3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

achterliggende organisatie is goed

BHV opleiding wordt afgehandeld in twee dagen tijd. Hierdoor is de mogelijkheid om in detail te treden zeer beperkt.

Pluspunten

Zeer leuke manier van lesgeven! Je bent actief bezig en alle facetten van BHV worden behandeld of besproken.

Locatie was slecht te vinden omdat het restaurant al tijden geen Autogrill meer heet en dit ook nergens staat aangegeven. Misschien dat er beter aangegeven kan worden dat het bij de starbucks is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede docenten, super goede lotus patiënt. Actieve en leuke dag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg volgend jaar gewoon weer.

receptie ontvagst

Pluspunten

Leveren docenten met kwaliteit die constant de theorie naar de praktijk kunnen koppelen. De praktijkvoorbeelden helpen daar enorm bij!

De locatie was niet erg geschikt om uitgebreid verschillende soorten branden te blussen.

Pluspunten

genoeg uitleg gekregen tijdens het praktijk

theorie was veel te ingewikkeld, op sommige vragen kon niet snel de correcte antwoord vinden. en de video werkten niet allemaal al te goed

Pluspunten

dit word gegeven met een Lotus hier steek je extra veel van op

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer duidelijke en praktijkgerichte uitleg

Niet echt

Pluspunten

Oke

Pluspunten

duidelijke uitleg en vragen beantwoorden heel erg leerzaam met een lotus slachtoffer

??????

Pluspunten

Ik vond het gedeelte over zowel brandbestrijding als EHBO weer erg nuttig. Het is erg leuk en interessant om verhalen van een brandweerman te horen en weer even bewust te worden van alle gevaren. Het oefenen met de ziektebeelden vind ik altijd fijn, omdat dat meestal gewoon wegzakt!

Kan niks bedenken!

Pluspunten

Ik vond de wijze waarop Peter Bos(?) les gaf heel fijn. De plattegrond met lego poppetjes was voor mij nieuw en heb ik als prettig ervaren. En een lotus slachtoffer erbij is heel leerzaam!

Pluspunten

Leuke, leerzame cursus.

T.b.v. het gedeelte brand en ontruiming: De PowerPoint presentatie werd snel doorgedrukt nadat de docent zijn verhaal had afgerond waardoor je niet veel aantekeningen kon maken.

Pluspunten

Zeer tevreden over de manier van les geven. Erg gedreven en vooral duidelijk. Vooral het werken met een lotus is zeer leerzaam.

Heb ik niet

Pluspunten

Enthousiaste instructeurs!

Pluspunten

De cursus was duidelijk, met inspirerende leraren. Goed combinatie tussen theorie en praktijk.

Vrijdag duurde de dag wat lang. 's Middags was enigszins langdradig, de theorie werd vooral opgelezen vanaf het scherm, waardoor het een beetje saai werd.

Pluspunten

Pluspunten

zo door gaan

Pluspunten

Prima geregeld

Pluspunten

De kahoot interactieve quiz was leuk

Pluspunten

Erg tevreden over de cursus. De cursus docent was aardig en heeft ons heel veel geleerd in korte tijd. Ook was de locatie prima te bereiken en de lunch goed geregeld.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!