Pluspunten

Fijn dat de herhalingscursus in een dag kan en niet meer schriftelijk getoetst moet worden

Snelheid in het lesgeven

Pluspunten

Dit jaar werd voor het eerst een acteur ingezet. Dat maakte het EHBO gedeelte een heel stuk vruchtbaarder. Erg goede verbetering. Verder prettige instructeurs zoals altijd: geen ellenlange kennismakingsrondjes maar direct alles aangrijpen om ons weer iets te leren. Goede werkvorm, hoge informatiedichtheid maar zo gebracht dat je het de hele dag goed volhoudt.

Catering op deze locatie was in vergelijking met vorige jaren (op de Tulip Inn Riverside Amsterdam) wat minder van kwaliteit. En er was te weinig brood bij de lunch.

Pluspunten

Veel en duidelijk uitgelegd.

Sneller de resultaten sturen.

Pluspunten

het is een erg leerzame cursus, een bedrijf met mensen uit de praktijk met goede ervaring, goede wijze van les geven en goede begeleiding bij de cursus

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel enthousiasme bij lesgeven, gecombineerd met veel praktijk kennis

Combinatie van e-learning cursisten (beginners) en herhalingscursisten zal niet voor iedereen goed werken. De focus van de twee groepen is toch wel erg verschillend.

Pluspunten

Het gebruik van de lotus maakt het moeilijker maar wel echter. Nu moet je echt handelen en dit laat je meer nadenken waardoor je alles beter onthoud.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een zeer duidelijke en praktische vorm van lesgeven. Gelijk toepasbaar in de praktijk.

Het zou handig zijn als de instructeurs ook een reserve werkboek bij zich zouden hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel geleerd in 2 dagen, kundige docenten

Wat slordigheden in antwoordformulier, bijv. 2x geboortedatum invullen. Een aantal foutjes in lesboek, door docenten al aangegeven.

Pluspunten

Gestructureerd en lekker interactief.

Niet te snel door het laatste gedeelte gaan.

Pluspunten

Goed geregeld.

Pluspunten

Deze training voor het eerst een lotus gehad. Dat is erg prettig zodat je ook de situatie inziet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Locatie is op zich prima.. miss volg keer ook iets van ontruiming oefenen

Pluspunten

goede begeleiding, leuke maar leerzame lotus, goede praktijkvoorbeelden.

geen 2e vluchtweg vanuit het leslokaal beschikbaar :)

Pluspunten

Praktisch goed ingestoken, waardoor je leert situaties te herkennen.

Pluspunten

*Kwaliteiten voor lees geven was top en leerzame * theorie in praktijk brengen (rol spelen) was ook top gedaan

geen opmerking

Pluspunten

Uitleg was positief, zeer zeker omdat er bij EHBO een lotus aanwezig was!! Uiteraard was ook de brandpreventie/bestrijding wederom weer leuk en leerzaam.

Dat er voor het bedrag wat de herhaling kost ook wel eens een nieuw boek gratis opgestuurd zou mogen worden, zeer zeker voor cursisten die iedere keer weer terugkomen, ik heb zelf nog een boek van 2007 destijds aangeschaft, met extra aantekeningen erin opgeschreven.

Pluspunten

- snel en makkelijk geregeld voor mij en het personeel - leuke en ervaren docenten uit de praktijk

houd beginners en herhalers uit elkaar.

Pluspunten

Docenten die uit de praktijk komen en dus enorm veel goede voorbeelden hebben en veel kennis van zaken hebben.

Geen; dik tevreden.

Pluspunten

Goede instructeurs. Goede (praktijk)behandeling van de stof. Leuk om ook met Lotusslachtoffer te werken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Instructeur maakte de dag echt leuk!

Lotus slachtoffer die 's middag er bij kwam vond ik veel minder aansprekend.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!