Inhoudelijk top!

Ik ben erg tevreden over de BHV cursus in deze vorm. De e-learning is helder en de daaropvolgende training was leuk. Doordat het met een kleine groep is, is het interactiever en kan de trainer meer controleren of de cursisten weten waar ze het over hebben. Normaliter ben ik gewend met een grotere groep BHV te hebben en dan is het al gauw dat de informatie alleen gezonden wordt en er geen interactie is. Inhoudelijk vind ik het daarom stukken beter dan voorheen, maar het is natuurlijk jammer dat er geen praktijk is. Alleen daar is nu, gezien de periode waarin we leven, weinig aan te doen.

• Pluspunten Inhoudelijk meer controle
  • Minpunten Geen praktijk

zeer duidelijke en informatieve training

Ondanks de gekke tijd een zeer goede online training. Zowel de E-Learning als het "praktijk-examen" was van goede kwaliteit. De E-Learning was zeer duidelijk, en het praktijk was, ondanks het niet zelf daadwerkelijk bezig zijn, zeer informatief. Jammere is dan ook gelijk dat we niet zelf bezig konden met EHBO en Brandbestrijding en dergelijke.

• Pluspunten duidelijk, online tijdens corona, informatief
  • Minpunten online (praktijk), intensief mbt praktijk en videobellen

Duidelijk

Ik vond de training zeer verhelderend. Mnr varieerde zijn lesstof en de vragen goed en de stof was zeer verhelderend. Daarnaast is het natuurlijk altijd even aanpassen in deze tijd, maar de online training was meer dan voldoende.

• Pluspunten Uitleg, Vragenlijst
  • Minpunten Geen

Vergeleken met vorig jaar inhoudelijk minder sterk

Aangezien de cursus gever precies de door te nemen stof doorliep was het minder interessant dan vorig jaar waar de cursusgever meer buiten de aangeboden stof ging met voorbeelden en vragen.

• Pluspunten je bent weer up to date
  • Minpunten minder interessant

Online cursus is aan te bevelen

Keurig op tijd zijn we begonnen aan de online BHV training met een instructeur en twee deelnemers nummers drie kreeg het niet opgestart. De training was duidelijk en hebben alles weer doorgelopen

• Pluspunten Minder tijd kwijt, hoeft niet naar de locatie
  • Minpunten Geen training met lotus slachtoffer

Online herhaling was heel fijn

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus moest ik mijn herhalingscursus digitaal doen deze keer. Dat was heel goed geregeld! Doordat ik met maar 1 andere cursist zat, krijg je veel tijd om het gesprek aan te gaan met de instructeur. Het was een prettige, persoonlijke en professionele cursus die zeer leerzaam was.

• Pluspunten persoonlijke en kleinschalige aanpak
  • Minpunten Geen praktijk (logisch, is geen probleem)

Verrassend goed !

Fijne manier om op deze wijze toch een cursus te volgen.

• Pluspunten Creatieve oplossing in deze tijd!
  • Minpunten Geen

Praktisch, bewustwording versterkt, gedegen informatie en snel te behalen

• Pluspunten Gedegen, snel, praktisch
  • Minpunten zou het niet weten

Prima on-line vervanging

Had wat vraagtekens bij de online vervangen ivm Corona, maar is prima opgelost door stevige telecon met instructeur en een voucher voor live training later.

helemaal prima!

Voor de herhalingscursus (in mijn geval) was dit een prima methode! Echter zaten er bij mij 2 cursisten die het voor de eerste keer deden. In mijn ogen is alleen deze middag online les + de e-learning niet voldoende. Praktijk deel nog inhalen is zeker nuttig, dit zou niet een keuze maar een verplichting moeten zijn.

Alles was duidelijk

Het was een aparte ervaring maar heel duidelijk uitgelegd

• Pluspunten Rustig uitgelegd
  • Minpunten De verbinding viel wel eens weg

Goede ervaring en professionele begeleiding.

Voor mij eerste keer online. Goede info en goede begeleiding van a tot z met een ervaren cursusleider die zeer goed onderlegd was en is. Kortom een aardige vent.

• Pluspunten Hij sprak 'onze taal' .

Leuk in een klein groep

Goed voor de bewustwording, theorie opfrissen en actuele praktijkvoorbeelden

Praktijkgedeelte wel gemist, vooral het stukje reanimatie.

• Pluspunten duidelijk, kort en krachtig
  • Minpunten praktijkdeel gemist

Goed geregeld

Prettig om via Teams met 2 andere cursisten online theoretische herhalingsdelen te kunnen doornemen en ook direct ervaringen te kunnen uitwisselen. Instructeur had goed voorbereid en was duidelijk ook met voorbeelden.

• Pluspunten Goede instructie

Anders, maar een goede oplossing

Beetje wennen en apart in het begin. Heel fijn dat het in kleine groepen wordt gedaan. Meer aandacht en tijd per persoon om de training door te kunnen komen.

• Pluspunten Meer aandacht per leerling
  • Minpunten Duidelijkere mail met aanmelding en hoe te werk gaan. Wat te downloaden of welke apparatuur mogelijk ect

Prima verlopen, als alternatief voor een gehele dag

Vanwege de corona crisis waren we als hotel niet in staat om een "gewone"cursus te volgen. Als alternatief hebben we de 1 dags cursus online gemaakt en vervolgens 2 uurs exame online. Uityeraard mis je de handelingen met de Defibrillator, verbanden en beoordelen van slachtoffers, maar de online cursus gaf weer goed beeld van hetgeen we eerder geleerd hebben

• Pluspunten meer kennis dan een groeps les
  • Minpunten geen live oefenen

Kort maar krachtig

Online herhalingscursus BHV gevolgd, met 3 deelnemers. Effectief de belangrijkste zaken (theoretisch) doorgenomen. Geen praktijk situaties kunnen oefenen. Maar wel de theorie weer eens opgefrist. Door de kleine groep, online sessie, in korte tijd de belangrijkste zaken bespreken.

• Pluspunten kleine groep
  • Minpunten Geen praktijk

Het was een leerzame middag, fijn dat de stof in deze tijd online herhaald kon worden en dat we situaties en handelingen konden bespreken.

• Pluspunten Tijd efficiënt, kleinere groep dus meer individuele aandacht
  • Minpunten Mis toch een beetje de praktijk

Fijne opfrisser met erin uitdaging voor de cursist

Ik vond de interactie tussen trainer en cursist erg prettig. Ontspannen sfeer en heb veel extra geleerd. Ook ten tijde van COVID-19, wat er wordt verwacht van je.

• Pluspunten Ervaren trainer die de interactie goed tot stand wist te brengen
  • Minpunten Ik wist bij aanvang niet duidelijk hoe ik uitgenodigd zou worden voor de teams vergadering. Is uiteindelijk gewoon goed gekomen.

Bhv via digitaal kanaal -oke

Met een mede kandidaat maar in meeting. Herhaling van de cursus die ik net digitaal gedaan had. Duurde erg lang, slechte verbinding, onduidelijk. Host deed wel zeer zijn best. Voor nu de beste optie maar verre van ideaal.

• Pluspunten Verlenging bhv binnen
  • Minpunten Duur, slechte verbinding, alleen computer cursus was genoeg

Heel helder en zeer prettig

Buiten dat ik het jammer dat ik geen brandjes kon blussen en poppen kon reanimeren, was het een zeer heldere cursus en was de docent uiterst bekwaam, duidelijk en wist hij alles goed over te brengen.

• Pluspunten Docent, in tijden van corona toch nog mogen behalen
  • Minpunten Geen brandjes blussen, maar wel een voucher voor de toekomst

Fijne trainers, Up-to-date materie, Geweldige lotus

De training was op een prettige locatie en startte op tijd. De trainers waren professioneel, goed met de groep en duidelijk in de uitleg. Er was veel ruimte voor vragen en interactie. Wat ik echt van toegevoegde waarde vind is de LOTUS. Het helpt om de theorie meteen toe te passen in een veilige leeromgeving.

Kon beter

Helaas was het zo'n dag die niet goed mocht lopen. Door autopech en miscommunicatie verliep de dag iets anders dan verwacht. Ook mede door het corona virus konden we niet veel doen qua reanimatie. Dag begon met autopech maar werd uitstekend opgevangen door het lotus-slachtoffer, de instructeur kwam rond half 12 aan en hebben we aantal dingen besproken en hartmassage geoefend, dingen zoals beademing en wondverzorging konden niet door tijdnood en corona. Middag werd goed maar wel laat opgepakt door een misverstand (kan altijd gebeuren) ondanks de korte tijd hebben we wel veel geleerd. Nog 1 puntje, probeer het samenvoegen van herhalers en nieuwe BHVers te vermijden, dit is beter voor de nieuwe die een complete cursus nodig hebben (ook E learners) Hopelijk tot een Corona vrij volgend jaar!!

• Pluspunten Duidelijke uitleg, goede instructeurs
  • Minpunten Miscommunicatie

Fijne instructeur

De instructeur was erg fijn. Legde goed en duidelijk dingen uit.

• Pluspunten Duidelijk, rustig, goed ingepland

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!