Fijne mensen

Zeer fijne leraren. Mooie uitleg en ze nemen goed en duidelijk de tijd voor je.

• Pluspunten Persoonlijke aandacht
  • Minpunten Geen koekjes op tafel

Geweldige instructrice en lotus, minder enthoushiast over e-learning.

Instructrice legde alles goed en uitgebreid uit. De ruimte voor vragen en discussies waren ook leerzaam. De e-learning zou uitgebreider mogen, veel vragen in examen die niet in e-learning voor gekomen zijn.

• Pluspunten Uitstekende uitleg
  • Minpunten Te weinig info in e-learning

TOP!

Ik kwam zelf een beetje te laat door een file, ik werd vervolgens erg goed ontvangen, kon meteen mee doen en er werd op een leuke en duidelijke manier geïnformeerd. Dit heeft direct te maken met de mevrouw die de cursus gaf. Het was duidelijk dat zij wist waar ze over sprak en kon de informatie dan ook makkelijk overbrengen. Op deze manier een cursus volgen zou ik elke dag doen!

• Pluspunten De manier van informatie verschaffen
  • Minpunten De ruimte was wat koud

BHV-training was prima, op een leuke manier veel onderdelen behandeld.

De training werd gegeven door een zeer bekwame instructeur (Annemiek) met duidelijk veel ervaring. De locatie krijgt wel wat minpunten: - ik ben wat moeilijk ter been, training werd op de eerste verdieping gegeven, er is geen lift aanwezig, toiletten beneden; - heel gehorig, personeel was in naastgelegen vertrek iets aan het doen wat goed hoorbaar was; - vloer was niet schoon; bij een bhv-training moeten er regelmatig mensen op de grond gaan liggen, dan verwacht je een schone vloer; - 's ochtends stond er koffie, thee en wat gevulde koeken, dit werd niet aan- of bijgevuld. In de middag is er iemand gaan vragen om nieuwe koffie en thee.

• Pluspunten instructeur
  • Minpunten locatie

Heel zinvol met zeer goede uitleg!!

Goede uitleg, meer geleerd dan wat er in de e-learning staat beschreven

Kundig, met humor

Goede begeleider, goede lotus en prima lotus in opleiding. Het had vaart, een dosis humor en leerzaam uiteraard. Heb ook weer nieuwe dingen bijgeleerd.

• Pluspunten Humor

prima informatie, mag van mij wel iets dieper op de materie ingaan

prima informatie, mag van mij wel iets dieper op de materie ingaan

• Pluspunten Lunch, gedreven sprekers

Erg fijn om alles weer opgefrist te hebben op deze manier

Opleiders hebben gevraagd waar wij graag nog wat aandacht aan wilden besteden. Deze dingen zijn behandeld. Fijn om praktisch bezig te zijn. Leuke manier van cursus geven door humor.

• Pluspunten Manier van trainen en inhoud van de training
  • Minpunten geen

Goede trainer, matige aansluiting e learning op controlevragen

Als voorbereiding krijg je een aantal video's. Deze zijn informatief, echter worden er een aantal zaken verteld die niet meer actueel zijn. De aansluiting van de stof op de afrondende controlevragen is matig. Veel vragen zijn irrelevant en slecht opgesteld. Je krijgt het gevoel dat je moet kiezen uit de minst slechtste optie. De praktijkdag is erg leerzaam, veel nuttige informatie en uitleg. Fijne trainer die mooie praktijkvoorbeelden heeft waardoor de stof meer gaat leven. Afsluitende examenvragen vond ik erg matig. Ook hier weer veel vragen waar je met logisch nadenken wel uitkomt maar slecht taalgebruik waardoor de vragen en antwoorden soms onduidelijk zijn. De mensen die de examenvragen opstellen zouden zelf eens de stof moeten bestuderen (of anders om) en wat meer tijd in kwalitatieve toetsing kunnen steken. Bijvoorbeeld de vraag wat betekent de afkorting AED? Daar ga je echt levens mee redden als je dat weet!

• Pluspunten praktijkdag
  • Minpunten examenvragen

Goede opfriscursus gegeven door Erik

Opfriscursus was prima, Erik verteld lekker en heeft veel verhalen en anekdotes uit zijn werkervaring, dat maakt het allemaal wat levendiger. De ruimte in Breda waar we zaten is bedroevend, saaie meeting room, waar geen enkel raam inzit voor wat frisse lucht. Een andere ruimte kan inspirerender werken. De lunch verder was prima verzorgd. Worstenbrood bij de koffie en snack bij de lunch. Ook een leuke groep.

• Pluspunten Cursusleider, groep
  • Minpunten inpandige meeting room

Leerzaam

Leerzaam en intressant vooral het reanimeren.

• Pluspunten Leerzaam om hulp te bieden.
  • Minpunten Lange dagen.

Goede training!

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Veel ruimte voor interactie en het stellen van specifieke vragen.

• Pluspunten Fijne trainer, goede afwisseling en voorbeelden
  • Minpunten Geen

Erg leuke leerzame cursus. Naar mijn mening iets te langdradig.

• Pluspunten Leuke leraar. Werken leuke voorbeelden gebruikt
  • Minpunten Iets langdradig. Toets op het einde is naar mijn mening overbodig aangezien je de e learing ook al hebt gehaald en alle theorie herhaald krijgt tijdens de cursus.

T is altijd goed georganiseerd en goede lotus om met casus te oefenen

• Pluspunten Reanimatie ook met baby en kind

Leerzaam en leuk

Freek en Miriam maakte spelenderwijs de BHV-herhalingscursus leuk, interessant en vernieuwend. Het blijft toch relevant om het bij te houden, want zelf merkte ik al dat de aandachtspunten betreffende brandjes en hoe te blussen al helemaal waren weggezakt. Betreffende verbanden idem dito. In de praktijk gebuik ik meestal jodium en pleisters. De technieken om personen te behandelen, draaien en te contstateren wat een diagnose zou kunnen zijn, zijn heel handig, maar bleken toch ook niet meer volledig in het hoofd aanwezig te zijn. De lunch was ook prima geregeld en je kon de liefde in de soep proeven ;-). Verder in zijn totaliteit een leuk toegankelijk clubje om deze dag mee door te brengen én er wat van op te steken.

• Pluspunten Kleine groep, veel praktijkvoorbeelden en gelegenheid tot vragen

Mijn ervaring in een zin

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Beste herhaling cursus tot nu toe!!

Een leuke leraar welke het duidelijk verteld en erg leerzaame filmpjes laat zien!

Super leerzame/ leuke dag gehad! :)

Een gezellige maar voornamelijkleerzame dag. Alles wordt goed uitgelegd op interactieve manier. Allen jammer dat je 3 weken op de uitslagen moet wachten.

• Pluspunten Super training
  • Minpunten 3 weken wachten op de uitslag

Goede praktijkoefeningen

Goede praktijkoefeningen

• Pluspunten Eigen ervaring

Leuk!

Het was een leuke en leerzame dag. Twan is een erg attente trainer die hart heeft voor zijn vak.

• Pluspunten genoeg interactie

Leerzaam en zeer praktijkgericht

De trainers toonden veel interesse in de cursisten en hebben die informatie gebruikt om specifieke risico's extra te behandelen. En zelfs de lotus heeft daarom een glaswond nagemaakt om daar praktijkervaring mee op te doen.

• Pluspunten Praktisch
  • Minpunten Geen

Prima geregeld en uitstekende docenten

Uitstekende docenten die met goede voorbeelden uit de praktijk en met praktische oplossingen komen. Daarnaast was alles prima geregeld op de locatie. Enige minpunt is dat het niet geheel duidelijk was dat de cursus plaats vond bij Ayers Rock i.p.v. SnowWorld.

• Pluspunten Goede docenten, praktisch ingericht
  • Minpunten Het mag duidelijker dat de cursus bij Ayers Rock was i.p.v. SnowWorld.

Goed,duidelijk en leerzaam uitgelegd

Ik heb een leerzame herhalingsdag gehad. Goede lokatie, goede lunch.

• Pluspunten Goed en duidelijk
  • Minpunten Geen

Veel geleerd en hele toffe ervaring geweest

De instructeur legde heel goed uit. Hij friste goed het geheugen op en we hebben zelfs dingen behandelt die we de afgelopen 2 jaren niet hebben gehad. Leuke sfeer en goede stof!

• Pluspunten Duidelijk. Nieuwe stof. Lotus erbij. Leuke sfeer en ervaring

Goede praktische leerschool

Erg veel geleerd in een korte dag. Daarnaast een zeer deskundige instructeur. Was zeer goed po de hoogte van de laatste ontwikkelingen en was in staat om de les fascinerend over te brengen op de cursisten.

• Pluspunten Instructeur
  • Minpunten Locatie

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!