Nuttige opfrisser van BHV-kennis

Na een jaar is de kennis hoe te handelen in geval van brand of andere calamiteiten wat weggezakt. In de herhalingscursus weten de docenten de kennis op een inspirerende manier weer terug te halen. Goed om op deze manier alles weer opnieuw te bekijken.

Leuk en leerzaam

Goede trainers en veel interactie

Super!!!

Enthousiaste en vriendelijke instructeurs, en heb d.m.v de alfa geleerd hoe je in bepaalde situatie snel en adequaat moet handelen.

Wederom een andere kijk op zaken, door iemand uit de praktijk (brandweerman) en een lotus. :-)

Een goede en duidelijke herhalingsdag van de BHV

Een goede duidelijke en vlotte uitleg van alle belangrijke punten van de BHV zonder onnodig geneuzel

Goede uitleg, vragen staat vrij, lunch uitstekend

Leuke, interactieve, praktijkgerichte dag

Er was niet altijd zicht op hoe de oefeningen werden uitgevoerd. Soms iets te veel eigen input gevraagd. Iets meer begeleiding had soms prettig geweest. Verder vond ik het erg fijn dat de benadering erg praktijk gericht was. Prettig persoon en prima lunch!

Wederom een positieve en nuttige ervaring.

Deze herhaling werd gegeven door een brandweerman, dit geeft weer een andere invalshoek. Fijn om de verschillende invalshoeken te ervaren. De interactie met de lotus was ook dit keer weer positief.

Ik vond het een hele prettige leerzame en doelgerichte herhalingsdag

Zeker een meerwaarde

De cursus was erg goed en is zeker een meerwaarde voor iedereen. Het is belangrijk om te weten wat te doen bij eerste hulp.

Veel geleerd op een speelse manier en veel praktijk oefeningen

Leuke en boeiende dag! Er werd met spellen en teamverbanden herhaald wat erg fijn is zodat je écht moet nadenken. Hierdoor kwam bij mij veel van voorgaand jaar terug. Praktijk oefeningen waren ook goed! De groep was qua grootte ook perfect (10 personen).

Hele goede nascholing

Deze trainer was heel praktisch, hij gaf je het zelf vertrouwen om erop af te stappen, zelfverzekerd te zijn en de belangrijkste stappen te doen zonder twijfel. Blij dat ik geweest ben!

Praktijk leuk en leerzaam, e-learning sluit niet aan bij toets.

Doordat ik van werkgever ben gewisseld is mijn BHV verlopen waardoor ik geen herhalingscursus kon doen maar weer de basis cursus. Hierop hebben we de e-learning cursus uitgezocht, zodat ik de theorie van te voren kon doen en de praktijktest hetzelfde zou zijn. Dus heb ik de e-learning afgerond met een toets, (want anders mocht ik niet meedoen met de praktijk) en behaald. Vervolgens een prima praktijkdag gehad waar we met zn allen veel van opgestoken hebben, alleen werd hij voor de "basis" cursisten afgesloten door nog een theorietoets. Naast dat hij nogal onverwacht kwam (we hadden juist e-learning uitgezocht om dit niet te hebben) sloot hij ook totaal niet aan op zowel de praktijkdag als de e-learning. Er werden bijvoorbeeld situaties geschetst die niet van toepassing zijn bij ons bedrijf, maar ook niet duidelijk zijn in dat e-learning. Nu zou je kunnen zeggen dat ik ze toch moet weten omdat ik dan bhv-er ben, maar dan moet je het ook behandelen zodat ik het Kan weten. Nu denk ik op zich wel dat ik het gehaald heb, maar ik heb zeker vragen fout. Voor mij was het eigenlijk toch een soort herhalingscursus, maar als je zonder enige ervaring die toets moet doen op basis van e-learning haal je m niet zonder mazzel te hebben met antwoorden. Voor mij is dan ook de conclusie dat die e-learning echt een grote aanfluiting is!

Goed, duidelijk en leuk

De stof werd op luchtige en leuke manier gebracht waardoor je bij 'de les' bleef. Wat wel op valt is dat de cursus steeds meer wordt 'uitgekleed'. Minder onderwerpen, zoals BHV plan inhoudelijk, evacuatie en bij eerste hulp werden de ziekte 'beelden' niet extra toe/ uitgelicht. Wat juist voor BHV belangrijk is, analyse van slachtoffer.

Vlot en helder

Prettige en energieke instructeur. Ook de ‘ lotus’ acteur Coby was zeer goed.

Goede kennis in een goede en boeiende sfeer

Ik vind het fijn dat er de hele dag een vaste instructeur is. Goede lotus

Duidelijke en goeie cursus gehad

Heb in 2006 voor het laatst bhv gehad en was blij om het weer te volgen zeker op het ehbo gebied zijn er toch een hoop dingen veranderd. De cursus zelf was goed en duidelijk uitgelegd zowel praktijk als theorie.

Leerzame dag en erg gezellig

Gezellige instructeur, duidelijk en gezellig.

Enorm veel geleerd, fijne en professionele instructeurs.

goede duidelijke uitleg en gaat goed in op vragen

Voldoende uitleg. Er wordt goed tijd besteed om dingen uit te leggen en vragen te beantwoorden. Er komt een goeie variatie aan onderwerpen aan bod.

gewoon goed

mooie lokatie,goed en duidelijk gewoon goed.

leuk goed gebracht niet saai

het was leuk niet saai en de dag was zo om gevarieerd

Leerzaam

Zeer leerzaam, goede uitleg en ruimte voor vragen. Ook prettige sfeer en goed verzorgd.

Goed, interactief..

Wederom opgefrist, vooral goed om interactief bezig te zijn en dingen te doen...

Goeie lessen

Leuke instructeurs en goeie lessen. Beetje humor maakt het leren leuk! André en Bianca zijn goede instructeurs

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!