Was 👍

René de docent was👏, praktijkervaringen van zijn kant om theorie te onderbouwen is heel boeiend, onze Lotus was een schatje.

Gedegen training door 2 kundige en prettige instructeurs.

Beide dagen van de basistraining BHV waren boeiend. Het tempo zat er goed in, de uitleg was goed en de instructeurs waren prettig om naar te luisteren en van te leren.

Goede, duidelijke uitleg

Alles werd op een plezierige wijze uitgelegd, bij vragen kon hij dit goed toelichten en beargumenteren.

Ontzettend leerzaam en interessant

Ik vond het een hele leerzame herhaling. De trainer was ontzettend goed te volgen en maakte er een perfecte sfeer van waardoor het van begin tot eind ontzettend leuk en tegelijkertijd heel informatief bleef voor iedereen!

Vakkundige trainers en goed opgebouwde trainingsdagen

Afgelopen jaren de BHV trainingen via BHV Nederland laten lopen. Samenwerking loopt prima, snelle reacties en afhandeling.

Goede training

Goede training met uitgebreide uitleg en praktisch aan de slag.

Uitstekend!

Duidelijk stof, veel interactie! Lotus acteur zeker een hele goede toevoeging!

Er word gezocht naar een oplossing en gevonden.

Op het laatste moment toch nog iets kunnen regelen om op korte termijn aan basiscursus te kunnen deelnemen. Ter plekke was niet bekend dat ik deelnam. Maar het werd ter plekke opgelost, dat ik gewoon kon deelnemen

Prima, geen klachten

Utleg van de instructeurs was duidelijk en werd op een goede manier uitgelegd. Het lokaal was erg warm maar dit kwam ook door de warme dag

leuke interactieve training

De instructeurs waren vriendelijk en goed je kon vragen stellen en er werden ook vragen gesteld. Wat ik jammer vond was dat er weinig praktijk oefening was met het brandblussen inzake de verschillende soorten brand. Daarnaast had ik de e-learning gedaan en een identiteitsbewijs meegenomen om deze zoals vermeld bij de e-learning voor de start van de cursus af te geven aan de instructeur. Deze liet mij weten dat dit meer voor mijzelf was. en dat hij het niet nodig had. Toen ik het examen moest maken was er veel heen en weer geloop en lawaai waardoor ik mij niet goed kon concentreren. het zou prettig zijn om een digitaal naslagwerk te krijgen zodat je bij de herhaalcursus de stof nog even kan doornemen. Heel prettig en leerzaam vond ik dat er een lotus was.

Zeer goede uitleg en echt praktijkgericht!

Ik vond de uitleg van Fred en Bianca erg goed. Duidelijke praktijksituaties en goed inspelen op de 'bedrijfs'-situatie van de cursisten! Ik ben blij dat ik alle brandblusoefeningen heb gedaan, want daar zag ik het meest tegen op. De reanimatie met de AED erbij maakte het levensecht! Ook de Lotus-medewerker Ineke was erg goed en kwam echt over als een persoon die direct hulp nodig had! Tevens vond ik de lunch heel goed verzorgd!

Zeer leerzame dag

Ik heb de dag als zeer leerzaam ervaren. De ochtendsessie met brandweerman Fred was energiek en inter actief. Leuk om uitgedaagd te worden met een brandblusser aan de slag te gaan! Het 2e deel vond ik ook interessant en tegelijk ook lastiger omdat dit deel voor mij dichterbij staat. Bianca ging snel maar vroeg ook regelmatig of het niet te snel ging. Stabiele zijligging en reanimatie in praktijk gebracht was goed. Het deel met Ineke als lotus was indrukwekkend: je wordt geconfronteerd met 'echte' situaties waardoor het toch erg spannend is hoe je moet handelen en vooral of je het goed doet. De vragen in het examen waren pittig!

Leuke en informatieve cursus!

Betrokken docenten die meer vertellen dan strikt noodzakelijk. Helaas kwam de lotus niet opdagen op de praktijkdag, maar gelukkig waren medecursisten erg creatief in het naspelen van verwondingen.

Zeer netjes verzorgd en leerzaam.

Prima. Veel tijd en gelegenheid om vragen te beantwoorden. De praktijk is goed als voorbereiding .

Het was een ontspannende, leerzame en gezellige dag.

Opmerking: Er werd wel veel nieuwe onbekende informatie behandeld welke ik niet heb kunnen voorbereiden. Maar ik hoop dat ik het examen toch goed heb gemaakt.

Goed, kundig personeel

Leerzaam en goed verzorgd.

De dag was zeer goed verzorgd, er was ruim voldoende te eten. Het was leerzaam en de lotus speelde ontzettend goed zijn rol. De instructeur was duidelijk, goed te volgen en de sfeer was ontspannen.

Zeer leerzaam, uitdagend en professioneel!

Ik heb tijdens de twee-daagse cursus veel ervaring en leerstof opgedaan. Tevens ben ik erg geschrokken van mijzelf hoe acuut en correct ik moet handelen in noodsituatie's. Je zou denken dat eigenlijk 2 dagen niet voldoende zal zijn om alles op je in te werken. Maar het werd heel nauwkeurig en uitgebreid uitgelegd door de instructeurs. De les methode was divers: inhoudelijke informatie, praktijkoefeningen, we kregen filmpjes te zien kortom heel leerzaam!

Erg fijn en mooi praktijkgericht

Een hele fijne herhalingscursus gehad! Jeffrey stak de cursus erg praktijkgericht in, wat heel fijn was. OOK was het mooi hoe hij de groep als geheel samen liet werken en de drempels van bhv wist te verlagen. Zeer prettige manier van werken.

Leerzaam en leuk

Leerzaam en leuk.

Goede trainig

Leuke instructeurs. Het zou alleen fijn zijn om de e e-learning te kunnen inzien vlak voor de herhalingstraining.

Vriendelijk personeel en duidelijke en uitgebreide uitleg

Het is een hele fijn cursus om te volgen. Fijn en uiterst vriendelijk personeel en er wordt goed en duidelijke uitleg gegeven over bepaalde situaties.

Hele gezellige praktische dag!

Hele goede leraar met veel ervaring. Veel ruimte voor vragen en opmerkingen. Ik heb het gevoel dat alle kennis weer fris in mijn geheugen zit en ik er weer een jaar tegenaan kan.

Goed verzorgen training op prettige locatie.

Duidelijke uitgelegde training gegeven door zeer enthousiaste en bekwamen mensen.

Erg goede en leuke herhalingscursus en goed verzorgd!

Ik vond cursusleider Jeffrey een topgozer! Erg fijn dat hij altijd het gebruiken van de kennis en kunde in stressvolle situaties voor ogen houdt. En bovendien een aardige, eerlijke en grappige kerel. De service en verzorging van La Place was ook top! Stukken beter dan het laffe saucijzenbroodje van vorige keer.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!