ervaren docenten

in de ochtend de brandbestrijdigng gehad, duidelijke uitleg, zeer geschikte docent die op een luchtige manier de leerstof uitlegt. In de middag het ehbo gedeelte, ook hier een docent die, zo te zien, met plezier de stof uitlegt, waarbij er ook ruimte is voor een beetje humor, ondersteunt door een medewerker van Lotus waardoor het net een beetje extra glans krijgt.

• Pluspunten Plezierige en duidelijke uitleg
  • Minpunten geen

Vooral de instructeur maakte de training erg leuk.

• Pluspunten Alles
  • Minpunten Geen

Geeft een duidelijk beeld van de rol die ik zal gaan vervullen.

Leerzaam, Cathy vond ik een leuke trainer. Wel vond ik het veel herhaling en vond ik het daardoor soms wat traag.

• Pluspunten Trainer en interactiviteit
  • Minpunten Veel herhaling

Een leerzame dag!

Tijdens een dag met veel afwisseling zijn veel leerzame onderwerpen aan bod gekomen.

• Pluspunten Veel afwisseling in onderwerpen
  • Minpunten -

Altijd fijn alles weer even op te halen

Prima dag, afwisselend. Goede uitleg, fijn om met Lotus te werken.

• Pluspunten Afwisselend, prettige instructeur en Lotus
  • Minpunten Vee te warm maar dat lag aan het hotel

To the point

Wederom prima herhaling van BHV gehad. Zeer ervaren instructeur en daardoor to the point. Kleine groep cursisten (<10 personen) waardoor voldoende aandacht en tijd voor vragen.

• Pluspunten Instructeur en locatie

Heel interressant

Een training die ik als zeer positief en leerzaam ervaren heb. Het gehele HR-plaatje valt voor mij hiermee meer op zijn plek.

• Pluspunten Inhoud en opzet van de cursus

Duidelijke enthousiaste uitleg

Mijn ervaring is erg goed. Rene gaf goede uitleg en sprak duidelijk en enthousiast, dus alles kwam heel goed over. De locatie en lunch was ook top.

• Pluspunten duidelijk, praktisch, enthousiast, goede locatie
  • Minpunten er was 1 mevrouw in de les (Spaanse Maria) die had er duidelijk geen zin in dus ik hoop voor dat bedrijf dat zij wordt afgekeurd als bhv-er)

Prima scholing

Kennis en vaardigheden zijn herhaald zodat ik deze in praktijksituatie kan hanteren.

• Pluspunten Onderwijzers hebben kennis van zaken en laat studenten zelf nadenken en ervaren van kennis en vaardigheden. Prettig om te oefenen met lotus. Prettig accomodatie, goed verzorgd.

Duidelijk

De training is duidelijk en op een leuke manier uitgelegd! Afwisselend met luisteren en oefeningen.

• Pluspunten Duidelijk - leerzaam - afwisselend

Enorm waardevolle training!

Erg nuttige en waardevolle training, die een basis legt om te kunnen handelen in geval er een incident of calamiteit plaatsvindt op de werkvloer.

• Pluspunten Veel praktische voorbeelden, afwisseling theorie/praktijk, fijne docenten, kleinschalige setting (+/- 10 deelnemers).
  • Minpunten -

Goede herhaling, interactief en leerzaam

Leuke docent, met goede uitleg, verhalen, voorbeelden en anekdotes. Ook voldoende ruimte voor grapjes. De lotus was wel vrij intens, zelfs ik had moeite met zijn manier van doen. Hierdoor sloeg iedereen dicht en waren het ook steeds dezelfde die het moesten oplossen. Dat vond ik niet helemaal oké, iedereen moet hierbij aan de beurt komen.

• Pluspunten Goede tekst/uitleg/lessen
  • Minpunten Lotus en deelname alle cursisten aan dit deel

Informatief, maar onprettige sfeer

De cursus was zeer informatief. Echter waren de opmerkingen van de instructeur m.b.t. cultuur/geloof niet gepast en vond ik de schrikmomenten en het contact van de instructeur niet prettig. De instructeur stelde vragen en nam de antwoorden van de cursisten niet serieus/maakten ze belachelijk. Naarmate de cursus vorderde nam de participatie van de cursisten af en nam ook de sfeer af. Ik zou de cursus (en e-learning) zeker nog een keer doen, maar niet met dezelfde instructeur.

• Pluspunten Informatief, uitgebreid
  • Minpunten Instructeur

Ervaring was dubbel

De cursus was wederom informatief. Echter, de instructeur maakte verschillende opmerkingen over de islamitische cultuur/geloof in negatieve of sarcastische zin. Dit ervaarden ik en mijn collega's als onprettig. In mijn ogen zou een BHV cursus neutraal moeten worden gegeven.

• Pluspunten Informatief
  • Minpunten Opmerkingen van de instructeur.

Een fijne en goed georganiseerde cursus.

Een snelle klantenservice die met je mee denkt, erg fijn. D cursus is goed opgezet met een juiste verhouding van theorie en praktijk. De Lotus was een erg fijne toevoeging. De instructeur was duidelijk en wist heel veel. Ik voel me meer zeker in het toepassen van eerste (spoedeisende) hulp. Bedankt!

• Pluspunten Organisatie, aanwezige kennis en praktijkoefeningen met Lotus.
  • Minpunten Geen.

Erg leuke en educatieve dag met geweldige instructeur en Lotus

Een erg leuke en educatieve dag achter de rug. Uitstekende instructeur en Lotus. Heel interactief waardoor het geen moment saai werd.

• Pluspunten praktijk, instructeur en LOTUS
  • Minpunten Locatie was moeilijk te bereiken op dit tijdstip

goede opfrisser

Inhoudelijk goed materiaal, theoretisch gedeelte online thuis voorbereiden was erg prettig, erg eenvoudig in gebruik. Zeer enthousiaste, gedreven docent met praktijkvoorbeelden. Hij kon met iedereen 'levelen', dit was fijn om te zien: in de groep zitten mensen uit verschillende branches en hij kon zich aan elke persoon goed aanpassen.

• Pluspunten Theorie via e learning: duidelijk materiaal, eenvoudig te installeren. Praktijkles inhoudelijk goed en boeiend gebracht
  • Minpunten brand blussen voegt wat mij betreft niet veel toe

Hele leuke leerzame BHV herhaling

Samen met een collega hier een hele leerzame, leuke gezellige BHV herhaling gedaan. Stof werd leuk gebracht en weer opgefrist. Lotus slachtoffer was een geweldige toevoeging. Lunch en drinken was ook goed geregeld.

• Pluspunten Instructeur

Uitgebreide herhalingscursus

Dagje op herhaling voor BHV. Uitgebreid lesprogramma met veel praktijk. Actieve docenten en iedereen kwam ruim aan bod met oefenen en theoretische delen. Locatie was fijn, ruime zaal en goede catering.

• Pluspunten Uitgebreid programma, goede afwisseling theorie / praktijk.
  • Minpunten Aanwezigheid 'lotus' vond ik overdreven. Voelt meer als uitje voor de beste man zelf.

Duidelijk uitleg en goede begeleiding bij oefeningen

Goed geleerd wat en vooral hoe en waarom gedaan moet worden.

• Pluspunten uitleg, oefeningen, lesmateriaal

was zeer leerzaam.

ben zeer tevreden over de cursus , het werd ons goed uitgelegd en voor gedaan. heb daardoor de cursus met een voldoende kunnen afleggen.

• Pluspunten geen
  • Minpunten geen

Goede instructeurs, aanwezigheid lotus grote meerwaarde

Brandgedeelte in de ochtend was uitstekend: praktisch ingestelde instructeur met net even wat extra's in het praktijkgedeelte (handvat van deur voelen en simulatie blussen elektrabrand) EHBO gedeelte in de middag was ook uitstekend, met name aanwezigheid van het lotusslachtoffer maakte het heel echt en een hele goede leerervaring

• Pluspunten zie boven
  • Minpunten geen

erg leuke, activerende en leerzame dag

Docent Henk gaf op een actieve manier les. Betrok steeds de hele groep erbij. Erg goed. Erg leuk met de vrouw die acteerde. Zij onderbrak steeds de bijeenkomst met steeds weer een andere hulpvraag. Zeer leerzaam!

• Pluspunten zinvol, leerzaam, interessant

Leerzame en interactieve dag

Het was een leerzame dag. Duidelijke uitleg, door de verschillende beroepsgroepen bijeen konden er veel verschillende situatie schetsen aan bod komen. Goede interactieve training. Complimenten aan trainer: Henk Bos.

• Pluspunten Interactief

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!