Pluspunten

Duidelijke communicatie voorafgaand aan de cursusdag. Heel veel humor in de inhoud en toch binnen de tijd alles geleerd wat we nodig hebben. Vooral van alle praktijkvoorbeelden die de instructeur heeft heb ik veel geleerd.

Ik vond de locatie niet geweldig. De lunch was lekker maar de stoelen zaten niet fijn en het sanitair was zeer veroudert.

Pluspunten

Prima uitleg en een gezellige groep.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede training op een prima locatie.

geen

Pluspunten

Ervaren instructeurs met kennis van de praktijk. aangename manier van instructie.

Pluspunten

Fijne man die les gaf! Kon mijn aandacht er goed bij houden. Interessante les was het.

Misschien iets meer afwisseling in het lesgeven, bijvoorbeeld een filmpje tussendoor.

Pluspunten

Leuke manier van lesgeven, goeie instructeurs

De dag over brand en ontruiming enz. werd aan het einde alleen opgevuld met filmpjes om aan de tijd te voldoen.

Pluspunten

Leuke ontspannen manier van lesgeven, waardoor vragen makkelijk waren om te stellen en de stap zetten om te oefenen was makkelijker.

Pluspunten

Goed georganiseerd en er werd op tijd begonnen. Fijn dat er een lotus aanwezig was.

De uitleg was soms erg langdradig. De locatie had geen daglicht en de vloerbedekking was ontzettend vies wat vervelend is als je er op moet gaan liggen. Ook catering was niet geweldig.

Pluspunten

veel geoefentd en praktijk voorbeelden

geen. gaarne een bericht over een jaar voor opnieuw n herhaling en gaarne weer in heiloo.

Pluspunten

Erg fijne docent/instructeur: duidelijk en vermakelijk!

Pluspunten

Enthousiaste medewerker die theorie en praktijk op leuke wijze afwisselt. Werken met lotus patient vond ik erg leerzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jolanda is een fantastische trainer!

Twee keer is de cursus gecanceld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Docent: prima niveau en prettig om naar te luisteren. Wel veel tijd besteed aan het introductierondje - Inhoud: theorie sloot goed aan op de praktijk oefeningen

- Locatie: de vloer was niet gezogen, niet fijn als je moet liggen voor de EHBO oefeningen - Aansluiting examen op lesstof: sommige vragen waren niet behandeld in de theorie dus dat was gokken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle opvolging van de organisatie. Maandag aangemeld en dezelfde dag inloggegevens, zodat ik kon starten met de online training. Mailverkeer snelle opvolging. Lekker buiten gegeten met het mooie weer. Er werd geluisterd naar de wensen van de cursisten. Het was erg gezellig! Organisatie wat ik kon inschatten prima, cursusleider ook, alleen moet hij echt meer op de lesstof zitten, dan continue te vertellen over zichzelf.

Trainer was onvoldoende op de hoogte van het e-learning programma. Hij wist niet wat er in deze online training was aangeboden. Trainer zeer breedsprakerig: eigen interesses kwamen keer op keer terug en werden benoemd. Persoonlijk liever meer op de inhoud gezeten over deze dag, zodat we extra praktijkoefeningen hadden kunnen doen ( met name EHBO), daar kwamen door het vele gepraat van de cursusleider nauwelijks aan toe. De ruimte van de lessen was vies, je durfde nauwelijks op de grond te liggen. Ongenoegen hierover werd niet onder stoelen of banken gestoken door de cursusleider. Ik had echt gehoopt meer praktijkoefeningen te doen op het gebied van EHBO en de AED, daar kom je tenslotte voor. Na het examen had ik het fijn gevonden om deze mondeling met de groep door te spreken. Zodra iemand klaar was ging hij/ zij naar huis. Er was geen gezamenlijke afsluiting en er was niet bekend wanneer wij de uitslag van het examen zouden krijgen.

Pluspunten

Zeer belangrijk om deze theorie afentoe in de praktijk te oefenen. Het word met de "levende pop" heel reëel gebracht.

??

Pluspunten

Goede uitleg , rustig en kwalitatief. Erg leuk en leerzaam dat iemand meekomt en slachtoffer speelt en wat dan te doen , daar leer je van .

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!