Fijne ervaring

Leuke dag en toch weer veel geleerd

• Pluspunten Alles verliep prima

Inhoudelijk sterk, didactisch niet

De inhoud van de cursus en het boek staat. Cursusleiders hebben veel kennis. Praktische voorbeelden zijn handig en prettig. Het examen stelt weinig voor. Op deze manier zullen er cursisten slagen door wie ik nooit gereanimeerd zou willen worden. Focus van Rolf op wat je als cursist nog niet weet, is ronduit niet goed. Je zag vanaf de eerste 5 minuten onzekerheid sluipen in veel cursisten omdat foute antwoorden werden afgebrand. Ik raad aan om Rolf een cursus didaktiek te laten volgen oid. Inhoudelijk is hij wel sterk. De locatie is makkelijk bereikbaar, lunch prima. Omgeving van het gebouw ligt vol met zwerfafval. Zou dit bij locatie kenbaar maken. 1,5m afstand werd bij EHBO deel niet aan gehouden. Jammer. Al met al geef ik de inhoud van de cursus een 8,5. Locatie een 6,5 en cursusleiders een 6 (5 en een 7).

• Pluspunten inhoudelijke kennis cursusleider
  • Minpunten didactiek cursusleider

Goede uitleg en fijne instructeur.

Goed coronaproof BHV training gehad. Duidelijke uitleg en fijne instructeur.

• Pluspunten Uitleg
  • Minpunten ?

Ondanks Coronabeperkingen toch zeer zinvol.

Trainer voelde e.e.a. goed aan.

• Pluspunten Trainer
  • Minpunten Corona,

Alles was duidelijk

De BHV-trainingen werden zorgvuldig geleid en alle trainees konden veel goede informatie krijgen over gevarlijke situatie op de werkvloer, manieren om deze te voorkomen en hoe te handelen wanneer deze situatie zich voordoet. Ik was blij dat die les in het Engels was, daardoor had ik meer zelfvertrouwen en kon ik alles goed begrijpen, want mijn Nederlands is nog steeds niet perfect. Ik ben er zeker van dat de kennis die ik uit deze training heb gehaald, me een zekerder gevoel zal geven, en niet alleen tijdens mijn carrière, maar ook in mijn privéleven.

• Pluspunten Training was in het Engels
  • Minpunten Geen minpunten :)

goede ervaring

Het was helder taal gebaseerd op real life ervaringen.

Zeer duidelijke herhaling

De instructeur kon het duidelijk vertellen en door humor in te brengen was het goed mogelijk om aandacht erbij te houden.

• Pluspunten Goede locatie

zeer goede training in corona omstandigheden

zeer goede training in corona omstandigheden

• Pluspunten Twan zijn manier van lesgeven
  • Minpunten geen

Een enthousiaste instructeur met veel kennis.

Met maar 2 cursisten was er veel aandacht voor vragen en verdieping. De instructeur nam zijn tijd voor vragen en behandelde die goed en duidelijk. Na afloop cursus ging ik met veel nieuwe kennis en inzichten weg.

• Pluspunten Kleine groep, goede ventilatie, veel aandacht en een scherp ook voor verbeterpunten vanuit de instructeur.
  • Minpunten Wat het geen 10 maakte is dat ik net wat energie en interactie miste. Maar dit is niet noodzakelijk DUs zie het niet als een minpunt maar als een persoonlijke behoefte die ik had.

duidelijk, overzichtelijk, to the point

Fijne trainer, leuke groep. Fijn dat er veel rekening werd gehouden met de huidige situatie.

Leezaam, duidelijk en goed te volgen

Voor ons architectenbureau in Amsterdam moesten er meerdere BHV-ers worden opgeleid. We hebben veel praktische voorbeelden gekregen hoe te handelen bij een calamiteit of incident. Mede door de ervaring en deskundighied van de trainer was de training erg boeiend.

anders dan anders

situatie was door corona anders dan anders en konden veel dingen niet doen zoals we gewend zijn.

• Pluspunten case/ziektebeeld besprekingen
  • Minpunten vond de trainer af en toe wat hard en aparte manier van les geven. Kon mensen redelijk " voor schut" zetten soms. Hij deed het bij iedereen, maar ik vond dat niet perse prettig.

duidelijke vorm van training

Duidelijke vorm van training . Vanwege de corona gaat de training anders op het moment maar was weer goed om de kennis op te frissen

• Pluspunten leuke vorm van training
  • Minpunten geen

Nuttige dag om mijn kennis weer even op te frissen

Na een jaar zakt veel informatie toch weer een beetje weg. Daarom is dit een nuttige dag om weer even de kennis op te frissen. Ondanks de beperkingen van de corona maatregelen, was dit goed opgelost en waren er goede maatregelen getroffen. De uitleg was duidelijk.

• Pluspunten - Duidelijke uitleg - Leerzame dag - Goed aangepakt qua coronamaatregelen

Training full of value

The trainers where very experienced and gave us a lot of useful insights. They really went beyond the theory and focused on real life situations and contexts.

Leerzame training van professionele enthousiaste instructeurs

De training was erg leerzaam en werd met veel enthousiasme gegeven door Rob en Peter. Ik vond het een pluspunt dat beide heren werkzaam waren als brandweerman en ambulance. Zo konden ze verhalen uit de praktijk aan de stof verbinden. De theorie werd goed afgewisseld met interactie opdrachten waardoor je van begin tot eind geboeid bleef.

• Pluspunten Instructeurs uit het vak
  • Minpunten locatie niet ideaal voor reizen met ov

Duidelijk en helder

De 1ste dag was iets intressanter dan de 2de maar dit had te maken met de verschillende manier van 'lesgeven' (rob?) de brandweer man was met ons echt aan het sparren en overleggen en situaties echt te maken en de 2de dag (naam vergeten) was de presentatie meer aan het doornemen. Dit is natuurlijk ook persoonsgeboden wat hij/zij prettig vind.

Een leerzame dag gegeven door kundige mensen

Beide personen gaven op een prettige manier les en kwamen zeer kundig op mij over. Ik heb deze dag met veel plezier ervaren en veel geleerd. Geen minpunten.

• Pluspunten Prettige manier van les geven

Het was weer goed

Het was super goed en gezellig

• Pluspunten Goede leerraren
  • Minpunten Ik vond de lunch wat minder

Uitstekend ondanks de COVID regels

De les was uitstekend weergegeven, hierbij rekening houdende met alle COVID regels. Dit zorgt voor wat challenges maar we hebben nog steeds een interactieve goede herhalingscursus BHV gehad!

• Pluspunten Zoeken naar mogelijkheden om toch te oefenen met voornamelijk EHBO
  • Minpunten COVID voor EHBO

in deze tijd is het moeilijk om training te geven

ik vond het ochtend gedeelte een stuk minder dan we gewend zijn maar dit komt door de situatie waar we nu inzitten. Ik denk dat het met name voor de mensen die voor de eerste of 2 keer op een herhaling kwamen niet veel voorstelde. De man deed overigens heel hard zijn best om er een goede les van te maken. het middag gedeelte vond ik juist weer een pluspunt in vergelijking wet voorgaande jaren. Hier juist heel veel nieuwe dingen opgedaan

• Pluspunten de middag les
  • Minpunten de ochtend les

Leuke leerzame dag

De BHV herhaling was duidelijk en leerzaam. De lesstof wordt op een vlotte en leuke manier verteld, waardoor de stof goed blijft hangen.

• Pluspunten -
  • Minpunten -

lessen was des ondanks de corona goed

Ik vond de cursus goed uitgelegd, ondanks de corona deed de medew van BHV zijn uiterste best om alles te behandelen. Min puntje naar jullie als Org. De aanwezigheidslijst zij dat er maar 5 cursisten zouden zijn maar we waren met zijn 13 cursisten, dit werd snel opgelost door de medew van jullie. Maar dit verliep dus rommelig

• Pluspunten duidelijk alles behandeld
  • Minpunten te veel cursisten qua cornea

herhaling nuttig, ruimte Borchland onprettig

de herhaling van de kennis vond ik nuttig de ruimte waar de cursus was vond ik zeer onprettig, het was té koud de afstand tussen de deelnemers was 1 meter in plaats van 1,5 meter de lunch was niet lekker (ben ik anders gewend van Borchland)

• Pluspunten herhalen daarvoor wel aanbevelen
  • Minpunten ruimte niet aan te bevelen

Op een leuke spontane wijze mensen leren helpen/redden.

De leraren waren beide mannen uit het veld. Zij spraken met een enthousiasme over hun werk die zij op onze groep overbrachten. Zelfs de saaie powerpointpresentatie werd minder saai. Het was een leuke leerzame ervaring.

• Pluspunten Leraren

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!