
  • Minpunten -

Interactieve dag, praktisch en leerzaam.

Praktische benadering van BHV; prettig om op deze manier met de materie bezig te zijn. Afwisselend, mede door medewerking van LOTUS.

• Pluspunten Interactief, praktisch, medewerking LOTUS
  • Minpunten -

Prettig en duidelijk

Fijne herhaling gehad waarbij er veel ohja-momenten, maar toch ook weer nieuwe inzichten verkregen zijn.

• Pluspunten Duidelijke uitleg

Gezellig leerzame herhalingsdag

Enthousiaste instructeur en konden gericht extra aandacht vragen op bepaalde zaken.

• Pluspunten Enthousiast

Succes

Zeer goede training

• Pluspunten Interactieve
  • Minpunten Kan ik niet noemen

Volledig

We hadden een goede trainer die een goede en volledige uitleg bood over alle onderwerpen. Door de afwissling die hij gebruikte vloog de dag voorbij en werd je niet suf van alle informatie die je kreeg.

Very good experience the trainer was enthusiastic and genuine.

It was a train course that covered the basics of safety in the work place and ticked most the boxes you would need for an office environment. The particular trainer we had also took the time to listen to us about our specific needs for our specific environment and helped us to understand the possibility of danger in our workplace specifically.

Goeie opfriscursus met prettige instructeur

Het hangt bij de BHV herhalingscursus erg af van de instructeur die je voor je krijgt. Dit keer (derde keer) was het een erg prettige man. Ik heb weer dingen geleerd die ik ervoor nooit in de cursus gehoord had.

Geweldig.

Een energiek en gezellige training gegeven door een vakbekwaam en met ruime ervaring zijnde persoon in een informele sfeer.

• Pluspunten Praktijkvoorbeelden zowel goede als slechte. Informele houding en groepsgericht.

Leuke, leerzame cursus

Ik zag een beetje op tegen een hele dag een cursus volgen. Maar wat een enthousiaste docent hadden we die heel de groep mee nam. Leuk interactief les gaf en veel tips en aanwijzing. We werden enorm goed verzorgd qwa eten en drinken. Al met al een leuke cursus dag gehad en zeker een aanrader!

• Pluspunten Interactief, enthousiaste trainer
  • Minpunten Weinig fietsenstallingsplek

kleinschalige en ontspannen BHV training

Het was (door Corona) zeer kleinschalig met maar 5 deelnemers. Het was voor mij de eerste keer dat ik BHV kreeg met een groepje voor wie de BHV helemaal nieuw was. Het was een zeer ontspannen training met een lekkere lunch!

• Pluspunten Kleinschalig

Leerzame leuke opfris cursus

Door de vele ervaring/verhalen van de trainer, kan ik deze goed onthouden en toepassen in de praktijk. Vond het jammer dat er dit keer geen lotus aanwezig was. Dit vind ik altijd leuk en kun je nog meer ervaring krijgen met situatie die echt voor kunnen komen. Krijg tips/advies hoe we bij ons bedrijf kunnen verbeteren.

• Pluspunten trainer
  • Minpunten geen fruit bij de lunch

Hele leerzame maar zeker ook leuke dag gehad.

Duidelijk e learning met aansluitend en goed verzorgde en leerzame dag op locatie.

duidelijke cursus

Hoewel de e-learning overzichtelijke informatie bevatte vond ik de praktijkdag heel veel duidelijk maken over wat er nou echt belangrijk was! Fantastische lerares!

• Pluspunten heel goed praktijk onderwijs
  • Minpunten geen cursusboek bij e-learning

prima compacte cursus met deskundige docent

Ik had al eerder bhv gehad, maar er zakt veel weg. Dit was weer een goede opfrissing. Brandbestrijding was wat summier, m.n. blusinstructie. Docent had soms de neiging iets te snel te praten.

• Pluspunten ehbo
  • Minpunten brandblussen

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!