Zeer goed.

Zeer netjes duidelijk en professioneel. Lotus aanwezig is een leuke toevoeging.

• Pluspunten Duidelijkheid, Netjes, Lotus aanwezig.

Een andere trainer, altijd fijn voor de verschillende visies.

Een nieuw gezicht met een eigen stijl van lesgeven. Altijd fijn!

• Pluspunten Nieuwe visie, duidelijk.
  • Minpunten jaren zelfde brandtraining buiten

Zeer leerzame training

De passie voor BHV van de instructeur was te horen in de training. Het was niet saai en tot het eind goed te volgen. Goede tips meegekregen!

goede en duidelijke uitleg.

het lesmateriaal is duidelijk en overzichtelijk. tijdens de lessen wordt het lesmateriaal duidelijk toegeligt.

• Pluspunten duidelijke lesmateriaal

Duidelijke uitleg en boek, les gekregen van 2 uitstekende instructeurs

Erg prettige manier van trainen

Duidelijk

Doordat we 2 keer een verschillende docent hadden, 1 met brandweer achtergrond en 1 met EHBO achtergrond, was de cursus zeer duidelijk. De locatie was een van de betere waar ik ooit een cursus heb gehad.

• Pluspunten Docenten met praktijkvoorbeelden

Superleerzaam

Praktische cases, goede instructeur (Stephan), goede voorbeelden, kleine groep (dus veel aandacht)

• Pluspunten Zie hierboven benoemd

Zeer professioneel

Ik heb vandaag een van de langzaamste en leukste herhalingen gehad met een uitstekende lotus. De dames deden het super.

• Pluspunten Zeer duidelijke uitleg
  • Minpunten geen

Leuke dag, die snel voorbij ging

Hele duidelijke en leuke interactieve cursus. Zeker aan te raden!

Zeer leerzaam

Ik heb veel geleerd, de trainer was erg goed. Iedereen werd betrokken en we hebben ook veel gelachen

• Pluspunten De trainer, inhoud en de groepsgrootte
  • Minpunten Ik had graag een programma/ agenda willen hebben

waardevol en heel leerzaam

de cursus is heel waardevol en zeer leerzaam om te volgen, voor welk organisatie dan ook. het kan een win win situatie zijn voor beide partijen.

• Pluspunten goede en sterke uitleg
  • Minpunten elkaar beter laten uitpraten

Leuk, leerzaam en snel

Was een prettige dag met goede afwisseling praktijk en theorie. Vriendelijke, leuke instructeur. Heel leerzaam.

• Pluspunten Leuke instructeur, persoonlijke begeleiding, lunch
  • Minpunten we konden op deze locatie helaas niet oefenen met blussen van brand

praktijkgerichte herhaling BHV

gedreven cursusleider die werkt met lotus en veel praktijkvoorbeelden bespreekt.

• Pluspunten aandacht voor brand
  • Minpunten lange dag

Wat ik er van verwachtte.

Alle BHV herhalingen lijken op elkaar. De ene instructeur brengt het wat anders als andere. Deze (Patrick) hield van de pragmatische aanpak. De Lotus (Anja) was ervaren en bracht iets nieuws.

• Pluspunten EHBO inbreng Lotus Anja
  • Minpunten Brand blussen, saai

Cursus was weer leerzaam

Ieder jaar is deze cursus weer een goede opfrisser.

geen opmerkingen

• Pluspunten leuke docent

Zeer leerzaam

Ik was blij dat beide opleiders geen powerpoint gebruiken maar uit eigen ervaring spreken. Ze gebruikte ook veel humor en maakte het zo gezellig. Resultaat was dat ik, en volgens mij de andere cursisten, ook er goed in zaten en de aandacht niet verslapte waardoor we het goed konden onthouden.

• Pluspunten leerzaam,persoonlijk en humorvol

Hield mij geboeid

Voldoende behandeling van de stof met voldoende ruimte voor een ervaring en een grapje.

• Pluspunten Boeiend
  • Minpunten Kleine ruimte en weinig diepgang maar dat heb je nou eenmaal bij een BHV cursus.

Goede levendige cursus aangevuld met voorbeelden uit de praktijk

In de cursusruimte was het koud en de akoestiek was slecht.

• Pluspunten Inhoud van de cursus
  • Minpunten Cursusruimte!!!

Echt een goede cursus!

De cursus vond plaats in zeer goede omstandigheden, wat moeilijk is voor de luifel van vandaag. De docent legde zijn kennis op een duidelijke en interessante manier uit en bracht deze over, allemaal op een prettig en goed niveau. Ik ben tevreden over de cursus en wat ik heb geleerd. Ik denk dat alle cursussen op dezelfde manier moeten worden gedaan als degene waar ik op zat. Bedankt.

• Pluspunten 10+
  • Minpunten er zijn geen

De praktijkdag was erg leerzaam, de online theorie viel tegen.

De online theorie beperkte zich tot een verzameling filmpjes zonder naslagwerk. Deze methode werkt goed voor het juist beantwoorden van de toets welke hierop volgt echter erg slecht voor het vasthouden van de informatie. Tijdens de praktijkles bleek ook veel verwarring over de theorie welke wij gehad hadden. De praktijkdag was erg leerzaam, we voelde ons wel een beetje in het diepe gegooid met de beperkte voorkennis.

• Pluspunten praktijkdag
  • Minpunten theorie

Fijne en leerzame dag

Goede opbouw onderwerpen en afwisseling theorie en praktijk. De aanwezigheid van lotus maakte het EHBO gedeelte zeer leerzaam in herkenning en benadering slachtoffer.

• Pluspunten Kleinere groep en aanwezigheid lotus

Prima gedaan

Erg leerzaam goeie uitleg . Ik kom zeker terug bij hem

• Pluspunten Leuke les erg leerzaam
  • Minpunten Veel herrie van restaurant. Weinig drinken l

Kennis meteen in de praktijk brengen werkt zeer bevestigend en bevredigend

Een hele duidelijk opfriscursus. Door de kennis direct in praktijk te brengen met de Lotus ervaar je direct hoe je zou reageren in een dergelijk situatie en kan je meteen je kennis toetsen.

• Pluspunten Enthousiaste docent

Uitstekende cursus met goede begeleiding

Fijne en duidelijke cursus ondersteund met veel praktijk verhalen waardoor het allemaal heel duidelijk wordt.

• Pluspunten Goede trainer met veel praktijk ervaring

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!