Pluspunten

Het werken met de Lotus was echt een welkome aanwinst. De dame van wie ik de naam kwijt ben was echt fantastisch, nog nooit zo'n leuke training gehad,

Pluspunten

Goede uitleg, ook het gebruik van een lotus is leuk!

Het viel me op dat er een cursist, de reanimatie!! oefening en stabiele zijligging totaal niet goed uitvoerde. Dit is ook gezien door de gene die de cursus gaf. Dit vind ik wel zeer kwalijk. Hij wist totaal niet wat te doen, en krijgt vervolgens wel een BHV diploma ( zijn omgeving denkt dat hij in een dergelijke situatie kan handelen, terwijl dit totaal niet het geval is)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke praktijkgerichte uitleg

Lunch was slecht . Alleen witte kadetten met kaas en vlees en slechts 1 kan melk en 1 kan vruchtensap. Niet iedereen kon drinken wat hij wilde en als je in deze tijd alleen witte kadetten met kaas en vlees serveert vind ik dat je behoorlijk tekortschiet. Dit is natuurlijk vooral.een aandachtspunt voor de locatie beheerder.

Pluspunten

Inzet van een lotus tijdens de hulpverlening cursus

Pluspunten

Ik vond het een duidelijke herhaling en op een leuke, enthousiaste manier gebracht! Leuk team. Vaak is zo'n herhaling niet echt iets waar ik naar uit kijk en beetje saai.. maar deze vond ik oprecht leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke leraren die ook persoonlijke verhalen vertellen. De meeste zijn ook Lotus en dan wordt het ook wat "echter" en daardoor leer je veel meer.

niets

Pluspunten

Nieuwe ehbo dingen

Pluspunten

Prima georganiseerd. Gebruik van een Lotus. Praktijkgericht.

Docent tijdens middagsessie (EHBO) was niet echt goed. Kennis ongetwijfeld wel voorhanden, maar het is geen docent.

Pluspunten

Lekker praktijkgericht

Locatie was niet echt heel fijn, al was de lunch wel prima

Pluspunten

goede interactie, actieve cursus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer praktisch, prettige docenten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg over dagprogramma van tevoren. S middags goede interactie met het brandggedeelte (Rik?)

S morgens bleek het geluid van de presentatie niet te werken bij EHBO/BHV. Dit dient van tevoren gecheckt te zijn en niet tijdens de les..20 minuten uitval en daarna met te zacht geluid verder. Kamer Bastion te klein voor 15 personen totaal en actief bezig zijn daar. Ook buiten niet erg groot voor bluswerkzaamheden

Pluspunten

Goed georganiseerd.

Weinig tijd aan aed, t.o.v. de andere onderdelen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De brandweer instructeur was wel okay.

de instructeurs (brandweer/ehbo) spraken elkaar tegen in uitleg/voorbeelden. De EHBO man kwam te laat, kon niet presenteren en was rommelig in zijn uitleg. Aantal mensen in de cursus hadden geen boek ontvangen, ik had een boek uit 2016 de rest uit 2015 (stof verschilde). Er stonden fouten in het cursusboek (doorgegeven), Niet van te voren aangeven welk onderdeel op welke dag was, boek pas 1 dag voor cursus ontvangen, dus was handig geweest om te weten met welk onderdeel we zouden beginnnen. Tijdens het examen kon er openlijk gepraat worden en de instructeur zei antwoorden voor. Kortom, totaal niet professioneel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede cursus, vooral EHBO met lotus erbij was leuk

Locatie is behoorlijk depressief

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!