Goed georganiseerd

Organisatie is uitstekend en er werd goed rekening gehouden met de coronamaatregelen. Helaas dat hierdoor geen LOTUS aanwezig kon zijn, wat normaal echt een toegevoegde waarde is. Hopelijk dat het volgend jaar wel weer mogelijk is

• Pluspunten Organisatie, Toespitsing op type bedrijf en huisvesting

kan fantasierijker

Ik heb best veel vergelijkings"materiaal". Ik moet eerlijk zeggen dat de cursus fantasieloos was en weinig betrokkenheid. Bij het aanleggen van de tourniquet/traumazwachtel niet rond laten gaan om deze te bekijken. Dat kon opgelost worden door een ieder handschoenen te laten dragen. Per 2 personen laten zien hoe je deze aanlegt. Ik miste ook een beetje de passie. Het is voor mij de 1e keer dat ik een cursus bij jullie hebt gedaan dan is het moeilijk om iets aan te bevelen of niet. Ik geef nu nog een ja

• Pluspunten niet te lang blijven hangen in onderwerpen
  • Minpunten protocol inzake ABC niet behandeld. Weinig passie en fantasie

Ondanks Corona, toch door een bezielende docent een leuke en leerzame beleving!

Ondanks Corona, toch door een bezielende docent een leuke en leerzame beleving!

• Pluspunten boeiend
  • Minpunten geen lotus

Vlotte, inspirerende les!

De les is een mix van theorie en verhalen uit de praktijk! Veel geleerd en er werd goed afgestemd op de diverse leerbehoeftes van de deelnemers.

• Pluspunten afstemmen op leerbehoefte deelnemers
  • Minpunten Af en toe te lange verhalen over de praktijk. Kan ietsje compacter.

Fijne cursus, goede trainer

Ondanks de corona maatregelen heb ik een hele leerzame dag gehad. De trainer (Peter?) was erg goed. Hij nam persoonlijke verhalen mee tijdens de training waardoor er op een informele manier les werd gegeven. Ook vond ik het erg goed dat hij een aantal keer vroeg of er mensen waren die nare ervaringen hadden meegemaakt waardoor hij/zij een emotionele reactie zou kunnen krijgen.

• Pluspunten trainer

Fijne instructeur met duidelijke uitleg

De cursus was niet zo heel uitgebreid i.v.m. corona. De belangrijkste items zijn wel aan bod gekomen, zoals reanimatie en brandbestrijding. Het was allemaal ook weer heel verzorgd. Al met al een heel prettige en informatieve dag.

• Pluspunten Makkelijk te benaderen instructeur, kleine groep, duidelijk in uitleg, informeel
  • Minpunten We hebben niet alles kunnen behandelen door coronaregels

Veel geleerd en ook gezellig

Met een klein clubje en corona proof. Herhaling en toch ook nieuwe dingen geleerd. Door het kleine gezelschap veel ruimte voor vragen! Prima instructeur. Duidelijk en helder!

• Pluspunten Duidelijke uitleg
  • Minpunten Niet op elkaar oefenen met EHBO ivm afstand houden

Ontspannen en duidelijk uitgelegd

Ik vond het een leuke herhaling. Het werd leuk gebracht en er was ook ruimte voor wat humor. De onderdelen zijn goed en duidelijk gebracht. Ook weer wat nieuwe dingen geleerd en het werd gebracht dat het goed te volgen was. Ik vond het wel jammer dat het i.v.m. Covid19 geen Lotus slachtoffer was.

• Pluspunten Boeiend gebracht
  • Minpunten Geen Lotus slachtoffer

BHV course

training full of knowledge and practical coping skills during evacuation and first aid

Een herhaling is altijd weer belangrijk om te doen. Je merkt toch dat de informatie een beetje vervaagt.

• Pluspunten Instructeurs, kleine groepjes ivm corona, grote ruimte
  • Minpunten Ik vind zelf dat we als basis meer EHBO informatie mogen krijgen

BHV training is duidelijk uitgelegd

Het is al tweede keer dat ik de BHV training volgde, en het is altijd leuk geweest met de trainers die zijn dol op hun werk. De trainers geven de informatie heel duidelijk, maar het is ook belangrijk, dat de training ook interessant is.

• Pluspunten helder, interessant, interactief
  • Minpunten geen

Een goede leerzame dag

Fijne plek, goede instructeur, fijne groep. Leerzame dag met een goede lunch. Alles was Covid 'proof'. Blij dat ik weer een jaartje mee kan.

• Pluspunten Locatie
  • Minpunten Geen minpunten

E-Learning was een goede voorbereiding op de praktijkdag, welke informatief was en uitstekend gegeve

E-Learning was een goede voorbereiding op de praktijkdag. De cursus is nuttig, informatief, leerzaam, praktisch en gegeven door een uitstekende docente. De docente was erg onderhoudend en zeer deskundig.

• Pluspunten combinatie e-learning en praktijkdag. Docente
  • Minpunten Geen

Leerzame dag ondanks de Covid-19 richtlijnen, goed uitgelegt.

Door de Covid-19 richtlijnen was het een super goede aangepaste cursus dag. We hadden een genuanceerd gezelschap, maar er werd goed rekening gehouden met de 1,5 meter regel en mondkapje waar nodig was. De instructeur is een vrolijke man die het BHV verhaal leuk overbrengt, en de dag is zo voorbij. Ik ben weer bewust gemaakt van alle gevaren, en hoe daar mee om te gaan.

• Pluspunten De instructeur
  • Minpunten Covid-19 richtlijnen

Leuke en leerzame dag met voldoende afwisseling

• Pluspunten Toegesneden op onderwerp en kennis uit de praktijk
  • Minpunten De minpuntjes die er waren zijn corona gerelateerd en dus niet relevant.

Kan beter

Ik heb begrip voor de aangepaste lessen ivm Corona, maar fantasie gebruiken om lessen een beetje op te leuken is wenselijk. De dame in de ochtend voor het behandelen van levensreddende handelingen heeft het goed gedaan. Carrousel van activiteiten waar je individueel aan de gang kon gaan met de onderwerpen. Stevig toezicht bij de uitvoering van de reanimatie. Brandbestrijding/ontruiming in de middag kan veel beter. Lesgeven is niet het laten zien van filmpjes, niet het maken van vrijblijvende opdrachtjes. En een docent die regelmatig op zijn horloge kijkt en weg is "om spullen klaar te zetten" helpt ook niet echt. Probeer een groep interactief mee te laten denken, vragen, betrekken bij de lesstof. Niet een verhaaltje afdraaien...

• Pluspunten EHBO onderdeel was voldoende, carrousel van activiteiten was een creatieve oplossing.
  • Minpunten Brandbestrijding/ontruiming kan veel beter dan alleen standaard verhaal afsteken.

Erg leuke en leerzame BHV cursus

Prima uitleg, met veel praktijkvoorbeelden gekregen. Zou het zo weer doen

• Pluspunten Gezellig, leerzaam
  • Minpunten Niks

Prima herhaling met weer verrassende andere onderwerpen dan de vorige keren.

Mijn grootste pluspunt was de ruimte waarin de cursus werd gegeven. De ruimte in de Charles Petitweg biedt meer mogelijkheden om andere onderwerpen te oefenen dan de ruimte in de Smederijstraat. Dit was voor mij de eerste keer dat er een ontruiming geoefend werd.

• Pluspunten Locatie, kennis instructeur
  • Minpunten Parkeergelegenheid

Leerzaam

Een leerzame dag waarin praktijk en theorie goed worden afgewisseld om het leuk en interessant te houden. De cursisten (Gea en jan) waren erg enthousiast en wisten alle informatie goed over te brengen op de groep. Al met al een leuke 2 dagen waarin ik veel geleerd heb

• Pluspunten Cursisten waren enthousiast
  • Minpunten Corona maatregelen die van toepassing waren.

Een goede cursusleider die vol overgave zijn ervaringen deelde om ons meer kennis en inzichten te ge

Positief ingestelde cursusleider Stefan, heeft een aangename dag verzorgd. Veel nieuwe informatie en kennis opgedaan met name over het ontruimen, om te gaan met onverwachte situaties en het aspect brandveilig. Zeer interessant. Uiteraard ook de nodige levensreddende handelingen geoefend, altijd goed om dit weer op te frissen. Creatieve oplossingen in deze lastige corona tijd om toch een volwaardige BHV herhaling te kunnen geven. Dank daarvoor! Fijne locatie ook met meerdere ruimtes welke gebruikt konden worden.

• Pluspunten Cursusleider, locatie
  • Minpunten lunch was wat minder.

Rommelig en totaal niet volgens de Coronaregels

Ik was erg nieuwsgierig hoe de les zou verlopen gezien alle maatregelen rond Corona. Ik was dan ook geschokt om te ontdekken dat de regels met name door de trainer zelf niet werden nageleefd. Zolang het mijzelf niet betrof heb ik dit gelaten en alleen aangegeven wat ik niet wilde als de 1.5 meter voor mijzelf in het geding kwam. een opsomming van wat ik heb gezien: * trainer houd geen afstand van de eerste rij en loopt constant langs 2 tafels waardoor de afstand niet gehouden werd * trainer kiest er meerdere keren voor om de cursisten aan te raken of er vlak achter, naast te gaan staan. * reanimatie met AED met 2 personen waardoor de hoofden op korte afstand van elkaar kwamen en vaak lager bleven. * Blusmiddelen door iedereen achter elkaar gebruikt (gevaar voor contact besmetting) zonder te desinfecteren * in groepen werken waardoor de 1,5 meter niet altijd gehouden werd (met halve groep rond kaartjes op een tafel) * er werd niet gewerkt met een PPT maar alleen mondeling waardoor het voor iemand die visueel is ingesteld erg lastig te volgen is.

• Pluspunten locatie
  • Minpunten veiligheid/trainer

Een leerzame training waar goed ingegaan wordt op situaties die je kan tegenkomen in de praktijk.

Beide trainers wisten veel van hun vak af en konden daardoor ook goed begeleiden. Ze gingen beiden veel in over situaties in de praktijk waardoor het duidelijk wordt hoe verschillende situaties kunnen worden aangepakt.

• Pluspunten Praktijkgericht, veel kennis, dingen duidelijk voordoen.

Het was een top dag

Ik vond deze dag heel erg leuk en intresant om mee te maken ik ben heel er blij dat ik deze cursus heb gedaan en ik vond het echt een leuke ervaring om te doen het was echt een top dag om nooit te vergeten was echt super leuk

• Pluspunten Je krijgt echt een top cursus
  • Minpunten Niet

Goede uitgebreide cursus

Veel geleerde en ruimte om vragen te stellen. Ondanks corona veel praktijkgerichte oefeningen kunnen doen.

• Pluspunten Ruimte voor verdieping
  • Minpunten Te grote groep ivm corona

Gepersonaliseerde training

De training werd goed afgestemd op de voorkeuren van de groep. Beide trainers hadden een aanstekelijk enthousiasme.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!