Pluspunten

René was een prima trainer die de stof goed overbracht.

Naar mijn mening werd er veel aandacht besteed aan brand veiligheid. Ik zal de les omdraaien, in de ochtend EHBO en lotus en in de middag Brand. Hierdoor blijft er meer de focus tijdens de training.

Pluspunten

Mooie lokatie BHV Leraren waren zeer kundig, Beeldend vertellen aan de hand van voorbeeld maakt de BHV overzichtelijk.

Pluspunten

Deskundige docenten die een goede combinatie weten te vinden tussen praktijk en theorie. Het zijn mensen die zelf gelukkig ook in de praktijk bezig zijn met de materie en dat merk je tijdens de lessen. De aanwezigheid van een LOTUS slachtoffer voegt veel toe aan de les: je ziet direct hoe het er in de praktijk en op onverwachte momenten uit kan zien.

De locatie van deze cursus kan beter. Met het openbaar vervoer is het dramatisch te bereiken, niet iedereen beschikt over een auto. Bovendien zou het aanbieden van een snack bij de koffie rond 10:30u en iets in de namiddag erg worden gewaardeerd. Bij een herhaling op een andere locatie werd dit wel gedaan en dit was erg prettig.

Pluspunten

Positieve manier van lesgeven, veel variatie en interactie

Pluspunten

persoonlijke feedback en inspringend op je bedrijfssituatie en hoe dit nog beter kan.

n.v.t.

Pluspunten

Professionele docenten met praktijkervaring

Pluspunten

we hadden 2 hele fijne lesgevers!

ipv een gefrituurde snack graag een gezondere snack bijv salade.

Pluspunten

Gezellige ongedwongen sfeer maar wel serieus.

Pluspunten

Alles was schoon en netjes verzorgd. Buiten terrein was ruim genoeg voor oefeningen Lunch was netjes verzorgd

Binnen was net iets kleiner dan voorgaande locatie, af en toe krap met oefenen. Soms mocht er wat meer water verstrekt worden

Pluspunten

duidelijk verhaal leuk en ontspannen maar heel serieus

Pluspunten

Aansprekende praktische manier van lesgeven.

In het theorie-examen zaten een paar (theorie) vragen die niet in de les behandeld waren.

Pluspunten

Dag 1 (docent 1) Brand en ontruiming: Geweldige docent. Prima uitleg, Dag 2 (docent 2) Eerste hulp: Ook zeker een goede docent met veel kennis en ervaring, maar hij ging wel heel snel door de stof heen. Verder voldoende praktijkoefeningen. Hoop geleerd, een must voor iedereen,

Hoewel we slechts 20 meerkeuzevragen kregen, viel de toets flink tegen. Tijdens de training zijn de belangrijke zaken absoluut behandeld, maar de vragen waren erg detaillistisch en vooral op EHBO gericht. Daarnaast ook onduidelijke vraagstelling. Bijv.: de noodverlichting gaat aan als: A) de netspanning wegvalt; B) de normale spanning wegvalt etc... Tip: toets beter afstemmen op lesstof en beter in balans m.b.t. Eerste Hulp en Brand en ontruiming.

Pluspunten

gedreven en professionele docenten. goed verzorgde accommodatie.

Pluspunten

Airco was wel fijn geweest in jet lokaal

Pluspunten

Goede manier van les geven, heel interactief! dus leerzaam.

Pluspunten

Goed dat BHV Nederland met een Lotus werkt. Dit is heel realistisch waardoor je een beter beeld bij bepaalde ziektebeelden krijgt. Deze keer gingen we naast "Annie" ook met baby- en peuterpoppen aan de slag voor beademen en reanimeren. Was erg leerzaam.

Niet voor BHV Nederland, wel voor de locatie. Het is altijd brood met kroketten en beleg. iets van fruit of salade was ook welkom geweest (ik eet bijvoorbeeld Koolhydraatarm en had gelukkig zelf een salade meegenomen ;))

Pluspunten

Interactief. Instructeur liet ons soms ook bewust zwemmen waardoor je het uiteindelijk toch beter onthoudt.

Pluspunten

Het verliep allemaal prima en genoeg geleerd weer. André deed het heel goed en de kennis met brand werd gedaan door middel van een spel. Wat ik heel leuk vond om op die manier je kennis weer op te rakelen (ipv weer elke keer dezelfde filmpjes te zien).

geen

Pluspunten

prima bedrijf, goede praktijkpunten.

Pluspunten

positieve manier van cursus geven door de desbetreffende persoon, alles duidelijk en to the point. veel kennis opgedaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

De inhoud van de e-cursus kwam helemaal niet overeen met de vragen op het examen. De toneel speler wat een vieze vent.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!