Top! Maar missend certificaat

Training is top gegeven. Erg helder. Echter na verschillende mails nog geen certificaat ontvangen; ook geen reactie op de mail.

• Pluspunten Goede uitleg van theorie
  • Minpunten Certificaat/ geen Antwoord op mails

Goede leerzame dag

Het was jammer dat ik als een van de enig op tijd was en daardoor 3 kwartier kon wachten voor we begonnen. Training was heel interactief wat ik zelf wel fijn vind. Het middag programma was wel erg lang en veel met de lotus. Locatie was prettig en de lunch was ook prima.

• Pluspunten interactief
  • Minpunten Erg veel rollen spel met de lotus

Een erg leerzame dag.

Was een leerzame dag. Werd goed en duidelijk allemaal uitgelegd. Was mede daardoor ook een enthousiaste groep.

• Pluspunten Werd goed en duidelijk uitgelegd. Ook de lotus deed het goed.

goede cursus,duidelijk voor iedereen

heb de cursus prettig ervaren,ook het boek was duidelijk. praktijk werd goed uitgelegd. docenten hadden goede en rustige uitleg

• Pluspunten manier van lesgeven

Zeer prettige instructeurs

In het verleden waren de brand en ontruimingsoefeningen saai, gehaast en vermoeiend omdat er weinig inhoudelijks werd verteld, maar deze dag was er echt een goede instructeur die veel kennis had van zaken. helaas ben ik zijn naam vergeten. De middag hadden we een oude bekende namelijk Gerard Zweers en deze heeft veel kennis (weten over te dragen), Ook de combinatie met een LOTUS slachtoffer gaf de middag een heel serieuze tint wat erg professioneel was gedaan. Dit was de beste cursus combinatie van alle jaren

• Pluspunten Veel kennis en ervaring
  • Minpunten Geen

Goede praktijkdag met een prettige cursusleider!

Tot nu toe 3x een praktijkdag gehad en alle drie waren verschillend: buiten de basis bhv zaken lag de ene x de nadruk meer op brand en de andere x op eerste hulpzaken. Dat maakt het afwisselend en interessant. Iedere cursusleider brengt z'n eigen expertise mee en dat is leuk. Ik wil zelf altijd de e-learning cursus elk jaar weer even doorlopen dus ik meld mijzelf altijd aan voor de BHV basiscursus zodat ik weer gebruik kan maken van deze e-learning. Is het niet mogelijk om dit ook aan te bieden maar dan voor een speciale prijs? Nu betaal je elke keer de volle mep. Zou klantvriendelijk zijn als jullie ook een keuzemogelijkheid hebben om herhalingscusrus te volgen met daarbij toegang tot de e-learning tegen een ander tarief.

nieuwe ervaring met een lotus er bij

was een goede herhaling

Fijn om weer te mogen herhalen!

Het is echt nodig om te herhalen. Dat merk je echt tijdens de dag. Wat jammer is dat er van te voren geen materiaal voorhanden is, online (net zoals bij de 1e cursus) om je kennis op te frissen. Als dat er zou zijn, zou er meer geoefend kunnen worden op vaardigheden, ipv vergeten kennis ophalen. Want even eea nalezen, dan weet je het wel weer. Het oefenen/ uitvoeren is belangrijk!

• Pluspunten Kennis vd instructeur
  • Minpunten Geen materiaal van te voren kunnen lezen

Nuttige opfrisdsg bhv

Genoeg nieuwe dingen geleerd, of zaken die vervaagd waren. Instructeur geeft op een zeer prettige manier les.

• Pluspunten Leuke interactie en leuke manier van lesgeven
  • Minpunten -

Deze manier van uitleg vind ik wel prettig.

Ik heb al een paar keer een herhalingscursus gedaan, maar deze keer met Freek vond ik wel erg leerzaam. De lotuspatiënte Ineke heeft ook wel een 10 verdiend.

• Pluspunten Goed geregeld, en goede leerkrachten.
  • Minpunten Geen

Het was een gezellige en leerzame dag

Ik vind wel dat er voor de cursus een documentatie krijgt dat je voor de cursus weer een beetje voorbereid ben wat er komen gaat

• Pluspunten 8
  • Minpunten 2

Ontzettend leerzaam en tegelijk een leuke dag!

Beide dagen vond ik erg goed. Instructeurs Anita en Will vertéllen de stof, vanuit hun ervaring en hart. Ze zorgen ervoor dat de kennis (en het bijbehorende begrip) bij alle deelnemers overkomt en weten tegelijkertijd de sfeer goed te houden en er een gezellige dag van te maken.

• Pluspunten Inhoudelijk uitgebreid, toch goed te volgen, goede toelichting op de redenen achter de regels, ruimte voor vragen, goede sfeer

goed weer om de puntjes op i gezet te hebben

Voor mij is altijd weer een extra training, als EHBO'er van Rode Kruis. Altijd nuttig. Een leuke les. zowel met docent als lotus. Dus wat betreft een up-date van lesmateriaal is voor mij niet echt relavant, maar ik kan mij wel voorstellen dat mensendat willen ontvangen.

• Pluspunten prima zo
  • Minpunten zie hierboven inzake leamateriaal

Leerzame ervaring

De 2 daagse BHV-basis cursus was een leuke en interactieve beleving. De 2 dagen waren goed opgesplitst waardoor beide dagen goed vol te houden waren. Met een examen als afsluiting wat geen probleem was doordat de instructeurs alle benodigde informatie gedeeld hadden

erg goed

Het was een leerzame cursus, duidelijke uitleg en prettig om te volgen.

• Pluspunten duidelijk

Complet training, very informative

Perfect training to acquire really important knowledge. The trainer leading this training was very interesting. He gave us good information on every situation. He was very pedagogue. Having the actor for the situation makes it more real, and it was a good scenario for us to practice.

• Pluspunten The actor for the practice
  • Minpunten -

Een waardevolle interessante training!

In de twee dagen van de basistraining komt hele veel informatie voorbij, maar vooral heel bruikbare informatie en op een dusdanige wijze gegeven dat het direct in de praktijk gebracht kan worden. Een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Een training gegeven door enthousiaste trainers.

• Pluspunten Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk.
  • Minpunten Vooral het EHBO gedeelte bevat veel informatie dat wellicht wat veel is voor 1 dag.

Goed verzorgde duidelijke cursus

In twee dagen leer je enorm veel. Theorie wordt afgewisseld met praktijk. Na de cursus heb je genoeg geleerd om zelfverzekerd te kunnen helpen bij een incident. Het eten en drinken is ook zeer goed verzorgd en de instructeurs waren gezellig en vriendelijk.

• Pluspunten Duidelijk en goed verzorgd
  • Minpunten Heel veel stof, kom dus fit en voorbereid naar de cursus.

enlightening

Well organized, nice place, easy reachable. the presence of a second trainer that pantomimed the various accidents very helpful.

• Pros the second trainer
  • Cons less attention to evacuation

Goed en duidelijk

Mijn ervaring tijdens de 2 daagse BHV cursus is zeer goed. De instructeurs hebben goed uitleg gegeven en staan open om je vragen te behandelen.

• Pluspunten Goede uitleg en staan open voor vragen
  • Minpunten -

Een leuke en leerzame dag

Herhaling maakt het dat je weer scherp bent.

• Pluspunten Duidelijke uitleg wat leuke manier word gebracht.
  • Minpunten geen

Een bewustwording voor een veilige werkomgeving.

De training wordt heel begrijpelijk gegeven. Er is ruimte voor verschillende invalshoeken en situaties op het werk. Veel tips en adviezen worden er gegeven en er wordt een sfeer gecreëerd waarbij niets fout is. Je bent daar om te leren. Dat is heel prettig.

• Pluspunten Praktisch
  • Minpunten Lunch was ok, soep leek meer een cup-a-soup

Dag is voorbij gevlogen door deze 2 geweldige leraren. Ze doen t zo leuk en heb echt weer super veel geleerd.

• Pluspunten Goede leraren
  • Minpunten De smoothie van t Hotel

Erg leerzaam

De herhaling is ook dit jaar weer erg leerzaam geweest. Zowel het Brandveiligheid gedeelte, als het Eerste Hulp gedeelte werd vakkundig, leerzaam en op een gezellige manier gegeven.

BHV op een aantrekkelijke manier uitgelegd met een fijne praktische inslag

Michael is een zeer fijne trainer en voelt de groep goed aan. Hij neemt veel ervaring mee en deelt dat op een zeer toegankelijke en aantrekkelijke manier, waardoor je aandacht er continue bij blijft. Ook de praktische oefeningen van door het gebouw lopen en checken op vluchtwegen etc, brand blussen, verband aanbrengen en reanimatie uitvoeren vond ik zeer prettig. Dit geeft inzicht en helpt je ook over een bepaalde drempel heen. Na de cursus ga je naar kantoor met veel inhoudelijke aandachtspunten tips en (enige) ervaring om daar weer een veiligere plek van te maken. Met deze cursus (en Michael als trainer) ga je ook actief nadenken over je situatie thuis en zal je ook thuis zorgen voor een veiligere plek.

• Pluspunten Concreet nadenken over praktijksituaties Training met brandblussers, verband en reanimatie

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!