Pluspunten

Acteur was top.

Locatie heel moeilijk te bereiken met openbaar vervoer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Meer realistische brand/evacuatie situatie praktijkoefeningen

Pluspunten

Praktijklessen zijn heel leerzaam

Theorielessen mogen uitgebreider

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

makkelijk je bhv halen punt over aanbevelen hieronder, heel veel keuze is er niet, dus je moet wel. maar ik zou zeggen liever niet.

ik denk dat een streng examen heel goed zou zijn. op de bhv dag waar ik was, was ook een man die maar wat deed en toch mag hij bhver worden. Lesmateriaal vernieuwen en niet vragen wie het filmpje al heeft gezien. prijs mag wel omlaag als je een cursus aanbiedt moet deze ook doorgaan ipv verplaatsen.

Pluspunten

Met lotus werken is zeer positief

jammer dat er bijna geen tijd meer over was voor reanimeren

Pluspunten

De dag zelf, locatie, wijze van lesgeven zijn prima.

De administratie/communicatie vooraf laat te wensen over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed Lotus slachtoffer.

Meer herhaling, minder sterke verhalen uit praktijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt weer eens herinnert aan alle gevaren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

EHBO gedeelte was voortreffelijk

Locatie is zo diep triest

Pluspunten

Erg leuke "docenten". Heel nuttig

De temperatuur

Pluspunten

Lotus actirce had zeer realistische verwondingen gemaakt en daarbij erg goed gespeeld bij de EHBO. Bij de Brandbeveiliging vond ik de toelichting zeer goed.. zo goed dat ik nu zelf direct rookmelders enz heb gekocht..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vooral de EHBO-sessie was erg goed, met een Lotus-acteur erbij.

Pluspunten

Duidelijke uitleg

Nvt

Pluspunten

De instructeurs hebben veel ervaring en kennis in het vakgebied van BHV. Hiermee konden vragen en wijze van les geven goed worden beantwoord en overgebracht aan de cursisten. De grootte van de cursisten groep was precies goed om voldoende tijd en aandacht aan de betreffende cursisten te geven

De toetsafname met betrekking tot multiple choice vragen zijn te makkelijk en sluiten niet aan in de praktijk. In de praktijk zijn er geen multiple choice opties en zou men moeten weten wat hij/zij moet doen. Daarbij is een rendement score van 60% voldoende om de toetsing te halen. Dit zou hoger mogen zijn, zodat men zeker weet dat de stof goed wordt beheerd door de cursisten.

Pluspunten

Leert er enorm van met hele aardige instructeurs en cursisten!

Een wat verouderde locatie, misschien wat verbouwing nodig, heeft geen invloed gehad op de cursus.

Pluspunten

Rob, de leraar over brand doet het erg goed en leuk. Ook de meneer van EHBO die ik dit keer had vond ik een prettige manier van lesgeven hebben. Erg leuk om met een lotus te werken.

Pluspunten

Prettig manier van lesgeven. Ruimte voor vragen. Gebruik van een lotus. Erg spannend maar heel leerzaam.

Brand onderdeel: Mijn collega is eerder geweest en kreeg wel het advies om gebruik te maken van een branddeken, ik kreeg het advies om deze niet meer te gebruiken. Zou "achterhaald" zijn.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!