Pluspunten

Goede verzorging. Goede docenten. Goede sfeer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede aanpak, en structuur van de dag was ook prima

Zorg er van te voren voor dat er geen spelfouten in de quiz staan ;)

Pluspunten

goede uitleg en kennis van de docenten

de elearning cursus bevatte niet alle onderwerpen die wel zijn behandeld in het les programma. Deze misschien en beetje aanpassen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de e-learning een goed middel als herhalingsstof. Ik heb BHV al eens gedaan en voor opfrissing is dit prettiger dan een boek doornemen. De dames welke EHBO en reanimatie gaven waren enthousiast, leuke praktijksituaties. Erg interactief

De ochtend brandveiligheid en ontruiming vond ik slecht en niet echt toepasbaar op de praktijk. Het blussen van een pan is meer voor huis, tuin veiligheid. Ik had verwacht een ontruimingsoefening te trainen, verschillende brandblussers in verschillende situaties uit te proberen. Dit kan echt beter en interactiever qua oefening. Nu werd er teveel de ervaringen van cursisten uitvoerig bevraagd en sommige mensen vinden zichzelf ontzettend interessant. Werd weinig inhoudelijke kennis herhaald.

Pluspunten

welk bedrijf, waar de cursus gegeven werd of de NIBHV? Vraag is mij onduidelijk, ik neem aan NIBHV. Ik heb geen mening over dit bedrijf, het heeft goede kanten en geen goede kanten-zie verbetertips. Niet veel anders als andere organisaties, waarbij ik BHV heb gedaan. Ik vond de middag met de Lotus erg leuk en leerzaam. Het is leerzaam en er valt ook te lachen, waardoor het niet loodzwaar wordt.

In de ochtend vond ik enkele delen van de theorie niet zo nuttig voor de praktijk waar ik uitkom (verstandelijk gehandicapten zorg). Het ging over RIE en meer dingen die bedrijven geregeld moeten hebben. Ik had meer praktijk oefenen verwacht met o.a. ontruiming. Ik weet niet aan wie het lag, maar ik kreeg heel laat de informatie en de e-learning toegestuurd. De e-learning werkte ook niet goed, waardoor ik iets ingewikkelds (in mijn ogen) moest doen, en toen het ook nog in het Engels ging haakte ik af. Kon gelukkig wel mijn toetsen goed maken

Pluspunten

Wordt goed over de cursus gecommuniceerd.

cursusleider moet wel op tijd komen. wat betreft he EHBO gedeelte: cursus zou iets meer het boek moeten volgen

Pluspunten

De topics worden helder en duidelijk uitgelegd. Het eerste deel via de e-learning is zeer gewenst doordat je binnen 1,5 uur een hoop kennis op kan doen.

- Het verbinden van wonden wordt nauwelijks tot niet behandeld. Niet iedereen krijgt een beurt. Het mag iets uitgebreider. Namelijk het gebruiken van een 'slachtoffer actrice' is erg leuk opgezet. - Het maken van het examen was amateuristisch. Te weinig formulieren en je kon het eigenlijk maken in groepsverband.

Pluspunten

Leuke en interactieve cursus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste hulp met lotus was prima

De praktijk was wel summier als ik zie dat er zogenaamde e cursisten waren die dit voor het eerst deden

Pluspunten

Goede trainers. Goed contact gelegd met cursisten. Terug grijpen op input cursisten.

zou niet weten

Pluspunten

Ik vond bij het EHBO gedeelte erg leuk en afwisselend dat we door de te behandelen stof heengingen door middel van een quiz. Dit houdt je scherp en alert. Heb dit als erg leuk ervaren! Het Brand en ontruimingsgedeelte vond ik ook weer goed gedaan, door niet standaard allerlei zaken door te nemen, maar in samenspraak met ons de stof te herhalen.

xx

Pluspunten

De docent is er duidelijk in zijn manier van lesgeven. Ook vind ik het fijn dat hij zijn lesmethodiek zo weet toe te passen dat het gekoppeld staat aan mijn werkplek. Hierdoor heb ik veel geleerd en een goed/duidelijk beeld wat er van mij als ploegleider wordt verwacht.

Geen, ik heb de 2 dagen als zeer prettig en leerzaam ervaren.

Pluspunten

E-learning vooraf was intensief, doch zeker van meerwaarde als voorbereiding op de praktijkdag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontspannen les geven en met lotus slachtoffer was leuk

Pluspunten

Goede motiverende instructeurs en lotussen. Rollenspel ontruiming met plattegrond en poppetjes zeer leerzaam.

Vind Borchland altijd weer lastig te vinden. De routebeschrijving op de site van Borchland was voor mij onduidelijk.

Pluspunten

Duidelijk en,ondanks dat het een lange dag was, interessant

Niks nada noppes

Pluspunten

Goede uitleg en fijne lesstof. De combinatie van de E-Learning en de praktijk dag heb ik als prettig ervaren. Daarnaast heb ik ook een examen afgelegd om mijn kennis te toetsen.

Ik werd vrij laat geïnformeerd over de locatie en precies tijd dat ik aanwezig moest zijn.

Pluspunten

nuchtere, heldere, duidelijke manier van uitleg! Sloot goed aan bij realiteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verzorging, behulpzaam en in korte tijd veel lesstof behandeld

Houd de dagen levendig! Is me erg goed bevallen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door de kleine groep cursisten kon was er voldoende aandacht voor cursisten individueel. De LOTUS was een heel goede toevoeging. Ze kwam ook met zeer bruikbare aanwijzingen en feedback. De instructeur brandpreventie deed zijn best om bange mensen toch de oefeningen goed uit te laten voeren.

In de middag leek het er op dat de lesstof door cursisten bepaald werd. De instructeur behandelde alleen vragen van cursisten. Ik twijfel daardoor of we alle stof wel behandeld hebben.

Pluspunten

De praktijkdag was professioneel geregeld. Ook de instructies waren erg nuttig en op de praktijk afgestemd.

de e-learning gaf soms problemen; inlog op de server en de percentages klopten af en toe niet

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!