Pluspunten

Eten en lokatie super. BHV trainer was zeer praktijk gericht.

Streef eens om zo dicht mogelijk bij de praktijk te blijven. Geen powerpoint presentatie meer doen zoals voorgaande jaren. Deze instructeur en Lotus waten zeer gericht op de cursist en de praktijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel Fijn dat er Lotus patiënten worden ingezet

Ruimere locatie zou beter zijn voor de oefeningen.. Lunch was erg matig

Pluspunten

Goede aansluiting met de praktijk: de grote lijnen die iedereen kan onthouden, geen details. Dit gold voor zowel EHBO als Brandveiligheid.

E-learning kandidaten en herhalers scheiden van elkaar.

Pluspunten

Goede, betrokken en positieve instructeur. Ook de e-learning was prima.

Pluspunten

Leuke interactieve training. Goede instructeur, erg enthousiast. Lotus speler speelde de rol erg goed.

Lunch was wel lekker maar beetje karig...

Pluspunten

Was erg leuk om les te krijgen Rene. vol overgave neemt hij je mee door de lesstof. ook Rob (de lotus) doet het altijd erg goed!

minder brandveiligheid (daar ontruimen het beste is om te doen/wat me mogen doen) en meer info of ontruimen

Pluspunten

Beide personen die de cursus gaven zijn erg enthousiast en geven leuk les.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige leraar, makkelijk in de omgang, kennis van zaken, mogelijkheid tot stellen van vragen (interactief). Aanwezigheid van LOTUS-medewerker (Rob) zeer waardevol bij uitbeelden ziektebeelden.

Volgende keer ook weer ontruiming iets uitgebreider behandelen.

Pluspunten

Zeer goede instructeur en lotus-slachtoffer; voor het eerst goed aandacht aan ontruiming

Inmiddels is mijn oorspronkelijke cursusmateriaal alweer verouderd, en ook van jaar tot jaar verandert er wel een en ander aan bijvoorbeeld gebruik van verbandmiddelen etc. Hoe kom ik aan bijgewerkte informatie? Of is er een email lijst die af en toe laat weten wat er is aangepast in de inzichten?

Pluspunten

E Learning goed en duidelijk en de informatie vooraf ook goed

Wat ik en mijn medecursisten van de beginnerscursus vonden is dat de vraagstelling van het examen wat we hebben moeten maken aan het eind enorm afwijken van de vraagstelling in de e learning.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Goede cursus en goede lunch

Bij versturen uitnodiging voor tilburg. Plattegrondje mee sturen waar je kan parkeren.( Overzijde van de weg). Dan hoeft mevrouw die cursisten ontvangt niet iedereen die binnenkomt verzoeken om auto te verplaatsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Helaas was er geen Lotus slachtoffer We konden niet oefenen met brand blussen omdat de weersomstandigheden slecht waren, mogelijk kan hiervoor een oplossing worden bedacht

Pluspunten

Fijne docenten, die beide naast theorie overdracht ook veel ruimte overlieten voor praktijkopdrachten en oefeningen.

Beter examen, die daadwerkelijk past bij de lesstof en de kennis die nodig is als bhv-er.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke opleiders

datum op het examen stond verkeerd, (4 feb) en de vragen kwamen totaal niet overeen met wat er behandeld is die in de e-learning voorbij kwamen. er zaten zelfs vragen bij die totaal niet behandeld zijn. zeer verwarrend, cursus leider gaf zelf nog dat er wijzigingen zijn geweest maar dat ze niet wist of dit nu wel of niet zo terug zou komen in het examen. komt voor mijn gevoel niet professioneel over. zou het jammer vinden dat de leerzame cursus op deze manier niet gehaald zou worden.

Pluspunten

Uitstekende kennis van zaken, veel praktijkkennis die goed wordt overgebracht. Inzet van Lotusslachtoffers maakt het allemaal nog beeldender!

Geen verbeterpunten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

aardige instructeurs

ben deze keer naar het verkeerde adres gestuurd wat jammer was. Terug op kantoor werd ik gebeld wanneer ik de herhaling nu eens kwam doen..? Kortom misschien wat beter de admin op orde hebben. Deze cursus is natuurlijk ook verschrikkelijk duur vergeleken met wat je krijgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De toets sluit totaal niet aan op de E-learning en de lesmateriaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op cursus locatie hingen brandblussers met een herkeurdatum van maart 2018! De cursusleider gebruikte ook verlengkabels welke niet gekeurd waren (NEN3140). Dit kan echt niet!!!

Pluspunten

Het was goed geregeld Goede leraar weet echt alles goed uit te leggen.

Geen Top bedrijf

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!