goed om 1x per jaar een herhaling te doen

Het is goed om 1x per jaar een herhaling te doen. Je vergeet het niet maar sommige handelingen zakken toch een beetje naar de achtergrond.

• Pluspunten goede duidelijk uitleg van de handelingen en nav de vragen die de mensen zelf hebben
  • Minpunten jammer dat er corona is en sommig handelingen hierdoor niet plaatsvinden

goed verzorgde herhalingsles

ik vond het een goed verzorgde herhalingsles omdat in tegenstelling de voorgaande keer er een powerpoint presentatie werden gehouden er nu een kwis was georganiseerd. hierdoor ben je als cursus meer en beter betrokken bij de materie door dat je nu zelf na moest denken over de goede antwoorden. heb nog geopperd om de volgende keer de kwis uit te laten voeren met het hulp programma Kahoot. hiermee heb je nog meer strijd onderling en iedereen speelt individueel

• Pluspunten kwis ipv powerpoint
  • Minpunten op deze manier lesgeven geen

Great class, wonderful teacher

Answered all of our questions very clearly, gave good examples. Class was engaging and educational.

Dankzij de enthousiaste instructeur een leuke, leerzame dag gehad!

De dag bestond uit een goede verdeling van theorie en praktijk. Hierdoor leek de dag voorbij te vliegen. De instructeur was enthousiast, lekker nuchter, grappig en behulpzaam. Ook de faciliteiten waren prima geregeld. Het was een erge dag, maar de temperatuur binnen was goed te doen.

• Pluspunten Enthousiaste instructeur Goede faciliteiten Leerzaam Niet saai

Zeer informatieve dagen, met goede uitleg en toffe Bhvers

Leuke 2 dagen en erg leerzaam met goede aardige Bhvers

• Pluspunten Geduldig en erg aardig

Interactieve en leerzame cursus

Complimenten aan Andre, de instructeur van deze BHV-cursus, aan de hand van praktijkvoorbeelden en theorie heeft hij er een interactieve en leerzame dag van gemaakt. Ik heb er veel van opgestoken. Ook was het fijn om thuis op je eigen tempo de e-learning te kunnen doen voorafgaand aan deze dag.

• Pluspunten leerzaam, interactief, praktijkervaring, humor

Een leuke leerzame dag!!

De training die werd gegeven was erg leerzaam. Voor mijzelf vooral veel herhaling van zaken, het opfrissen van het geheugen, en het leren van een aantal nieuwe dingen.

• Pluspunten Leuk en informeel

Snel geregeld, duidelijke e-learning

Dankzij de versoepelingen was het weer mogelijk een BHV cursus te volgen. De e-learning filmpjes vind ik heel duidelijk. Het praktijkgedeelte werd gegeven door een ervaren instructeur die de belangrijkste zaken stapsgewijs met ons doornam en hierbij precies genoeg info gaf. Wij moesten actief meedoen en bespraken zowel duidelijke voorbeelden als twijfelgevallen, wat ik heel fijn vond; ik denk dat dit helpt om alle informatie beter te onthouden. Het EHBO gedeelte was jammer genoeg erg uitgekleed vanwege corona restricties, wel fijn dat we in ieder geval nog eens konden oefenen met reanimeren (alleen hartmassage).

leerzame en prettige dag

leerzaam, de moeite waard

• Pluspunten interactieve sessies heldere uitleg trainer
  • Minpunten broodjes had iets meer mogen zijn

Goede interactieve dag

Opzet was goed, invulling was goed. Veel interactie gelukkig, dat maakt het toch fijner.

• Pluspunten Interactief, actueel
  • Minpunten Groepsgrootte (11)

Prima locatie met lekker eten, goede BHV docenten

Doordat de BHV training in één dag gepropt werd, was het voor de BHV-trainers een uitdaging om alles te kunnen behandelen. Toch is het ze gelukt om belangrijke onderdelen te behandelen en de andere in ieder geval onder de aandacht gebracht hebben. Wel vind ik dat bij een BHV-training alle aspecten echt behandeld moeten worden, zoals een verband aanleggen; een reanimatie; een AED plaatsen; een brand blussen en een porto oefening, dat hebben we door de beperkte tijd helaas nu niet kunnen doen. Vandaar ook de 7

• Pluspunten prettige sfeer, goede docenten
  • Minpunten te weinig tijd

Uitstekend, duidelijk. Ruimte voor vragen. En goede voorbeelden

In een korte dag was er veel besproken en opgehelderd. De laatste updates qua materiaal en toepassingen. En de manier van de stof doornemen was ook leuk en educatief. En dit alles in Corona tijd is toch wel knap.

• Pluspunten De leraar heeft dagelijks praktijk ervaring en brengt dit terug in de les.
  • Minpunten Kan niet alles doen door corona

Geinspireerd door leuke docent en leerzame dag!

De dag ging snel voorbij! De docent vertelde op een enthousiaste manier. De onderwerpen werden toegespitst op enkel wat belangrijk was voor onze werkvloer. Dat was heel fijn, zo geen overbodige info waardoor je te veel stof voor de kiezen krijgt en de helft vergeet.

• Pluspunten Docent
  • Minpunten -

fijne cursus

goede docenten, Golden Tulip hotel is een heel fijne locatie.

• Pluspunten toplocatie
  • Minpunten geen

Ik heb het als prettig ervaren

Omdat ik de ruimte voelde om het soms ook niet te weten en daarover in gesprek te gaan naast een goede mix van humor en scherpte.

• Pluspunten De instructeur
  • Minpunten ?

Goede training die alle onderdelen behandelt

De trainer had veel praktijkervaring en wist overal een praktijksituatie bij te vertellen, waardoor de theorie ging leven. Daarbij gaf hij altijd duidelijk aan wat bij dat onderdeel belangrijk was. Ook kan hij goed laten beleven waarom een BHV-er belangrijk is binnen een bedrijfssituatie, maar ook in de publieke ruimte. Daarnaast had de trainer humor, waardoor ook sommige wat meer theoretische onderdelen toch interessant bleven. Hij heeft mijn aandacht de hele dag vastgehouden.

• Pluspunten Zelf oefenen, trainner met praktijkervaring
  • Minpunten Sommige activiteiten zijn met de Corona-regels niet goed te oefenen, zoals zijligging/rugligging

Duidelijke uitleg leuke manier van les geven. De lunche was ik beter gewend en de locatie voldeed ook niet aan de brandveiligheid. Er was een brandblusser die al 10jaar!! Over datum was, niet echt een voorbeeld voor een bhv locatie

• Pluspunten Instucteur
  • Minpunten Brandblusser lunche

Verfrissend

Verschillende onderdelen van de BHV werden op leuke manier behandeld.

• Pluspunten leuke manier van bespreken van de onderwerpen.

Ondanks jarenlange herhaaldagen toch weer iets nieuws geleerd

Afwisselend met leuke opdrachten, handige tips.

• Pluspunten energiek-afwisselend
  • Minpunten geen

Relaxen sfeer, puur praktijk gerichte cursus

Duidelijke cursus , Top locatie.

Met Wil & Rob als trainer, is elke training beter!

Dit was mijn eerste BHV-training ooit. Het eerste dagdeel ging over alles wat met brand te maken heeft en werd geleid door brandweerman Rob. Hij deed alles voor fully waardoor het voor ons als cursisten een top gedeelte was, zowel de theorie als de praktijk zelf (brandjes blussen etc.) Het tweede deel (EHBO) onder leiding van Wil ging ook lekker maar was ietwat langdradig. Desondanks veel geleerd en alles op scherp mocht er iemand in de zaak tegen de vlakte gaan!

• Pluspunten Praktijkoefeningen
  • Minpunten Ietwat langdradig

Goed geregeld

Leuke trainers, rustige uitleg.

Zeer nuttige leerzame cursus

Voor deze cursus ingeschreven ivm het niet duidelijk zijn van wat en hoe te handelen bij een nood geval. Door deze cursus met een ervaren instructeur is dit erg duidelijk geworden hoe te handelen.

• Pluspunten Goede praktijk oefeningen
  • Minpunten Geen

Fijne hands on herhaling ploegleider

De start van de herhaling ploegleider was voor mij even verwarrend omdat ik alleen een middagprogramma had en was toegevoegd aan een basiscursus ploegleider (die de hele dag duurt). Die verwarring was snel opgelost! Daarna een fijne hands on training met praktijkvragen en goede oefeningen gehad. Dit bleek ook nog corona proof te kunnen! Weer een lijstje van aandachtspunten mee terug genomen.

• Pluspunten praktische oefeningen, kleine groep, goede terugkoppeling van de oefeningen
  • Minpunten portofoons waren snel leeg

ondanks dat ik al 17 jaar BHV doe vind ik het iedere keer weer vernieuwend

• Minpunten -

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!