Pluspunten

Ik vond de herhaling beter dan de basiscursus. Dat was voornamelijk filmpje kijken. Verder is Gea een prima instructeur. Ook een prima idee om aan geven dat iedereen om 8:45 aanwezig moet zijn (terwijl de cursus officieel om 9:00 begint)

De organisatie was niet helemaal afgestemd van te voren. Er waren cursisten die niet op de lijst stonden. daardoor begon het een beetje rommelig..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel en veel praktijk voorbeelden

Onduidelijkheid over de e-learning vooraf deel van cursisten heeft dit niet gedaan vooraf

Pluspunten

Communicatie met inschrijven en bevestiging. Na het door het bedrijf geannuleerde opleidingsdag, werd er direct nieuwe data en locaties opgegeven.

Cursus locatie is top. Dichtbij NS station en voldoende parkeergelegenheid. De cursus ruimte/ lokaal is verouderd en muf. Draaiende ventilatoren aan het plafond zijn irritant en hebben we uitgezet. We deze uit gedaan, maar werd het weer muf. Eten en drinken was goed en voldoende.

Pluspunten

Heldere en duidelijke communicatie voorafgaand aan de cursus

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond de lessen maar matig

Pluspunten

Goede locatie, vriendelijke en deskundige instructeur, aanwezigheid lotus patiënt

Ontruiming wat verder uitdiepen

Pluspunten

Goed uitleg van instructeurs, goede voorbeelden uit de praktijk. Veel interactie met de groep, er was ook een Lotus aanwezig die praktijksituaties uitbeeldde waar we als cursisten op moesten reageren, erg realistisch en leerzaam, complimenten hiervoor.

Geen, was prima.

Pluspunten

Leuke instructeur en verhalen uit de praktijk

Kortere pauzes. Van mij mag het lekker snel doorgaan allemaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

E-Learning was goed. Duidelijke taal

De eindtoets sloot helemaal niet aan op de e-learning en praktijkles.

Pluspunten

Ontzettend aardige personeel met veel kennis. Heel interessant verteld dat je niet eens merkt dat het programma al afgelopen is.

Helaas kwam de e- reader niet helemaal overeen met bepaalde vragen die bij het examen werden gevraagd dat was het enige minpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Examenvragen sluiten niet geheel aan bij E-learning. 4 van de 20 vragen kwamen niet voor in de E-learning. Reeds voor gebeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen en tijdens de EHBO-dag kregen wij veel praktijkvoorbeelden te horen van de docente, dit was erg interessant en leerzaam om te horen.

Het niveau van de cursus was voor mij soms te laag, maar ik begrijp dat dit lastig te veranderen is. Tijdens eerste dag (ontruiming en brand) was de instructeur tijdens zijn presentatie niet erg interactief, waardoor de dag soms erg vermoeiend werd.

Pluspunten

positief

Pluspunten

Instructeurs met praktijkervaring en praktijkvoorbeelden waardoor de stof beter blijft hangen.

Pluspunten

Goede instucteurs met veel kennis.

Veel mensen zijn praktijk ingericht. Het zou goed zijn dat de brandoefingen na gebootst zouden worden. Hier leer je veel meer van. dan naar het kijken van een video of uitleg.

Pluspunten

Heel tevreden over de inhoud van de cursus!

Een locatie in omgeving Nijmegen is ideaal, maar locatie en verzorging (eten en drinken) kan beter.

Pluspunten

Enthousiaste trainers! Complimenten voor André en Wim. Op een luchtige, interactieve manier hebben zij serieuze lesstof overgebracht.

Pluspunten

Praktijk voorbeelden. Interactiviteit van de lessen.

Geen powerpoints, te slaapverwekkend. Dat werkt niet voor de hele dag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verfrissende aanpak m.b.t. symptomen van mogelijke aandoeningen.

Het fimpje hoe snel een brand zich uitbreidt kan ik dromen en heeft geen toegevoegde waarde meer. De heer die de blusapparatuur demonstreerde vertelde dat we het met 2 flessen moesten doen en niet iedereen aan de beurt kon komen. Dit doet afbreuk aan de herhaling. De locatie ligt in de "middle of nowhere". Waarom niet aan de doorgaande wegen zoals tijdens eerdere herhalingn?

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!