Pluspunten

sluit aan bij de praktijk, het oefenen met een lotus blijft beter hangen.

wat meer afwisseling in de zin van filmpjes, en interactieve deelname geven meer effect denk ik, dat onthoud je ook beter....

Pluspunten

Was top

Net

Pluspunten

Persoonlijk contact, flexibel (geplande cursus kon gemakkelijk verzet worden toen ik ivm blessure niet kon), vrijstelling als je al EHBO diploma hebt, fijne docent

Pluspunten

Fijne sfeer en afwisseling.

Pluspunten

Prima training, inzet van Lotus acteurs is erg leerzaam!

Pluspunten

Goede locatie, Alle belangrijke onderdelen meegenomen. Ook werd er goed geluisterd naar de vragen van de mensen en werden er situaties nagebootst die specifiek waren gericht op onze bedrijfssituaties

Er waren nieuwe mensen (inclusief mijzelf) bij de BHV cursus het is voor de nieuwe mensen een beetje heftig om te beginnen met een Lotus. In de toekomst misschien handig om voor de nieuwe mensen te beginnen met wat minder heftigs.

Pluspunten

The training was fun and interactive. Easy to follow

The online E-learning has some mistakes. Example: one question has two answers, both exactly the same, but if you choose one then you get the response that the answer is incorrect

Pluspunten

Positief ingestelde instructeurs die kennis goed kunnen overdragen!

Pluspunten

Kleine groep.

Pluspunten

Aangename instructeur, met duidelijke uitleg, voorbeelden uit zijn eigen ervaringen en leuke interactieve opdrachten

De aansluiting van de voorbereidende e-learning op het theorie-examen was erg slecht. Meer dan een kwart van de vragen leek gebaseerd te zijn op termen of handelingen waar noch in het online gedeelte, noch op de trainingsdag aandacht aan was besteed. Dit is een zeer onbevredigende manier om de dag af te sluiten, wetende dat we alles hebben gedaan wat we geacht waren te doen, maar toch niet met een goed resultaat alles af kunnen sluiten. Het zou fijn zijn geweest om vantevoren een boekje met theorie-informatie toegestuurd te krijgen, wat we zelf door konden nemen, en waar wel alle onderwerpen in werden behandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede manier van lesgeven met de nagebootste situaties

Nadeel dat je na het maken van het theorie-examen niet meteen de uitslag hebt en hier een aantal weken op moet wachten. Is het niet mogelijk om het examen te digitaliseren, waarnaar meteen de uitslag volgt?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, veel goede lotus handelingen.

Pluspunten

Enthousiaste leraren. Goed georganiseerd.

De herhaalcursus zou wel in een halve dag kunnen, ipv een hele dag. Er wordt te veel gepraat en spannende verhalen verteld. Verder zou het mooi zijn als er 1 A4tje komt met basisacties die je moet ondernemen bij brand, verwondingen en reanimatie.

Pluspunten

Voor heel goed te spreken over het praktijk gedeelte

Duur van overhandigen van certificaten en pasjes

Pluspunten

Duidelijk en goede interactie met cursisten.

?

Pluspunten

De Lotus was waanzinnig: zeer realistisch gespeeld, veel scenarios uitgewerkt, goede wond/make-up toepassing. Erg leerzaam. Instructeur besprak na en gaf goede tips. Veel aandacht voor praktijk en ziektebeelden die momenteel actueel zijn. Ontruimingsoefening naspelen met poppetjes realistischer dan alleen bespreken.

Risico's brandbestrijding niet erg toegelicht. Bij blussen werden weinig instructies gegevens. We kwamen helaas niet meer toe aan verbandjes.

Pluspunten

zeer bekwame instructeurs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie Gebruik van lotus

- Voor mij herhaal cursus, maar de meeste aanwezigen waren voor de eerste keer. Vandaar stuk minder diepgang - Zeer weinig aandacht voor de reanimatie, had beter en meer gemoeten - Weinig praktijk oefeningen gedaan (1x iemand een rolletje verband, verder niks qua verband technieken, etc) - Wellicht ook nuttig voor mensen die op herhaling gaan om ook een verplichte online cursus te doen van te voren (je gebruikt de opgedane kennis in principe bijna nooit dus ook goed om stof te blijven oefenen) - Lotus had meer gebruikt kunnen worden (en niet grimeren in ruimte zelf, dan is het geen verrassing meer wat er gaat komen)

Pluspunten

Ik vond de e-learning heel interessant en leerzaam. Het filmpje liep wel af en toe vast. Ik weet niet helemaal zeker of dit lag aan mijn verbinding. Ik vond de klantenservice ook heel professioneel! :) Echt allemaal vrolijke mensen aan de lijn die goede informatie boden en snel handelden. De leraar gaf ook goed les! Het enige wat mij een beetje tegen viel is dat ik aan het einde nog een toets kreeg. Ik dacht dat dit niet meer hoefde, aangezien ik de e-learning al had gedaan en deze toets had behaald. In de toets kwamen ook wel een aantal onderwerpen aan bod die niet behandeld waren tijdens de training. De trainer was wel zo attent om aan het einde nog de antwoorden uit te leggen zodat je hier ook toch nog iets van leerde. Ik vond het daarnaast ook heel leerzaam om voorbeelden uit de praktijk te horen/zien. En de acteur die die dag aanwezig was, was ook heel erg goed!

Geef van te voren aan dat er nog een toets is na de training. (dit was niet gemeld aan mij) Plus zorg dat het overeenstemming heeft met de praktijk. Fijn als filmpjes e-learning niet vast lopen. De lunch was goed geregeld, ik miste alleen wat salades/groente. Het was vooral broodjes, soep. (klein minpuntje). Verder super leuke dag gehad en zou het zeker aanbevelen bij vrienden/collega's!

Pluspunten

Prettige manier van lesgeven, goede uitleg. Alle onderwerpen zijn behandeld en zelfs meer gedaan dan op eerdere trainingen.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!