3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Actuele kennis, goede manier van overbrengen

Meer praktijkoefeningen.

Pluspunten

The instructor Rolf. Very competent in managing the group and making sure that everyone was practicing.

Difficult to find from the metro station. There should be some signs on the way or at least at the parking lot of Golf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Deze keer niet, de vorige keren Jan Draaisma gehad en die beviel mij heel goed!

Ik zou zeker aandacht schenken aan de tone of voice die een instructeur moet gebruiken. Ik vond zijn band met de lotus bijzonder onprofessioneel en rare grapjes. Ook veel kletspraat en weinig doen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een leerzame en goeie BHV herhaling!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en actieve les.

Parkeren op deze locatie.

Pluspunten

Keurig ontvangen deskundige instructeurs

Administratie beter op orde.. Geen schrijf materiaal op dag 1 Geen afmelding voor code 95...Dit is nog wel opgelost

Pluspunten

Zeer verhelderende praktijk cursus met duidelijke casussen en onderbouwende argumenten

In de E-learning cursus mag meer beeldmateriaal worden getoond en minder de spreker.

Pluspunten

Goeie trainer, aansluiten bij de praktijk met een lotus, fijne sfeer

Locatie kan beter

Pluspunten

Fijn dat er persoon aanwezig is die de slachtoffer rol heeft.

Pluspunten

BHV cursus kan een beetje saai zijn, maar de cursus dit jaar gaf juist wat extra's en bleef boeiend tot het einde.

In uitnodiging aangeven waar je kunt parkeren. Dit was lastig en vooraf was niet duidelijk waar je wel/niet mocht parkeren rondom het gebouw.

Pluspunten

ZEER PROFESSIONEEL LES GEHAD.

GEEN

Pluspunten

Inhoud cursus ruim voldoende, goede instructeurs, die weten waar ze over praten. Toplocatie.

Aansluiting praktijk, gelukkig nog geen ernstige ongelukken of lichamelijk falen meegemaakt, dus kan het niet staven met de praktijk.

Pluspunten

Goed verzorgd. Fijne cursus leiders. Indien dit waarschijnlijk niet de voorkeur had hadden we een klein groepje met 4 cursisten. konden uitgebreid op zaken ingaan. Zeer verzorgde lunch

Graag meer praktijktijd. Voor reanimatie e.d.

Pluspunten

Combinatie praktijk en theorie.

In de toets zaten vragen waarop meerdere antwoorden mogelijk waren, dit zorgde onduidelijkheid.

Pluspunten

Erg leerzame en interactieve dag. Iedereen wordt betrokken door allerlei scenario's die nagespeeld worden, een fijne manier van les krijgen.

Alleen bij de eerste keer dat men een cursus doet, worden er lesboeken gegeven. (in mijn geval waren het online les-videos). Deze boeken worden nog steeds gebruikt door mensen om hun kennis voorafgaand aan een cursus op te frissen. Hierdoor merkte ik dat iedereen die een boek bij zich had, een verouderde versie had. Sommige volgens mij uit 2004/2005, met in sommige gevallen dus ook verschillende antwoorden. Misschien is het een idee om dit een soort kleine/ korte versie van het boek mee te geven na een cursus, zodat het opfrissen van de theorie gebeurd met goede antwoorden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leerkrachten zijn enthousiast en zeer deskundig in hen vak

Pluspunten

vakkundige docenten met ruimte om ervaringen te delen

brandveiligheid cursuslocatie heeft nog wat aandacht nodig

Pluspunten

Goede Instructeur met veel praktijk voorbeelden en een goede LOTUS slachtoffer meet veel ervaring. Veel en verschillende instrumenten / middelen beschikbaar om te oefenen. Brandweer gedeelte is ook goed gerepresenteerd door een ervaren instructeur.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!