3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ervaren instructeurs die ook in het segment zitten

ik nu op dit moment geen verbeter punten, omdat ik geen ervaring heb in bhv cursus opleiding volgen. Dit was mijn eerste bhv cursus die ik gevolgd heb.

Pluspunten

Zeer ervaren instructeurs, prettige sfeer.

Pluspunten

Professionele instructeurs waren goed

Pluspunten

Goede trainers/sprekers

Meer praktijk toetsen

Pluspunten

Sprekers uit de praktijk, dus veel informatie en voorbeelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De Locatie liet te wensen over. Parkeren was al zoeken aangezien het gros van de plekken gereserveerd was voor bedrijven die hier gevestigd zaten. Om verversing van water, koffie,thee etc. moest enkele keren gevraagd worden (ging niet uit zichzelf). Lunch was karig en in dezelfde ruimte als de cursus gegeven werd. Tot slot was de ruimte waarin de cursus gegeven werd ook aan de krappe kant. Dit is de 3e locatie waar ik toto nu toe de cursus heb mogen krijgen. De vorige twee waren vele malen beter dan deze. De cursus aan zich was wel heel goed, maar de locatie liet duidelijk te wensen over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel parkeer ruimte

Thee water beter aanvullen en smiddags ook iets fris op tafel zetten

Pluspunten

Cursus leider heeft het goed gedaan

Geen Hulpverlening is alleen wel veel ingewikkelder dan wat je in 1 dag per jaar kan leren.

Pluspunten

Prima geregeld. Prima locatie. Fijne instructeurs.

Meer praktijk ervaring opdoen. bijv role playing

Pluspunten

Leerzame dag gehad, goede uitleg

Pluspunten

Ze legden alles duidelijk uit.

Pluspunten

Bereikbaarheid en algehele verzorging prima in orde! Fijne cursus, zeker een aanrader.

Geen.

Pluspunten

Hele duidelijke uitleg gehad en goed terug verwezen van theorie naar praktijk. Veel handelingen ook echt uitgevoerd. Alles bij elkaar goed geregeld!

Evenementen worden via facebook te laat toegevoegd. Via de aanmeld mail wordt je gevraagd om je vast aan te melden op evenementen via facebook. Al 2x gehad dat de evenementen er nog niet in stonden.

Pluspunten

instructeur Rolf

Pluspunten

Zeer praktijkgericht. Rolf was uitstekend en Lotus (Petra) was ook geweldig!

Pluspunten

Bij de cursus was een lotus aanwezig. Dat was erg leerzaam.

Het zou fijn zijn als er ook een locatie in Leiden is om de BHV-cursus te volgen.

Pluspunten

Heldere uitleg. Praktijk voorbeelden.

De lunch was heel uitgebreid voor het aantal personen. Zou beter afgestemd kunnen worden om verspilling tegen te gaan. Het was heerlijk maar we hadden er wel 4x van kunnen eten.

Pluspunten

Erg duidelijke uitleg en fijn dat er ook in de praktijk wordt geoefend. Theorie is ten slotte maar een klein stukje.

Wellicht een standaardlijstje geven met aandachtspunten die je bij je eigen firma kan controleren en eventueel verbeteren.

Pluspunten

Zoals altijd top verzorgt. Goede organisatie en locatie.

N.v.t.

Pluspunten

- Goede instructeurs - Veel praktijkvoorbeelden dmv een lotus

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!