super enthousiast en blij met de herhalingen.

prachtig locatie en de leraren waren super enthousiast in hun les. er is weer veel opgefrist hierdoor.

veel informatie weinig structuur

De ochtend instructeur vonden wij matig, het was voor ons de 1e keer en de rest was op herhaling. Instructeur deed zelf weinig voor, geen blaadje met daarop de dagindeling en we misten beamer /poiwerpont presentatie of boekje om mee te kijken met het te vertellen verhaal. Het is heel auditief, dat is voor veel mensen lastig. Geen opschrijf blok of iets. Als verbetering zouden jullie een kleine reader met hoogte punten kunnen maken of een kleine powerpoint met beamer. Iets visueler maken van de stof. En een blaadje met pen om iets op te schrijven. In de middag hadden wij een andere instructrice met Lotus, dit was al veel beter, ook hier misten we het overzicht visueel. veel vertellen en oefenen dat was erg fijn. succes met de tips.

lekker vlot, afwisselend en veel geleerd

Was voor mij de eerste keer dat er 1 docent was voor de hele dag en niet 2. Fijn dat er in de ochtend een Lotus bij was! Andre deed het fijn afwisselend, totaal niet saai en leuk dat hij het net even anders deed als andere docenten. Geen powerpoints maar een spel, leuk! Hij bracht het serieus maar ook met humor erbij.

Een hele fijne interactieve manier om de belangrijkste BHV punten te herhalen

De cursus is heel interactief. Er worden veel voorbeelden gebruikt en middels verschillende interactieve spellen wordt het geheugen opgefrist. Daarnaast heeft de docent nog een goede dosis aan humor en sarcasme waarmee hij bepaalde situaties benadrukt.

Zeer interessant , leerzaam en praktijkgericht !

Ik heb heel veel geleerd met deze training vooral de veiligheid, niet alleen in het bedrijf waar je werkt maar ook voor thuis en de omgeving. De trainer is erg duidelijk en enthusiast, dus we hebben ook nog veel gelachen. De actrice die erbij hoorde heeft ook goed gedaan, leuk geacteerd dat die training wat spannender maakt !

Leerzame maar ook leuke dag

Enthousiaste BHV trainers die een helder verhaal hadden. Enige aanmerking is dat nu de verdeling tussen brand/ontruiming en spoedeisende hulp 50/50 was, terwijl naar mijn idee de spoedeisende hulp net iets meer aandacht zou verdienen.

Very instructive

I found the course very interesting and very instructive. A lot has been dealt with in just one day, it was intense but fruitful.

super leuk

super leuk en leerzaam, hele fijne trainer met leuke voorbeelden. we mochten oefenen op een oude vrouw, dit maakte het extra leerzaam

Heel Positief!

Dit was mijn 3e jaar (2e herhaling) van de BHV cursus. Deze laatste herhaling op nieuw weer leerzaam geweest en nieuwe dingen geleerd. Ik vind de herhaling van de reanimatie bv ook wel noodzakkelijk na een jaar. Ik vind de professionaliteit van de leraars heel hoog en ze maken de les ook heel erg leuk. Zeker aan te raden!

Een super leerzame en actieve cursus!

Voor mij was dit de eerste herhaling van mijn BHV en deze is goed bevallen. Er was een acteur bij waardoor je het gelijk in de praktijk kon toepassen. Dit heb ik mijn eerste BHV cursus niet gehad. Je onthoudt de stof zo veel beter en blijft met je aandacht er goed bij. Je kreeg de ruimte om vragen te stellen en zelf te bepalen welke onderwerpen besproken moesten worden. De trainers waren allemaal erg enthousiast en hebben veel kennis.

Prima cursus

Alle aspecten van BHV weer herhaald en opgefrist.

Uitstekende praktijkdag, theorie niet overal even goed uitgewerkt

Ik had de cursus 2 jaar geleden al eens gedaan en het was goed om te zien dat de E-learning vooraf flink verbeterd was. Eerder zaten er regelmatig rare of ambigue vragen tussen, dat was nu veel beter. Ook de filmpjes waren flink verbeterd. Nog steeds wel jammer dat de cursus nagenoeg helemaal in filmpjes is gevat. Voor sommige mensen, zoals ik, werkt het vaak beter om informatie te kunnen lezen ipv horen. Daarnaast kun je in geschreven informatie veel beter zoeken, als je nu iets wil terugzoeken moet je eigenlijk steeds één of meer filmpjes weer helemaal kijken. Daarnaast ontbreekt in de E-learning vaak het waarom achter dingen. Er wordt aangeleerd welke handelingen in welke gevallen toegepast worden, maar er wordt lang niet altijd waarom bepaalde dingen zo zijn, wat het voor mij makkelijker zou maken om te onthouden. De praktijkdag was goed verzorgd met een enthousiaste en vakkundige EHBO-instructeur tijdens de ochtend, bijgestaan door een lotus-acteur. Het werken met een lotus zorgde ervoor dat de theorie beter tot leven kwam en heeft me het gevoel gegeven veel beter voorbereid te zijn op EHBO-gevallen (met name onwel-wordingen) dan met uitsluitend "droog" oefenen. De lunch was uitstekend verzorgd door La Place en tijdens de middag kwamen ontruimingen en brandbestrijding uitgebreid aan de orde met een andere instructeur. Gedurende de dag was er ruim gelegenheid voor vragen en beide instructeurs gingen goed in op de achtergrond en leervragen van de deelnemers. De dag werd afgesloten met een theorie-examen. Twee jaar geleden was dit een uitgebreider examen met (zo ik me herinner) losse onderdelen voor EHBO en ontruiming. Dit keer was het in totaal maar 20 vragen, maar veel vragen vond ik ronduit slecht gesteld. Vaak ontbrak er informatie ("Of ik 112 zou bellen ligt eraan of..."), waren er naar mijn idee meerdere antwoorden van toepassing, etc. Over het geheel ben ik tevreden met de cursus.

Goede BHV-training

Al jaren BHV-er en jaarlijks herhaling van BHV Nederland. Duidelijke training en praktische oefeningen. Lastige vind ik dat de gewenste aanpak van bepaalde ongelukken regelmatig veranderd. Dat maakt het wel eens onoverzichtelijk en brengt dan twijfeling als er wat gebeurt. Wat moest ik nou ook alweer doen? Begrijp ook dat er veranderende inzichten blijven komen.

Een leerzame training die door enthousiaste instructeurs is gegeven en een lang bij zal blijven!

Geen enkel moment heb ik me ongemakkelijk gevoelt terwijl dit vooraf wel mijn verwachting was van de cursus. Door de aanwezige lotus ervaarde je de situaties als realistisch. Bij het onderdeel brand werden door de instructeur veel persoonlijke verhalen gedeeld waardoor de les heel erg bij blijft en je de theoretische stof beter opneemt. Alles was goed geregeld en de sfeer was informeel en ontspannen. Ik vond het echt een ontzettend leuke dag!

Top geregeld

EHBO cursus was goed geregeld, goede instructeurs, goede locatie, super lunch. Genoeg tijd/ uitleg gekregen. Kleine groep was goed, hierdoor konden we goed alles oefenen.

Goede uitleg en verhelderend

Prima training

Ondanks de regen toch nog goede brandblusoefening gehad

Leerzaam en leuk

De docenten gaven duidelijke uitleg op een humoristische manier. De praktijkonderdelen waren goed opgezet: ik weet nu hoe ik een brandje moet blussen, een AED bedienden of beademen. Wel vond ik dat de e-learning niet goed aansloot op het examen. Op het examen kwamen onderwerpen aan bod die in de e-learning niet waren behandeld. Ook was het examen van een flink hoger niveau.

Uitstekend geregeld !

De training was top. Er wordt duidelijk uitleg gegeven, er is alle tijd om te oefenen. Ik raad iedereen aan om een training te volgend bij BHV Nederland. De lunch was trouwens ook top bij SnowWorld. Zoals we gewend zijn van BHV Nederland

De brandinstructeur praatliever over zichzelf dan over de inhoud

Na een zeer fijne EHBO ochtend door Gerard Zweers en zijn Lotus ondersteuning, kwam ik in een zeer vermoeiende middag met brandveiligheid van (naam vergeten, Rotterdammer uit Amsterdam) terecht wat een aaneensluiting was van anekdotes, slechte grappen en vermoeiende verhalen over zichzelf. Kortom weinig onthouden, veel ergernis. Ik ben met hoofdpijn naar huis gegaan want meneer was eerst een half uur te laat en een half uur eerder klaar. De helft van de dia's waren overgeslagen en de les was opgevuld met filmpjes. Voor een ex-brandweerman was dit gewoon slecht voorbereid en slecht uitgevoerd. Tenzij deze man buiten zijn eigen schuld te laat is aangekomen, dan moet hij gewoon serieus zijn lessen oppakken. Lunch en locatie zijn prime in orde Zou ik iets aanbevelen wat half goed is? nee dan toch niet.

Enthousiaste BHV trainers!

Met name het gedeelte van de EHBO vond ik erg leuk met de LOTUS patient. Iedereen werd goed betrokken en iedereen had zijn eigen aandeel.

Eerste keer dat ik het een leuke bhv dag vond!

Ik vind bhv normaal altijd saai en langdradig maar de opleiders wisten er een leuke afwisselende dag van te maken. Vond het bijna jammer dat de training voorbij was ;)

Leerzaam en gezellig

Een cursus met herhalings cursisten en "nieuwe" cursisten zou ik zelf niet zo organiseren. Niet handig voor de cursusleider en voor mij als nieuwe cursist.

leerzame, duidelijke uitleg gekregen

Praktijk gedeelte was niet erg uitgebreid, maar theoretisch gedeelte leerzaam en informatief.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!