2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige mensen

Meer nieuwe dingen in de cursus

Pluspunten

Docenten waren praktijk gericht. Geen zaaie theorie.

Communicatie met Bationhotels was onduidelijk.

Pluspunten

Goede instructeurs, duidelijk lesmateriaal, goed inspelen op de aanwezige en hun vragen

Locatie Bastion Hotel is voor verbetering vatbaar. 3de keer dat ik daar was en het wordt iedere keer slechter. Koffie/thee wordt niet bijgevuld, lunch slecht geregeld, kamer altijd te koud of te warm

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen mening.

Pluspunten

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden. Het is ook erg prettig dat er genoeg tijd is om vragen te stellen.

Pluspunten

Ga zo door.

Pluspunten

Duidelijke oefeningen, goed lesgegeven met een lotus

Pluspunten

De manier van lesgeven vond ik erg prettig. Uitleg was duidelijk en iedereen kreeg een kans om te oefenen

Het was wel heel veel informatie in 2 dagen. Ik kan het prima onthouden, maar ik durf niet te zeggen dat ik nu een expert ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Enthousiaste trainers

Voor Bastion (training locatie): Lunch kan beter. Misschien voor de middag wat chocolade in de zaal (kregen koffie koekjes in de middag)

Pluspunten

Louter positief. Alles klopte.

Pluspunten

Veel praktijkvoorbeelden

Pluspunten

Komt betrouwbaar over, inzet lotus als zeer positief ervaren. Iedereen kon en mocht wel in z'n eigen comfortzone blijven dat is ook heel belangrijk!

soms gaat het verhaal een beetje op de automatische pilot waardoor het wat te snel gaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed lesmateriaal, niet te grote groep, duidelijke uitleg

Instructie - voorbeeld filmpjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voorbereiding was goed: het boek was op tijd opgestuurd. De docenten waren duidelijk, hadden veel praktijkervaring en konden goed presenteren. Het voelde allemaal goed georganiseerd.

Ruimte: was erg koud en met OV onhandig bereikbaar. Tip: andere locatie uitzoeken. Instructeurs: tijdens de les van Bianca was geen goede begeleiding bij het onderdeel 'verband aanbrengen'. We konden haar ieder moment aanroepen en dan kwam ze kijken of het goed/niet goed was aangebracht, maar in principe kon je gewoon je gang gaan en dus ook dingen verkeerd doen, zonder hierop gewezen te worden. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik wat dit betreft weinig heb geleerd. Tip: meer betrokken zijn bij het onderdeel 'verbinden'.

Pluspunten

Heel duidelijke lessen, veel stof maar niet onoverkomelijk. Goede praktijkoefeningen.

nee hoor, gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Goede manier van lesgeven. Positieve uitstraling. Goed contact met de cursisten. Goede praktijkvoorbeelden.

Geen idee.

Pluspunten

Duidelijk lesmateriaal en een goede verwoording van de lesstof van beide trainers

Pluspunten

Goede leraren

Locatie is erg verouderd

Pluspunten

Makkelijk contact te krijgen via telefoon of mail. Vriendelijk.

Studieboeken/materiaal hadden iets eerder voor aanvang cursus verstuurd mogen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Instructie vanuit de praktijk, alleen noodzakelijke theorie.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!