Pluspunten

Zeer vakkundig

geen

2 stars: worse than expected

Positive

good pratical case

Suggestions

the BHV book was not available but we need to buy it. Could you please inform the student to bring cash with them .

Pluspunten

Uitgebreide lesstof a.h.v. praktijkvoorbeelden. Instructeur zet je goed aan het denken m.b.t. je eigen bedrijfssituatie.

Zou het niet weten

Pluspunten

Prima uitleg en erg duidelijk

Volgende keer koffie die wel warm is

Pluspunten

Gebruik maken van acteur leerzaam en niet saai

Pluspunten

De instructeur gaf goede praktijkvoorbeelden en liet ons de situaties oefenen die de cursisten graag wilden doornemen/opfrissen. Ook de inzet van de lotus was een positieve ervaring.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Duidelijke uitleg en fijn om naar de training te luisteren

geen.

Pluspunten

Enthousiaste manier van lesgeven en veel praktijkervaring door de lotus die erbij was.

Pluspunten

Fijne en duidelijke uitleg over de onderwerpen.

Praktijk zou iets meer in verdiept kunnen worden, het brandje blussen bijvoorbeeld zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden.

Pluspunten

De lotus die les gaf was ik zeer over te spreken.

geen

Pluspunten

Pluspunten

Enthousiaste lesgeving, leuk met Lotus als extra praktijk voorbeelden.

Pluspunten

Praktijk gericht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb al eens in het verleden mijn BHV-cursussen doorlopen maar nu was er ook iemand van Lotus aanwezig. Hierdoor kreeg ik meer feeling met wat er in de praktijk echt zou kunnen gebeuren en hoe ik daardoor zou gaan handelen. Erg verhelderend...op een positieve manier ;-)

Klein puntje zou kunnen zijn dat jullie de instructeur(s) misschien eerder zouden kunnen informeren over wie en welke cursisten zij voor die dag krijgen. Tot halverwege de ochtend was het dus nog niet bekend of ik wel of geen examen mocht doen. Ook omdat mijn naam niet op de lijst vermeld stond.

Pluspunten

Ik vond de BHV herhaling erg leuk en interactief.

zou ik zo niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

stukje praktijk brandblussen vond ik wat sumier. het kwam niet goed georganiseerd over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Praktijk gedeelte op de locatie was leuk en goed geregeld

als het cursus in engels wordt gedaan, dan moet ook alle correspondentie en evaluatie enz in het engels. elearning was heel verwarrend doordat het was in het nederlands te horen terwijl je het in het engels moest lezen.

Pluspunten

De docent heeft heel veel bruikbare informatie voor in de praktijk gegeven. Ik volg deze herhalings cursus normaal ergens anders, en daar is het alleen maar herhaling van het bekende. Dit was echt een heel nuttige cursus. Ik had een heel lijstje met actie punten toen ik vertrok.

Pluspunten

The trainer was very good and very knowledgeable.

Most of the people who attended the same day as myself felt that it would have been better to do the e-learning in the classroom/practical way.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!