herhaling nuttig, ruimte Borchland onprettig

de herhaling van de kennis vond ik nuttig de ruimte waar de cursus was vond ik zeer onprettig, het was té koud de afstand tussen de deelnemers was 1 meter in plaats van 1,5 meter de lunch was niet lekker (ben ik anders gewend van Borchland)

• Pluspunten herhalen daarvoor wel aanbevelen
  • Minpunten ruimte niet aan te bevelen

Op een leuke spontane wijze mensen leren helpen/redden.

De leraren waren beide mannen uit het veld. Zij spraken met een enthousiasme over hun werk die zij op onze groep overbrachten. Zelfs de saaie powerpointpresentatie werd minder saai. Het was een leuke leerzame ervaring.

• Pluspunten Leraren
  • Minpunten geen

altijd inspirerende lessen en goede leraren

De leraren zijn altijd afkomstig uit de praktijk en zorgen ervoor dat je elke keer weer wat nieuws leert wat je hopelijk nooit nodig hebt.

• Pluspunten goede leraren
  • Minpunten niets

Goede, enthousiaste trainers die met veel praktijkvoorbeelden de stof goed over kunnen brengen. Helaas wel een slecht geventileerde ruimte en niet de mogelijkheid om met 1,5 meter afstand van elkaar de lesstof te volgen vanwege een te kleine trainingsruimte zonder ramen. Ook de informatievoorziening vantevoren over hoe de BHV-cursus zou gaan plaatsvinden met in achtneming van de corona-maatregelen ontbrak volledig. Achteraf bleek dus ook dat niet volledig aan de maatregelen gehouden kon worden bij het volgen van de cursus, waardoor ik mij niet veilig heb gevoeld, ondanks alle pogingen van de trainers om hun lesstof aan te passen waar mogelijk (bijv. geen mond op mond beademing oefenen, handschoenen bij de brandblussers).

• Pluspunten Ervaren trainers met veel praktijkvoorbeelden, ook d.m.v. video's
  • Minpunten Geen veilige leeromgeving beschikbaar gesteld

Weer een geweldige dag!

veel bijgeleerd en opgefrist.

• Pluspunten uitleg
  • Minpunten corona

Er is een goede basis gelegd

Vorige week heb ik voor het eerst de trainingsdag voor BHV gehad. Het doel, dat ik toegerust ben voor de taak als bhv'er, is voor mij wel gehaald. Persoonlijk had ik het fijner gevonden om meer praktijk te oefenen. Vanwege corona was dat erg beperkt. Wel hebben we geoefend met brand blussen en reanimeren. Dat was erg nuttig. Verder veel theorie. De docent heeft een goede job gedaan door continue de interactie te zoeken met de deelnemers. Ook gebruikte hij verschillende spelvormen. Allemaal corona-proof. Daardoor is de training wel geslaagd. Ik heb wel het idee dat de cursus vóór corona iets beter was, vooral meer gericht op het praktisch handelen. Dat gaat nu niet vanwege corona, en daar kan niemand wat aan doen, maar ik denk wel dat het daardoor wat aan kwaliteit heeft ingeboet. Maar ondanks de omstandigheden, en regels waar we allemaal mee te maken hebben, hebben jullie toch een goede training neergezet.

• Pluspunten Goede docent. Zoekt veel interactie. Informatie komt over.
  • Minpunten Teveel theorie, te weinig praktijk.

Het was anders maar zeker niet minder leerzaam

De herhalingscursus was anders dan de vorige keer, dit door de corona. Ik vond het fijn dat het een kleinere groep was omdat ik me dan beter heb kunnen concentreren. De man die de cursus deed legde alles heel goed en duidelijk uit. De oefeningen waren anders omdat je nu alles op je eigen moest oefenen.

• Pluspunten Alles werd goed en duidelijk uitgelegd

Prima training

Praktisch, to the point, humor, leerzaam, educatief

• Pluspunten praktisch en inspelend op de vragen vanuit de groep
  • Minpunten Geen

deskunding trainer, goed speed, veel nieuwe nuttige inzichten gekregen

• Minpunten theorie zou ik liever met meer beeldmaterial zien bijvorbeeld powerpoint presenatie of printout

Erg blij met de training en oefeningen

Het was voor mij na 4 jaar weer leuk om de BHV training te starten nadat het was verlopen. Voelde fijn om alles weer op me in te nemen en met de trainers te werken.

• Pluspunten EHBO gedeelte
  • Minpunten Drinken gedurende trainingsdag

Inhoudelijk goede en gerichte cursus, rekeninghoudend met de corona-beperkingen.

Inhoud was goed, opleiders enthousiast met goede voorbeelden, geen uitwijkingen. Cursus was goed ingericht m.b.t. de corona-maatregelen.

• Pluspunten Inhoudelijk goed, locatie top

Praktisch

Cursus voor het eerst gevolgd. Bepaalde dingen zijn wel enigszins blijven hangen van de EHBO-cursus die ik op de basisschool heb gehad, maar in de jaren (lees 25 jaar) is er toch wel aardig wat veranderd. Ook dingen die ik toch wel kan toepassen in de praktijk.

• Pluspunten enthousiasme, leerzaam
  • Minpunten Corona

leerzame dag

prettige instructeur en duidelijke uitleg

• Pluspunten duidelijke uitleg

Zeer uitgebreid

Zeer kundig en uitgebreid uitgelegd

• Pluspunten Kennis

Doelgerichte cursus met veel praktische tips uit ervaringen

- veel koppeling met praktijk - veel inzichten van situaties en mogelijke oplossingen

Goed opgezette training met ervaren trainers

Toch weer nieuwe info ondanks dat ik de herhaling heb gevolgd

• Pluspunten Ervaren en vriendelijke trainers
  • Minpunten lunch kon beter

Super goed!

Uitleg was top en de begeleiding met oefenen ook!

goed om alles weer eens te herhalen.

belangrijk om alles weer eens de revue te laten passeren, en dan is het fijn dat de instructeur alle kennis heeft om het goed uit te leggen.

• Pluspunten kennis van instructeur
  • Minpunten geen

Was weer een prima herhalingcursus

prettige instructeur, lekker vlot door de te handelen stof.

• Pluspunten duidelijke uitleg
  • Minpunten locatie was te klein

Kundige mensen met humor

Goede praktijkvoorbeelden, tijd om vragen te stellen en alle handelingen uit te voeren. Ik kan er weer tegenaan!

• Pluspunten trainers, locatie en lunch
  • Minpunten -

prima, locatie was niet corona proof

• Minpunten locatie was niet geschikt ivm corona eisen.

Fijne curus dag de opleiders waren Top.

De opleiders waren heel duidelijk ze konden heel leuk vertellen en maakte af en toe ook grapjes. Ze vertelde ook Uit eigen ervaring dat vond ik ook erg fijn en herkenbaar. Met zulke opleiders gaat zo'n cursusdag heel snel, volgend jaar ben ik er zeker weer bij.

• Pluspunten 9
  • Minpunten 1

Lekker praktische les met veel zelf oefenen

De docenten zijn echte praktijkmensen die op een leuke manier de cursus brengen.

• Pluspunten Praktisch, ervaren cursusleiders

Enthousiaste opleider

zie hierboven

• Pluspunten opleider
  • Minpunten Opleidingsgebow/lunch zeer slecht. Niet corona proof

Goede voorlichting in fijne setting.

Ondanks de corona maatregelen hebben we een goede voorlichting gekregen in een fijne setting. Theorie werd afgewisseld met praktijk en er was ruimte om praktijkervaring en situaties te delen en evanlueren.

• Pluspunten open sfeer

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!