kleine groep, persoonlijke aandacht

de theorie werd op een interactieve manier besproken en er was ruimte voor eigen inbreng

• Pluspunten kennis van docent
  • Minpunten ca******

Leuk, zeer leerzaam en interactief

Prima cursusleider en lotus. Erg vermakelijke en leerzame dag gehad. Alles opgefrist en weer zeer goed bruikbaar.

• Pluspunten Kennis, acteren, informatie, interacties, humor
  • Minpunten als ik dan toch iets moet zeggen.... grotere glazen voor water

Leerzame herhaling.

Door de cursisten op een eenvoudige manier aan het denken te zetten met kleine opdrachten maakt de herhaling leerzaam.

Erg leuke en leerzame dag!

Het was een zeer leuke en leerzame dag. Doordat er veel interactie was en je zelf aan het werk werd gezet, was het erg leuk en ook heel leerzaam. Door het zelf uit te voeren onthoud je het ook beter.

• Pluspunten Leuke afwisseling
  • Minpunten -

Was een zeer waardevolle dag!

Helemaal weer up-to-date dankzij uitstekende uitleg, ruimte voor eigen inbreng en voortreffelijke Lotus!

• Pluspunten Rust, duidelijke uitleg
  • Minpunten Koud in de zaal

zeer leerzaam met uitstekende leraren

BHV Nederland zorgt ervoor dat mijn kennis op peil blijft, ze hebben fijne leraren, vaak met praktijkervaring, die hun ervaring en kennis met enthousiasme overbrengen aan de deelnemers. Ik doe dit al 25 jaar en elk jaar leer ik weer iets nieuws wat ik hopelijk niet in de praktijk hoef te brengen. Maar als het nodig is, weet ik dat ik op mijn opleiding kan vertrouwen.

• Pluspunten locatie - leraren uit de praktijk
  • Minpunten eigenlijk geen minpunt

Goede praktijkdag, e-learning kan beter

Ik deed de Engelstalige e-learning (zodat ik met mijn buitenlandse collega's mee kon doen), en daar zaten flink wat zaken scheef (slecht Engels, onduidelijke zinnen, volgorde van hoofdstukken verkeerd, Nederlandse hoofdstuktitels).

Goede herhaaltraining

Goed om alles weer even na te lopen. Kundige trainer

• Pluspunten Goede trainer
  • Minpunten Administratief loop het niet helemaal lekker

Leerzame leuk dag

Tijdens de dag heb ik weer nieuwe dingen bijgeleerd en de instructeur en lotus legde het goed uit.

goed georganiseerd, goede trainers elk jaar weer

Het is prettig om elk jaar een andere trainer te hebben want elke trainer doet het weer anders en leer je weer andere dingen van

• Pluspunten lokatie, trainer, organisatie, inschrijven
  • Minpunten geen

Leuke training, korter dan verwacht maar doeltreffend

Leuke training gehad, zoals elk jaar. Effectieve uitleg, volledig met Lotus, behandelen van veelvoorkomende ongelukjes en ongemakken en het hanteren van brandblusmiddelen en acteren bij een calamiteit. Veel ruimte voor vragen.

• Pluspunten Alle onderdelen behandeld.
  • Minpunten Trainingen kunnen langer/uitgebreider.

'super training

Ik heb deze dag veel geleerd. De docent was erg gedreven en beschikte over veel kennis en bracht de training op een leuke manier over. HIj is echt ervaren rot in het vak. De lotusactrice was in de middag een geweldige aanvulling. Voor mij was het 1e keer maar ik hoorde van andere die jaarlijks komen dat het deze keer veel leerzamer dan anders was. Dus we hebben geluk gehad. Hopelijk volgend jaar weer zo'n mooie dag. Ik voel me nu veel zekerder.

• Pluspunten Lotusactrice
  • Minpunten Soms wat te snel van onderwerp wisselen of wat door elkaar

super leuk/ veel geleerd

super leuk/ veel geleerd / veel inter-reactie / Voor de aard van het bedrijf en het milieu

• Pluspunten Real scene simulatie
  • Minpunten tijd te kort

Nuttig maar ook leuk

Dit in Wijchen was al mijn 3e BVH herhaling. Ook deze keer, zoals de vorige, keek ik naar uit want ik weet dat ik weer een nuttige maar ook leuke dag ga ervaren.

• Pluspunten Belangrijke thema's om een leuke manier behandelen.
  • Minpunten Ik kan geen minpunten bedenken!

Zeer gevarieerde en informatieve dag

Trainer deed de dag zeer passievol, informatief, open, betrokken, interactief en belangrijk, met een gezonde dosis humor waardoor het op geen enkel moment van de dag saai was. Complimenten voor hem! Daarnaast speciale shout-out naar de LOTUS, want ook zij was super, professioneel en waar mogelijk/veroorloofd zeer betrokken en behulpzaam. De locatie is zeer prettig met een afgesloten ruimte, maar genoeg bewegingsruimte tijdens de pauzes en de lunch.

• Pluspunten Passievol; betrokken/interactief; open; leerzaam; humor; niet saai; anders dan anders; trainer had een eigen manier van werken wat zeer positief werkte op de groep; zeer goede lunch.
  • Minpunten Geen (voor locatie: er mag iets meer koffie klaarstaan gedurende training, nu was dit net iets te weinig)

Goede BHV-dag

Leuke interactieve, afwisselende dag, weer veel opgehaald! Michael is een fijne docent!

• Pluspunten interactief

een supergoede en leerzame dag

Ik kwam voor de opfris en merkte dat ik veel kennis niet meer paraat had. De instructeur (Michael) deed alles op een fijne manier en liet ons veel nadenken. Dat ging op een prettige ontspannen manier en aan het eind van de dag was de kennis weer up to date. Voor het EHBO deel, was er een LOTUS. Ik vind dat altijd een tikkie spannend maar het is vooral heel erg goed omdat dan bijna echte casussen worden gespeeld en je in actie moet komen.

• Pluspunten prima instructeur met veel kennis van zaken en prettige manier van lesgeven

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg op een leuke manier gebracht. Werknemers hebben hart voor hun werk dat is ook te merken aan hoe ze de stof uitleggen

• Pluspunten Duidelijke uitleg
  • Minpunten Iets te veel persoonlijke mening

Hele goede uitleg door Lex

Lex is een zeer enthousiaste en bevlogen instructeur, met duidelijke passie voor alles rondom BHV. De groep was leuk en interactief, de uitleg van Lex was heel duidelijk en compleet. Kortom: fijn om de herhaling bij Lex te hebben gedaan. De locatie en verzorging verdienen ook een compliment.

• Pluspunten Goede uitleg van Lex

Duidelijk en practisch

Duidelijk en praktisch ingestoken BHV training.

• Pluspunten praktisch

Perfect geregelde cursus.

Erg goed geregelde cursus. Mooie zaal, goede instructeur. Ochtend brand en ontruimen behandeld, was erg duidelijk. Lunch erg goed geregeld met broodjes en soep van la PLace. Smiddags ongevallen behandeld. Dit was ook erg duidelijk, vooral omdat er een lotus was in de middag. Dit maakte het erg fijn om direct te oefenen met de informatie die je heb opgedaan.

• Pluspunten Lotus
  • Minpunten X

Great and fun training.

Great BHV training in English. Thanks for the effort by the Coach and his accomplice. :)

was een zeer goede herhalings dag.

Prima instructeur die op de juiste manier ons weer iets kon bijbrengen.

• Pluspunten kennis en manier van les geven
  • Minpunten -

Goede herhalingscursus gehad

Was een goede instructeur heeft me weer goed opgefrist, alles zeer duidelijk en met af en toe een grapje maakte het een een leuke leerzame dag, dit keer ook met een lotus slachtoffer heel kundig en goed hoe ze dit doen , heeft ook een stukje meer waarde op zo.n dag vind ik alsof het echt gebeurd

• Pluspunten Lotus erbij
  • Minpunten Geen

was leerzaam

Was weer een goede opfris cursus

• Pluspunten Reanimeren
  • Minpunten geen

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!