Pluspunten

Erg fijne stijl van lesgeven. Prettig, vriendelijk en veel kennis. Ook leuk dat het vaak persoonlijke verhalen betrof en niet alleen droog oplepelen van kennis

Pluspunten

lotus slachtoffer erg goed en leerzaam.

Communicatie kan beter. Stuur week van te voren nog herinnering dat de cursus plaats zal vinden.

Pluspunten

Erg leerzaam en willen graag dingen uitleggen

Misschien wat minder vaak naar persoonlijke verhalen luisteren tijdens het uitleggen

Pluspunten

Goede communicatie, goed lesmateriaal

nvt

Pluspunten

Dag 1 EHBO vond ik zeer interessant. Heel goed dat we met het reanimeren begonnen hier zag ik een beetje tegenop maar Bianca begeleide dit erg goed. Fijn dat er tussen de informatie door elke keer even geoefend kon worden. Op beide dagen sloot de informatie erg goed aan op het examen. De lunch was uitgebreid en goed geregeld.

De tweede dag was niet zo interessant de instructeur ging redelijk snel en oppervlakkig door de stof heen en heeft naar mijn idee belangrijke informatie overgeslagen. We hebben bijvoorbeeld niet geoefend met een branddeken, brandhaspel en controle van deuren. Tussendoor even oefenen had de dag waarschijnlijk een stuk leuker gemaakt. De locatie vond ik erg tegenvallen, het hele gebouw is flink veroudert. De toiletten waren vies en er heeft de tweede dag een hele rare geur in de zaal gehangen die uit de keuken vandaan kwam.

Pluspunten

Goed geregeld, goede sfeer duidelijk uitleg.

Was verbaasd dat wij een toets moesten doen aan einde van de dag. Was niet bekend bij mij. Heel eerlijk zou er voor iedereen een toets moeten zijn, om puntjes op de i te zetten zonder consequenties, had idee dat voor vele soort verplicht aanwezigheid is.

Pluspunten

Interessante cursus die zeker voor ieder bedrijf aan te bevelen is, gezien inhoud en opgedane kennis. Kortom twee prima dagen met fijne mensen en een pluim voor de docent

n-v-t

Pluspunten

Een heldere en vriendelijke uitled door iemand die eerste hulp erg serieus neemt en graag zijn kennis over wil brengen.

Pluspunten

Enthousiaste instructeur erg leerzaam

geen

Pluspunten

docent zeer gedreven en enthousiast

Pluspunten

Afspraken en planning worden goed gecommuniceerd, er zijn geen onduidelijkheden voorafgaande de cursus. Locatie is prima en de instructeur is deskundig.

Er mag iets meer tijd genomen worden voor de levensreddende handelingen. Had het gevoel dat daar te weinig tijd voor was.

Pluspunten

Enthousiaste instructeur Duidelijk lesmateriaal

Op dit moment heb ik dat niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er werd duidelijk en rustig aandacht gegeven aan de onderwerpen die langs kwamen. De docent nam steeds de tijd om elke onderwerp te behandelen.

Er zaten mensen die op herhaal cursus kwamen en nieuwe BHV-ers door elkaar. Hierdoor bleef de cursus in de basis dingen hangen. Waar de herhaal kandidaten liever dieper op de stof waren in gegaan.

Pluspunten

goede informaiteve en actieve manier van lesgeven, top met de lotus.

gemixte groep beter van niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk om dmv praktijkvoorbeelden dmv casus (rollenspel) interactief met een groep tot plan van aanpak te komen

Pluspunten

Prima georganiseerd, veel geleerd. Geen feedback punten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cursus was praktijk gericht. Prima voorbereid.

Kan niets bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles word goed uitgelegd, de praktijkoefeningen zijn goed in elkaar gezet.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!