Wat ik er van verwachtte.

Alle BHV herhalingen lijken op elkaar. De ene instructeur brengt het wat anders als andere. Deze (Patrick) hield van de pragmatische aanpak. De Lotus (Anja) was ervaren en bracht iets nieuws.

• Pluspunten EHBO inbreng Lotus Anja
  • Minpunten Brand blussen, saai

Cursus was weer leerzaam

Ieder jaar is deze cursus weer een goede opfrisser.

geen opmerkingen

• Pluspunten leuke docent

Zeer leerzaam

Ik was blij dat beide opleiders geen powerpoint gebruiken maar uit eigen ervaring spreken. Ze gebruikte ook veel humor en maakte het zo gezellig. Resultaat was dat ik, en volgens mij de andere cursisten, ook er goed in zaten en de aandacht niet verslapte waardoor we het goed konden onthouden.

• Pluspunten leerzaam,persoonlijk en humorvol

Hield mij geboeid

Voldoende behandeling van de stof met voldoende ruimte voor een ervaring en een grapje.

• Pluspunten Boeiend
  • Minpunten Kleine ruimte en weinig diepgang maar dat heb je nou eenmaal bij een BHV cursus.

Goede levendige cursus aangevuld met voorbeelden uit de praktijk

In de cursusruimte was het koud en de akoestiek was slecht.

• Pluspunten Inhoud van de cursus
  • Minpunten Cursusruimte!!!

Echt een goede cursus!

De cursus vond plaats in zeer goede omstandigheden, wat moeilijk is voor de luifel van vandaag. De docent legde zijn kennis op een duidelijke en interessante manier uit en bracht deze over, allemaal op een prettig en goed niveau. Ik ben tevreden over de cursus en wat ik heb geleerd. Ik denk dat alle cursussen op dezelfde manier moeten worden gedaan als degene waar ik op zat. Bedankt.

• Pluspunten 10+
  • Minpunten er zijn geen

De praktijkdag was erg leerzaam, de online theorie viel tegen.

De online theorie beperkte zich tot een verzameling filmpjes zonder naslagwerk. Deze methode werkt goed voor het juist beantwoorden van de toets welke hierop volgt echter erg slecht voor het vasthouden van de informatie. Tijdens de praktijkles bleek ook veel verwarring over de theorie welke wij gehad hadden. De praktijkdag was erg leerzaam, we voelde ons wel een beetje in het diepe gegooid met de beperkte voorkennis.

• Pluspunten praktijkdag
  • Minpunten theorie

Fijne en leerzame dag

Goede opbouw onderwerpen en afwisseling theorie en praktijk. De aanwezigheid van lotus maakte het EHBO gedeelte zeer leerzaam in herkenning en benadering slachtoffer.

• Pluspunten Kleinere groep en aanwezigheid lotus
  • Minpunten Geen

Prima gedaan

Erg leerzaam goeie uitleg . Ik kom zeker terug bij hem

• Pluspunten Leuke les erg leerzaam
  • Minpunten Veel herrie van restaurant. Weinig drinken l

Kennis meteen in de praktijk brengen werkt zeer bevestigend en bevredigend

Een hele duidelijk opfriscursus. Door de kennis direct in praktijk te brengen met de Lotus ervaar je direct hoe je zou reageren in een dergelijk situatie en kan je meteen je kennis toetsen.

• Pluspunten Enthousiaste docent

Uitstekende cursus met goede begeleiding

Fijne en duidelijke cursus ondersteund met veel praktijk verhalen waardoor het allemaal heel duidelijk wordt.

• Pluspunten Goede trainer met veel praktijk ervaring
  • Minpunten geen

Goed te volgen en kan veel vragen stellen

Veel materiaal aanwezig om te zien wat het is en veel te oefenen met verschillende verwordingen.

• Pluspunten Je kan ook wat praktijk oefenen

Leerzame dag met een lach

Het was voor mij niet nieuwe BHV echter was hij verlopen. Ondanks dat hij pas 2 jaar was verlopen zijn er weer nieuwe dingen toegevoegd. We hadden een top docent die middels spelvorm alle stappen doorliep, ook de lotus was aanwezig. Ondanks het serieuze was er ook tijd voor een grapje. Leuke leerzame dag.

• Pluspunten Leuke docent en lotus leren met een lach.
  • Minpunten Geen

Leerzame dag waarin veel verschillende zaken aan bod kwamen

Het was een leerzame dag met enthousiaste mensen. Goed om te weten hoe je, je kunt redden in noodsituaties

• Pluspunten Enthousiast, leerzaam, duidelijke uitleg
  • Minpunten Niet. Miss had het gedeelte brand naar de middag verplaatst kunnen worden. Zodat er meer tijd was om met de Lotus te oefenen.

Super geregeld, leuke opleider.

leuke opleider die het goed en duidelijk uitlegt. Lotus speelde erg goed, zat goed in haar rol.

• Pluspunten opleider en lotus
  • Minpunten niet voldoende afstand in het restaurant.

Interessante, leerzame cursus

Ik vond het een leuke leerzame cursus. Tijdens deze cursus is er gebruik gemaakt van een acteur. Hierdoor werd er een echte situatie gecreëerd waar ik veel van heb geleerd. De cursus begeleider nam de tijd om alles goed uit te leggen. Al met al heb ik een zeer interessante dag gehad waar ik veel heb geleerd

Geweldige training

Super instructeur , Mooie uitleg , Goede training, Niks aan te merken

• Pluspunten Super
  • Minpunten NIKS

Bijzonder om voor het eerst meegemaakt te hebben

Goede instructeur die zo interactief mogelijk probeerde les te geven en je probeerde na te laten denken over mogelijke situaties. Aangezien het de eerste keer was voor mij, wist ik niet wat ik moest verwachten, maar ik was zeer positief over hoe alles is verlopen en ondanks dat ik hoop dat ik het nooit daadwerkelijk hoef toe te passen, ben ik blij dat ik deze kennis heb opgedaan!

• Pluspunten Interactieve les met goede docent
  • Minpunten Door coronamaatregelen niet alles kunnen uitvoeren zoals dat normaal zou gebeuren

uitdagend en interacief ondanks corona-protocol!!

de lessen waren boeiend en ondanks dat dit mijn 12 de herhaling was, heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd.

• Pluspunten lotus, interactieve vraagstellingen
  • Minpunten geen

Instructeur: Duidelijk, kort en bondig. Verschillende werkvormen gebruikt Betrekt alle deelnemers Verdeelt de aandacht over de deelnemers Meerwaarde: lotuspersoon (deed het ook goed)

• Pluspunten Lotuspersoon en verschillende werkvormen

geweldig gezellig en voor je het weet was de dag al weer voorbij

Na deze twee corona jaren was het goed om de opfriscursus te mogen doen. Waar ik heb gemerkt dat bij de BHV ook de veranderingen van de regels door gevoerd worden. De dag was voor ik het in de gate had al weer voorbij. Wim en Josje deden het op zo leuke leerzame manier dat de tijd voorbij vloog. Hartelijk dank voor deze leerzame dag.

• Pluspunten gezellige sfeer
  • Minpunten geen

Leerzame, gezellige en intensieve cursus

Dit was mijn eerste BHV cursus. Er werd op een speelse maar toch serieuze wijze cursus gegeven. Het was een goede verdeling van theorie en praktijk. Vragen werden volledig en goed beantwoord.

• Pluspunten Goede afwisseling theorie en praktijk. Trainers zijn ervaringsdeskundigen
  • Minpunten geen

Leerzaam op een speelse manier

Hele leerzame dag die met veel enthousiasme werd gepresenteerd. Gebruikmakend van praktijkvoorbeelden, en door de lotus patient wordt er ook op speelse wijze allerdaagse noodsituaties neergezet. Elke keer leer je toch weer wat nieuws.

• Pluspunten praktijkgericht, enthousiasme, duidelijke uitleg, veel ruimte voor eigen inbreng

Hele leerzame en efficient ingevulde dag

Door de leuke en enthousiaste manier van les geven, veel geleerd. Goede afwisseling van onderwerpen en goede praktische opdrachten.

• Pluspunten enthousiaste trainer en lotus
  • Minpunten -

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!