Pluspunten

Pluspunten

leuke interactive herhalingscursus BHV

Pluspunten

Leuk en leerzaam. Heel aardige instructeurs.

Pluspunten

Ik heb een hele leerzame dag ervaren. Er werd goed en duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte om vragen te stellen.

Pluspunten

Nieuwe dingen geleerd. Blussen met een blusdeken had ik nooit eerder gedaan. Jan gaf eerst goed aan waar ons verder in wilden ontwikkelen en heeft daar heel goed op ingespeeld

Iets minder lang blijven hangen in bepaalde onderwerpen.

Pluspunten

Je krijgt op duidelijk en leerzaam manier les en betrekken iedereen erbij!

Iets ruimere zaal!

Pluspunten

Goede docent, heldere uitleg, veel praktijkvoorbeelden, komt zijn beloften na. Porto Franco heeft zelfs een extra aangepaste lunch geregeld voor mijn persoon bij de lunchpauze.

Pluspunten

Fijne en praktijkgerichte instructeurs

Pluspunten

kleine groep cursisten ( 4 man ) een zeer bedreven instructeur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen cursiusmateriaal aanwezig. Certificaat na een week nog niet ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrokken en enthousiaste docenten

Wondverbinding aanleggen bij (niet te diepe) snijwonden mag meer aandacht krijgen

Pluspunten

Interessante lessen.

Pluspunten

Deskundigheid van de cursusleider

Pluspunten

Netjes verzorgt

Locatie te Utrecht minder toegankelijk dan De Meern en erg gierig met frisdrank. We hadden te weinig en we kregen niet meer. Reden van te weinig was dat de instructeurs meedronken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op een leuke manier overal doorheen gelopen. Niet zo officieel maar wel alle punten serieus behandelen. 10+ voor de instructeur en het lotus slachtoffer. Want ook deze was niet overdreven aanwezig maar er wel voor gezorgd dat er meerdere malen een situatie geschetst werd.

Eerst de E-learning gedaan, vervolgens einde van praktijk dag een examen moeten doen. In ieder geval 2 vragen voorbij zien komen die zowel in de e-learning als op de praktijk dag niet zijn behandeld(definitie klinisch dood)! Instructeur gaf aan dat hij dit ook al bij jullie heeft aangegeven, maar dat hier blijkbaar niks mee is gedaan. Mijn advies. Als je de e-learning niet wilt aanpassen, informeer de instructeurs wat er NIET behandeld is in de e-learning zodat zei dit MOETEN oppakken op de praktijk dag.

Pluspunten

Heel leerzaam met de gezelschap van een actrice. Ga zo door!

Jammer dat het flink waaide, waardoor de brandbestrijding gedeelte van de cursus niet mogelijk was. Graag voor de volgende keer een locatie waar de brandbestrijding kan doorgaan ondanks het slechte weer.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!