Interessant en pakkend

Erg leerzame dagen van een ervaren en duidelijke instructeur die goede interactie hield met de cursisten.

• Pluspunten Duidelijk en interactie
  • Minpunten weinig plaatjes in de presentatie.

Gedegen trainer en trainig

Tijdens de herhalingstraining wordt er op een geheel ontspannen manier bijscholing gegeven. Het uitgangspunt is om de cursist bij te scholen en zijn kennis op te frissen in een ongedwongen sfeer.

• Pluspunten Trainer
  • Minpunten Communicatie kantoor

Ik vond het een prima cursus maar wel veel te langdradig. Ik denk dat dezelfde hoeveelheid stof in de helft van de tijd kan worden verwerkt. Hierdoor ergerde ik me af en toe aan onderwerpen die besproken werden die niets met BHV te maken had. Deze ervaring heb ik echter jaarlijks met alle herhaalcursussen.

• Pluspunten Goede locatie Energieke cursusleider
  • Minpunten Wijkt snel af van de inhoud waardoor de cursus langer duurt dan nodig is

het was een leuke leerzame dag

Er werd goed uitgelegd door de instructeur, Het was natuurlijk alleen een beetje lastig om bepaalde oefeningen uit te voeren door corona. Voor de rest heb ik er veel van opgestoken en heb ik alles kunnen vragen aan de instructeur wat ik wilde.

• Pluspunten heel goed alles rustig uitgelegd en herhaalt.
  • Minpunten in de ochtend was het een beetje rommelig omdat er ineens meer mensen waren dan dat er op de lijst stond.

Prettige leerzame BHV opfrisdag

Prettige leerzame BHV opfrisdag

• Pluspunten wijze van les geven

Fijne, hands-on trainer.

• Pluspunten Trainer

Organisatie weinig flexibel, training was ok

Aantal keer verzetten van locatie en datum. Lastig ivm werk en akkoord werkgever. Van tweedaagse uiteindelijk naar e-learning gegaan. Daarna wilde ze me in de eerste instantie niet de online module laten doen, omdat ik het boek al in huis had. En op de training bleek het samen met de herhaling te zijn. Dat vond ik heel bijzonder.

• Pluspunten Trainer brandveiligheid en trainer EHBO deden het prima.
  • Minpunten Organisatie

Leerzaam & leuk tegelijk

Die dag werden we goed ontvangen, de cursus was leerzaam en Peter was heel duidelijk en enthousiast wat het heel leuk maakte ! Ik heb 3 jaar geleden op mijn school BHV gehad maar dat was heel saai en ik vond het zelfs eng omdat de cursisten destijds heel rot tegen me deden. Door Peter heb ik meer vertrouwen gekregen over wat ik weet en kan en was ik niet bang voor de opdrachten. Een hele fijne cursus gehad! Zeer tevreden.

• Pluspunten De duidelijke uitleg & het voordoen van alle uitoefeningen.
  • Minpunten Zou er niet 1 2 3 eentje kunnen bedenken, ik was tevreden

Prima training.

Prima trainer en leuke training.

• Pluspunten goede spreker
  • Minpunten ze vallen wat filmpjes aan gaat in herhaling.

Goede herhaling

Elk jaar leer ik weer nieuwe dingen. En je moet het echt bijhouden.

• Minpunten Locatiewijziging (Arnhem Zuid ipv Rheden), lunchpaketten met vlees. Vraag alsjeblieft of er dieetwensen zijn, zodat je niet moet gaan ruilen en zelf al met het broodje vlees in je handen zit.

Leuke dag!

Dankzij de trainer een leuke en informatieve dag gehad!

• Pluspunten Er werden goede voorbeelden uit de praktijk gegeven.
  • Minpunten Niet

De cursus was goed georganiseerd. Het was een leuke toevoeging om met de simulatiehuizen en de mobiele bhv unit te werken.

• Pluspunten Simulaties en bhv unit
  • Minpunten Het eten was minder uitgebreid dan bij de goese golf vorig jaar. Maar desondanks prima.

Leerzame dag gehad

Nadat ik via E-learning het theorie-examen heb gedaan een praktijkdag op een mooie locatie. De stof werd prettig uitgelegd en ondanks de Corona maatregelen toch goed kunnen oefenen.

een leerzame ochtend

de rustige manier van cursus geven en het goed luisteren naar de cursisten

• Pluspunten het zelf kunnen uitvoeren
  • Minpunten geen

Op vragen van de cursisten werd ingegaan.

• Pluspunten locatie
  • Minpunten .

Super interessante BHV cursus met een leuke begeleider!

Hele interessante dag gehad. Twan zorgt ervoor dat je bij de les blijft door zijn manier van vertellen. Heb erg veel aan deze dag gehad en zou het ook iedereen aanraden! Ook de lunch was super goed geregeld.

• Pluspunten Manier van vertellen
  • Minpunten -

zeer leerzame dag, op een leuke nuchtere manier uitgelegd!

• Pluspunten goed geregeld, top locatie en ervaren leraren

prima training

prettige cursus ondanks de beperkingen tgv de Covid-19 maatregelen.

• Pluspunten volop interactie
  • Minpunten geen

Beste BHV cursus die ik heb gehad !

De hele les is duidelijk te volgen en de leerstof word goed uitgelegd. De plaats van de les was prettig en ontspannen om in te zitten, beter dan een les lokaal. In de 10 jaar ongeveer van ehbo en bhv herhaling die ik volg is dit met stip de meest fijne om te volgen. Tot de volgende keer !

• Pluspunten Duidelijkheid en ruimte voor vragen.
  • Minpunten Geen(sorry)

de les bleef interessant, maar RIVM maatregelen bemoeilijkten het les geven.

Door RIVM regels een aantal dingen niet goed kunnen oefenen en namen extra tijd in beslag.

• Pluspunten manier van les geven
  • Minpunten niet alles kunnen oefenen

prettige manier van lesgeven en toch alles goed uitgelegd.

de leraar was erg duidelijk in uitleg van de stof op een vrolijke manier. hierdoor bleef je aandacht bij de les zonder het verveelde. een zeer leerzame dag.

• Pluspunten vrolijke manier van lesgeven
  • Minpunten kan er zo geen benoemen

Super enthousiaste, leuke no-nonsense instructeur die, ondanks de corona-maatregelen ons veel heeft kunnen leren.

• Pluspunten enthousiasme

Leerzame herhaalcursus

Dit was mijn eerste herhaalcursus van BHV. Dit zou ik wel vaker willen dan eens per jaar. Doordat je het (gelukkig) bijna nooit toepast, zakken veel dingen toch weer weg. Ook weer een aantal dingen geleerd waar ik nog niet bekend mee was.

• Pluspunten Leerzaam, ruimte voor eigen inbreng

Zeer praktische dag

Door COVID was de jaarlijkse BHV-training anders ingevuld. Echter veel praktische zaken besproken en al met al een zeer nuttige dag.

Erg veel ehbo

De verhouding van tijd die besteed werd aan ehbo en brandbestrijding was niet goed

• Pluspunten Erg duidelijke uitleg
  • Minpunten Te weinig brandbestrijding

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!