Dat de instructeur(s) of LOTUS van te voren aangeeft wat er van cursisten verwacht worden qua alertheid. nu waren het steeds dezelfde personen die de LOTUS hielpen of behandelde!

Pluspunten

Voor het eerst een BHV herhaling gehad met daarbij een actieve lotus Perfecte manier om te leren vind ik

Wellicht iets meer aandacht voor kinder letsel?

Pluspunten

Uitstekende herhaaltraining. Besproken materie was precies dat wat je altijd weer vergeet. Duur was ook precies goed.

Geen. Ik ben uitermate tevreden en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Pluspunten

Theorie&praktijk goed op elkaar afgestemd

Pluspunten

Het was een hele leerzame dag. Alles was goed geregeld. De lotus en de instructeur waren geduldig en legde alles goed uit.

Pluspunten

Ik heb de herhaling als zeer positief ervaren. Overige jaren was het ook wel ok geregeld, maar deze keer was de lotus net een tikkie gevorderd bij het uitvoeren van de situaties. Dit maakt dat je meer moet gaan nadenken over de mogelijkheden en dus levensecht. Ook de etherdiscipline vond ik goed ten tonele gebracht. Dit is in de praktijk namelijk ook altijd lastig qua uitvoering.

Parkeergelegenheid bij de locatie was niet duidelijk aangegeven in de omschrijving vooraf helaas. Ik was gelukkig bekend met deze locatie dus het leverde niet echt een probleem op verder.

Pluspunten

Alles werd erg duidelijk en beeldend uitgelegd. Vragen werden uitgebreid beantwoord en er was een goede praktijk/theorie verhouding.

Geen. Geweldige cursus!

Pluspunten

Duidelijke uitleg door mensen uit de praktijk met voorbeelden uit de praktijk.

Pluspunten

Goede ervaring dit jaar met de instructeur en de Lotus, legden het goed uit maar gebruikten ook humor en stelden je op je gemak.

Een wat meer centrale locatie zou prettig zijn.

Pluspunten

- Praktijk is heel nuttig en zorgt voor afwisseling in de cursus. - Mensen uit de praktijk geven les, waardoor ze ook goede voorbeelden kunnen geven. Dit zorgt ook voor een leukere les.

- Sneller uitslag ontvangen van je 'tentamen'.

Pluspunten

Instructeurs met beide benen in de hulpverlening (brandweer en ambulance). Veel praktijkvoorbeelden en dilemma's.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle mogelijkheid voor volgen cursus

Zeer slechte communicatie naar deelnemers en cursuslocatie. Meer deelnemers dan opgegeven bij instructeur bekend was. Deelnemers cursus graag meer groeperen op bedrijf, zodat accenten meer aansluiten bij bedrijf.

Pluspunten

praktijk gericht

De begrijpende lezen tentamens die bij de curses horen vervangen door kennis tentamens.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De cursus werd op een goede wijze gegeven. De lesstof werd goed en afwisselend gebracht. Veel praktijkvoorbeelden. Zeer leerzaam.

Pluspunten

Top docente! DIt was voor mij de eerste keer cursus met een LOTUS erbij. Super goed!

Pluspunten

Alles eigenlijk! De cursus was duidelijk, alles is uitgelegd en duidelijk voorgedaan, wanneer ik vragen had kon ik deze kwijt en werden deze duidelijk beantwoord. Hiervoor werd ook echt de tijd genomen.

Niets eigenlijk. Het theorie deel is wat saaier, maar daar kun je denk ik niet zo veel aan veranderen.

Pluspunten

Met een lotus is het veel Leerzamer. De locatie is erg verouderd, kleine ruimte en geen ventilatie of raam

Pluspunten

Ik heb heel erg veel geleerd en het was zeer indrukwekkend zo voor de 1ste keer.

Pluspunten

Ik vond het heel fijn om les te krijgen van mensen die ook in de praktijk nog echt aan het werk waren.

Stel je kwam met het OV, dan was het slecht te bereiken.

Pluspunten

Goede uitleg, en goede sprekers waardoor je toch de gehele dag geïnteresseerd blijft.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!