Waardeloos

Geen structuur, nauwelijks wat uitgelegd, veel te veel tijd voor ieders persoonlijke situatie (dat is voor de meeste niet relevant). Basis en herhaling door elkaar.

• Pluspunten Geen
  • Minpunten verspilling van geld en tijd.

Beste BHV training tot nu toe

Alles was prima verzorgd. Een zeer vriendelijke kundige instructeur. Het LOTUS slachtoffer had ik bij eerdere cursussen (bij andere BHV bedrijven) nog niet meegemaakt, maar voegde zeer zeker een hoop toe. Het maakte de cursus veel meer visueel. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, ondanks dat ik al meerdere malen een BHV cursus heb gevolgd. Mijn collega mag over twee weken en ik ga volgend jaar graag op herhaling.

• Pluspunten De hele cursus zat goed in elkaar
  • Minpunten Door de 1.5 meter maatregel was het soms behelpen bij de oefeningen, maar daar kan de organisatie niets aan doen.

Een leerzame twee dagen, met een gemoedelijke sfeer

Mijn ervaring ging over de tweedaagse BHV basis cursus. Onze instructeur Twan was professioneel, hij had voor alle vragen wel een antwoord en nam hier ook de tijd voor. Hij schetste in deze twee dagen vaak scenario's waardoor je na ging denken over wat 'jij' zou doen of zou moeten doen in deze situaties, en dit werd hierna dan besproken. Al met al erg educatief en de dagen waren zelfs nog gezellig!

• Pluspunten Educatief Nieuwe inzichten Locatie voorzag zelfs Vegan opties

prima training

Diverse onderwerpen kort en bondig aan de orde geweest.

• Pluspunten duidelijke uitleg
  • Minpunten Nvt

De cursusdag was onderhoudend, relevant en op maat gesneden naar de behoefte.

Een prettige en leerzame ervaring, een nuttig opfrismoment.

• Pluspunten De opzet, trainers, locatie, sfeer, inhoudelijke kennis
  • Minpunten Cursus had wellicht iets vollediger gekund.

Fijne en duidelijke training

Fijne goede training waarbij er veel opgehaald wordt. De verduidelijking van de verschillende aandoeningen mbv de Lotus medewerker, schept wel een heel duidelijk beeld van de verschillende ongeval situaties. Helemaal top en verhelderend.

• Pluspunten Lotus medewerker

TOP

Erg prettige training, de trainer was zeer gedreven en kundig. erg prettig om op deze manier kennis te maken met BHV en de juiste dingen te leren die voor onze organisatie het meerst van belang zijn.

• Pluspunten enthousiasme van de trainer

Helemaal goed om hier een dag mee bezig te zijn.

Ik vond het goed om hier een dag mee bezig te zijn. Goed ook om een aantal zaken die levensreddend kunnen zijn ook te oefenen, denk hierbij aan reanimeren en brandblussen. Dag werd op een prettige manier geleid door Gea Veenstra. Voldoende interactie vanuit de deelnemers. Prettig om deze basis BHV gevolgd te hebben.

• Pluspunten Oefenen van belangrijke vaardigheden, dag werd op een prettige manier geleid, prima lokatie met prima verzorgde lunch.
  • Minpunten ?

Was ok

Erg grote groep deze keer waardoor er sneller gerommel ontstond wat tijd kost en weer ten koste gaat van de uitleggen etc.

Leerzaam om weer op te frissen, jammer van het gemixte gezelschap

Het was wederom erg leerzaam. De instructeur had veel kennis. De behandelde stof was nuttig. Het was jammer dat er cursisten zonder ervaring en herhalers door elkaar zaten. Dit was lastig voor de instructeur. De beginnende cursisten hadden eenachterstand waardoor er voor de herhalers vertraging ontstond.

• Pluspunten Inhoud. Instructeur.
  • Minpunten Locatie. Mix van beginners en gevorderden.

Het was weer zeer leerzaam en gezellig met Rob de Boer

Rob geeft op een hele leuke informele wijze les met voorbeelden uit de praktijk. Ook geeft hij veel ruimte voor eigen inbreng en vragen. Als Lotus hadden wij Coby, ook zij geeft op een leuke wijze voorbeelden en aanwijzingen waar beter op te letten.

• Pluspunten Informeel, praktijkvoorbeelden
  • Minpunten Miste het broodje kroket en de komkommersmoothy was niet erg lekker

Nuttige en verfrissende herhalingscursus

Nuttige en verfrissende herhalingscursus

• Pluspunten Nieuwe inzichten, inzet Lotus

Super waardevol

Nuttig, waardevol, veel praktijkvoorbeelden en mooi maatwerk gemaakt voor de groep. Onze Lotus Tineke was ook top.

• Pluspunten Inhoud / kennis

Leerzaam

Heel leerzaam, Had totaal geen kennis tot betrekking brand & ontruiming. En dan krijg je zomaar een brand pieper op werkvloer ookal weiger je het krijg je het. Dus vond het noodzakelijk voor mijn zelf en mijn bewoners in de zorginstelling. Om kennis op te bouwen.

Duidelijke en interessante herhalingscursus

Dit was mijn eerste herhaling van de BHV cursus van dezelfde leraar als vorig jaar. Erg fijne en duidelijke uitleg. Fijn om met een lotus te kunnen oefenen, wat vorig jaar met corona niet kon. Brandveiligheid vond ik erg leerzaam om weer even te zien, zodat we dat kunnen toepassen in de praktijk.

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten herhaling en beginners in 1 groep.

Zeer nuttige training / herhaling

Instructrice Gea en lotus Tineke hebben er voor gezorgd dat in 1 dag de belangrijkste zaken weer opgefrist zijn. Theorie en praktijk worden duidelijk gecombineerd wat het leereffect vergroot. Goed om dit elk jaar te herhalen.

• Pluspunten Goede combi theorie en praktijk. Prima groepsgrootte (11 deelnemers)
  • Minpunten nvt

Zeer goede training

Je bent vanaf het begin zelf onderdeel van de training. Goede interactie met instructeur en cusisten maar ook met cursisten onderling. Ongedwongen wordt veel lesmateriaal behandeld. Heb deze training als zeer leerzaam en prettig ervaren.

• Pluspunten Interactie
  • Minpunten Geen

De aanvulling van de lotus was waardevol, de info rommelig en medisch inhoudelijk onder de maat

Er zat weinig structuur in de training en medisch inhoudelijk werd regelmatig de plank volledig misgeslagen. De inbreng van de lotus was zeer waardevol omdat ze er echt een leermoment van maakte en niet strak in haar rol bleef tot de kandidaat faalde. Oefenen met reanimatie werd beperkt en het gebruik van de AED werd niet goed uitgelegd en niet geoefend. De trainer had duidelijk ervaring als brandweer en niet als zorgverlener maar presenteerde zich wel zo. Ik besef dat het niet om een reanimatiecursus gaat of dat de nadruk ligt op medisch inhoudelijke zaken, maar er werd onjuiste en misleidende informatie gegeven.

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten Te weinig medische kennis

Een leuke cursus van Eric

Vorig jaar ook cursus gehad van Eric, Door zijn praktijkervaring een erg leuke les.

Great learning experience, especially the practical part

The BHV course was a great overall experience. The e-learning provided a theoretical basis beforehand, and the practical course was very useful for putting everything into practise. Especially the addition of the second guy besides our trainer, who acted various injury scenarios, was very welcome.

• Pros Great practise sessions, the guy acting out injuries was a big plus point
  • Cons The e-learning resource is not fully translated into English, has some errors and some questions are a bit ambiguous.

Interesting and insightful

I really liked participating in the training as it showed the insights to have in an emergency situation. Trainer was clear and showed how important it is to have such training. Would definitely recommend that colleagues attend such training.

• Pros Insightful, quick (1-day training), overall good coverage of the subjects.
  • Cons Locations for English trainings are limited, e-learning was a bit too long.

Leuke training, lekker gericht op de praktijk.

Prettige training, Het sluit erg goed aan bij de praktijk. Ik heb het als erg positief ervaren. Ga zo door! :) Tot volgend jaar.

• Pluspunten Super!
  • Minpunten Geen

Goede op de praktijkgerichte herhalingstraining

Een goede herhaling van de bestaande basiskennis. Door middel van goede praktijkgerichte voorbeelden en kundige instructeur was het een geslaagde dag.

• Pluspunten Veelzijdig en afwisselend
  • Minpunten Setting om buiten op parkeerterrein te oefenen met blussen

Prima locatie, top trainer

gewoon prima, niets aan veranderderen, veel voorbeelden uit de praktijk, duidelijke uitleg, veel interactie met de groep. Gelukkig geen standaard power point presentatie! prima lunch en locatie

• Pluspunten duidelijk
  • Minpunten nvt

Een leerzame, interactieve en ook nog gezellige dag

Veel geleerd, heel fijn om niet continue naar een scherm te hoeven kijken maar gewoon door veel verschillende onderwerpen als groep te bespreken. Ook goed om met een lotus slachtoffer te kunnen oefenen Freek en Paul bedankt!

• Pluspunten Interactief
  • Minpunten -

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!