Op een verfrissende manier de herhaling gedaan. Geen "saaie" dag met opfrissen van informatie.

Heb de dag als zeer positief ervaren. Geen "saaie" dag met droog opfrissen van informatie maar op een interactieve manier met elkaar de kennis toegepast en hier en daar weer opgefrist en bijgestuurd. Ging met een glimlach en vol vertrouwen naar huis aan het einde van de dag.

Een verrijking van je kennis en ervaring

Deze keer hadden we Jeffrey als trainer. Hij was duidelijk ervaren en had een andere aanpak dan ik gewend was. Het sterke aan deze aanpak was dat hij je niet alleen laat oefenen, maar ook als team laat werken. Dit had ik nog niet eerder zo ervaren en merk dat dit je rol als BHV-er bij calamiteiten sterker maakt.

Prettige intensieve cursus

Prettige instructeurs, delen een hoop ervaringen war nuttig was. Een hele hoop informatie vooral op de EHBO dag.

Ik vond het een leerzame dag en er was goede lunch en drinken etc.

De dag was structureel opgebouwd en er was ruimte voor overleg en reflectie, ook op de trainer. Er was een goede sfeer en ik heb veel geleerd. Ik voel me nu weer zekerder over wat te doen. Dit zegt ook wel wat over het belang van de jaarlijkse herhaling.

Prima cursus voor BHV basis

Prima cursus voor BHV basis. Fijne instructeurs gehad voor de beide dagen, 1 over brand en 1 over ehbo.

Vriendelijk personeel en trainers met veel kennis

Ik heb twee prima cursusdagen gehad. Mooie locatie, het boek wat erbij is geleverd geeft veel goede informatie. Dag 2 (EHBO) vond ik ten opzichte van dag 1 veel beter. Dag 1 weinig nieuwe dingen ten opzichte van wat ik in het boek had gelezen en veel over wat de trainer ooit had meegemaakt. Ik vond de ontruimingsoefeningen met lego poppetjes zeer matig. Dag twee veel betere en meer praktijkoefeningen, veel kennis opgedaan, dit was een dag met een goede aanvulling op het boek. Voor de rest is alles goed geregeld qua inschrijving en dergelijke.

Wat betreft hulpverlening is er een wereld voor mij open gegaan.

Op de eerste dag hebben we les gekregen van een brandweer man. Die zijn kundige ervaring met ons gedeeld heeft. De einde van de dag heb ik voor mijzelf een optelling gemaakt van de verbeterpunten voor het bedrijf waar ik werkzaam voor ben als Store Maintenance Manager.

Enthousiaste, deskundige Uitleg met de nodige humor.

Duidelijke uitleg, motiverend, boeiend

Leerzaam en gezellig

Leerzaam

Ik heb het als positief ervaren

Prettig, met veel praktijkvoorbeelden

Bij allebei de dagen waren er veel verhalen uit de praktijk te horen en was er ook genoeg te doen. Ook was het prettig dat de instructeurs bleven hameren op de echt belangrijke zaken en niet bleven hangen in details. De ervaring van de instructeurs met de de stof was duidelijk merkbaar.

Interactief en goede begeleiding

De cursus was erg interactief, we hebben veel in de praktijk gebracht. De lotus was een mooie aanvulling en gaf een extra dimensie aan de cursus. De e-learning kon uitdagender. Het was veel informatie, maar dat zag ik niet terug in de vragen. De vragen op het examen daarentegen waren een stuk uitdagender en daar werd je dus niet goed op voorbereid middels de e-learning.

prima cursus, lekker praktisch

Prima cursus, veel oefenen in kleine groep, lekker praktisch. Weinig theorie.

Informatief in een relaxte omgeving.

Duidelijke uitleg door Twan. De dag was top geregeld. Groep was met 10 man niet te groot.

Een leerzame en leuke cursus gegeven door vriendelijke en professionele instructeurs

Ik heb de BHV Basiscursus als zeer positief ervan. Beide instructeurs waren erg vriendelijk en geduldig en hebben erg veel informatie op een effectieve manier en in gemoedelijke sfeer kunnen overbrengen.

Enthousiaste trainers en goed voorbereid

Helaas zag ik dat mijn collega cursisten een boek vooraf gekregen hadden. De trainer had geen boek voor mij. Blijkt dat de boeken voor de cursusaanvang normaal verzonden worden. Ik heb echter niets ontvangen. Ik hoop dat ik de theorie toets toch met een voldoende heb afgesloten...... De praktijk viel gelukkig wel mee.

Leuke trainers en interessante cursus!

Het zou handig zijn geweest als er kladblokken en pennen aanwezig zijn om op te schrijven. Er staan best veel grammaticafouten in het boek.

Geweldige instructeur!

Van begin tot einde geboeid geluisterd.

Zeer goed met instructeur uit de praktijk.

Goed opgezet en belangrijkste de instructeur is iemand uit de praktijk.

Zeer fijne training gehad, vriendelijk personeel, duidelijke instructeurs en goede verzorging! TOP!

Bij ontvangst in Tilburg werd ik vriendelijk onthaald en iets te drinken aangeboden. waarna we door de instructeur naar een les lokaal werden begeleid. De leslokaal was ruim , met alle benodigde apparatuur en er was airco :) De lunchpauzes waren ook erg goed geregeld en wederom werden we vriendelijk te woord gestaan door het aanwezige personeel. kortom alles was duidelijk , vriendelijk en goed geregeld. Top locatie met top personeel :) mvg Drik van Hilst

super ervaring

ik vond de cursus heel erg leerzaam en zeker niet vervelend om te volgen. ik heb super veel geleerd en er echt iets aan gehad. we hadden een super leuke groep en leuke instructeurs, die het op een fijne manier uitlegde en voor deden

anders dan anders

Er zaten deze keer niet alleen mensen voor de herhaling, maar ook mensen welke een e-cursus hebben gedaan en nog examen moesten doen. Mijn beleving is dat alles daardoor extra uitgelegd werd en dat maakte dat er bijzonder veel en uitgebreid op zaken werd ingegaan. Normaliter gaan we meer in op ervaringen wat mensen hebben meegemaakt en hoe ze hebben gehandeld. De lotus was er 's middags weer bij, houden zo, erg informatief en goed om "ziektebeelden" te ervaren.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!