Pluspunten

De beide docenten waren heel gedreven en houden ook echt van het vak.Veel geleerd!

De presentielijst en controle van gegevens ging met een papieren formulier. Die kun je ook vervangen voor een digitaal formulier met bijvoorbeeld MoreApp! Koppeling met jullie IT systeem is ook mogelijk zodat de gegevens er meteen goed instaan en de instructeurs dit niet over hoeven te typen. Informatie over de cursisten haal je ook uit het systeem. Het is wel duidelijk waar ik werk ;) Dit formulier wat ik nu invul kun je ook met MoreApp maken! We hebben naast een app ook webformulieren! Neem maar eens een kijkje op moreapp.nl! Tot de volgende keer!

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie, enthousiaste leraren.

Het Bastion hotel in Utrecht is behoorlijk verouderd. Toiletvoorzieningen waren niet fris. Het oefeningen bij het brand en ontruimingsgedeelte waren minimaal. Dit was jammer, het is leuk om te oefenen.

Pluspunten

Leuke en leerzame interacties. Voor mij persoonlijk een vraag; Hoe lang is mijn BHV geldig? Er zijn veel geruchten over de geldigheid dat deze langer is dan 1 jaar.

In de EHBO gedeelte meer variatie. Niet blijven hangen in verband en verbinden. Graag nog een veld met eigen vragen c.q. opmerkingen. Voor de rest alles goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Instructeurs haddengoede kennis

Eten/drinken: was erg weinig. Koffie en thee waren niet genoeg per dagdeel. In de middag mochten we 1 flesje lemonade op het moment dat de cursus bijna voorbij was. In de ochtend en middag geen koekje of iets dergelijks bij de koffie/thee. Lunch was ok, maar ook niet heel uitgebreid. Zelf eet ik geen brood. Er was geen alternatief. Ik ben beter gewend met voorgaande BHV trainingen bij andere aanbieders. Ook had de locatie beperkte mogelijkheden qua ontruiming en brandoefening. De instructeur was wel goed en duidelijk. EHBO was matig. Kennis werd niet echt getest qua oefening. Eerst werd alles voorgedaan. Lotus mensen ben ik persoonlijk sowieso geen fan van (te overdreven, te histerisch), maar deze worden overal gebruikt, dus prima.

Pluspunten

Deskundige leerkrachten De lessen waren interessant

Pluspunten

Uitstekende instructie en verzorgde ruimtes/lunch.

De locatie is goed verzorgd, maar de bereikbaarheid voor fietsers is erg lastig. Het omheinde en volledig afgesloten terrein voelt onvriendelijk. Vooral op de tweede dag mentaal vermoeiend door de enorme hoeveelheid stof die je in je op moet nemen, misschien een extra pauze?

Pluspunten

Cursusleiding is goed op de hoogte en kan weet perfect t stof over te brengen

Er zat één cursist in de groep die slecht nederlands praatte, vond het een beetje sneu voor hem dat hij niet goed mee kon komen. Weet niet of dit bij jullie lag of bij het bedrijf wat hem had opgegeven.

Pluspunten

Er is uitleg en goede toelichting op situaties. Breed programma met zowel ontruiming als EHBO

Pluspunten

Vriendelijke en toegankelijke trainers. Beantwoorden elke vraag die je hebt en nemen de tijd voor je. Leggen de stof rustig uit.

Pluspunten

Leuke, aardige en grappige leraren gehad. Maakten leuke grapjes tussendoor waardoor een lange les dag beter vol te houden is.

De plaatjes tijdens de praktijk opdrachten eerste hulp waren niet heel duidelijk. Misschien tijd voor nieuwe.

Pluspunten

Goede instructeurs (pluim voor Rick Weerheim: heel prettige instructeur B&O) en heel toegespitst op de praktijk. Wat ik bovendien heel belangrijk vind, is dat met de EHBO-herhaling ook echt alles wordt geoefend: naast de reanimatie ook verbanden aanleggen (dit is immers waar je als bhv-er in de praktijk het meest mee te maken krijgt) en de noodgrepen. Ook vind ik het heel goed dat er voor de EHBO een lotusslachtoffer aanwezig was de afgelopen twee herhalingen (2015 en 2016)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne docenten

Meer aandacht voor het praktijk deel ipv de theoretische toetsen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lotus is een aanwinst

Pluspunten

Praktijkkennis instructeur wordt sterk naar voren gebracht.

Wanneer er in praktijk niets gebeurd ebt theorie in een jaar aardig weg. Herhaling van theorie zou voor cursisten het hele jaar digitaal beschikbaar moeten zijn (e-learning) of middels korte praktijkvoorbeelden middels nieuwe media verspreid kunnen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vragenlijst veel eerder sturen.

Pluspunten

Leuke training, vooral i.c.m. de lotus patiënt!

Tijdens de training is er veel aandacht voor herhaling van theorie. Mijn voorkeur is dat uit een boek te leren en tijdens de training meer in te gaan op de praktijk. Dit is lastig omdat de theorie kennis soms mist bij deelnemer en dat moet dan opgepakt worden. Misschien is het mogelijk om een aparte training op te zetten voor mensen die al een aantal jaren de trainingen volgen?

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!