Pluspunten

Leuke en proactieve manier van lesgeven! Er was een lekkere lunch geregeld!

De locatie binnen het Cultuurgebouw was moeilijk te vinden, er stond nergens aangegeven waar je precies moet zijn. In de mail stond dat het gratis parkeren was, maar dit was niet het geval. Dit maakt mij niet zoveel uit, maar het is wel handig om dit soort punten goed van te voren aan te geven!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede leraren.

Weken wachten op toetsuitslag is niet meer van deze tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Word veel besproken en goed uitgelegd

Kan in het begin van de zorg kant van BHV meer worden uitgelegt in plaats van uit gaan dat mensen het al weten vanuit het boek,

Pluspunten

Eén en al top. Leuke en leerzame cursus voor iedereen die met BHV te maken gaat krijgen. Echt een aanrader

Pluspunten

Heel actief

De vragen van de toets zijn niet allemaal duidelijk

Pluspunten

Actuele cursus met toepasbare casussen.

Pluspunten

Goed geregeld, van te voren duidelijk ingelicht over data en locatie, goede instructeurs.

- Van tevoren aangeven op welke lesdag wat aan de orde komt. - De tijden iets beter aangeven (we waren beide dagen eerder klaar). - Locatie is gedateerd.

Pluspunten

Harstikke tevreden over nibhv. E learning was prima en duidelijk. En de cursusdag was prettig, met een goede leraar.

Locatie het hotel was goed, eten en drinken ook, maar het is wel midden in de stad Eindhoven.. Wellicht de volgende keer duidelijk vermelden dat er een gratis parkeergelegenheid is met evt. kaartje.

Pluspunten

Peter was een top instructeur, veel ervaring dus veel levendige verhalen en praktijk voorbeelden daardoor.

Locatie was wat tegen vallend, geen kantine/restaurant door verbouwing, liften kunnen alleen bediend worden met badge, het was niet echt heel gebruikersvriendelijk..

Pluspunten

Realistische lotus. Prima instructeur. Zeer praktijk gericht

Goed zo prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is super praktisch. Met de lotus erbij wordt het heel echt waardoor je beter een idee hebt van wat er zou kunnen gebeuren. De theorie blijft dan veel beter hangen. Het was ook een mooi klein groepje waardoor we veel konden oefenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim

Jammer dat de cursuslocatie vooral dicht bij een snelweg ligt en niet dicht bij een NS station. Nu wordt ik, mede gelet op aanvangstijd, meer gestimuleerd om in de spits in de auto te stappen en aan te sluiten in de file dan om in de trein te stappen. Terwijl de inhoud van de cursus niet vraagt om aanwezigheid van de auto.

Pluspunten

voltte en kundige trainers. Lotus slachtoffers is ook een goede aanvulling

De locatie en lunch vielen wat tegen. helemaal als je het gaat wergzetten tegen de kosten van deze dag (€189,00), als je dan een lunch gewoon in de ruitme waar de traning krijgt, vond ik het erg karig deze keer

Pluspunten

heel goed les gegeven en duidelijk

geen

Pluspunten

Het is leuk om e-cursus met praktijk combineeren

- E-cursus is een beetje ouderwets: hoe het eruit ziet, text - zou leuk zijn om precentage toe te voegen, zodat je weet hoeveel nog moet gedaan worden

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!