Pluspunten

Leuk in omgang. De medewerkers zijn geduldig, duidelijk en passen zich goed aan de groep aan. Bij het brand onderdeel, vond ik het erg fijn om beelden erbij te hebben van situatie, waar de tijd bij wordt weergegeven. Dit schudde mij echt wel even wakker en daardoor besefte ik ook pas hoe snel het kan gaan.

Het zou handig zijn als iedereen hetzelfde boek heeft tijdens de cursus. Er waren cursisten met een oud boek (o.a. ikzelf) en een aantal cursisten die het nieuwe boek hadden. In de boeken worden er een aantal dingen anders uitgelegd of helemaal niet meer uitgelegd, dit was soms een beetje verwarrend, met name bij het EHBO en brand gedeelte. Vooral bij de mensen die voorheen het boek hadden doorgenomen, voordat de cursus van start ging.

Pluspunten

leuke leraren, goed geregeld, goede locatie

teveel pauze

Pluspunten

Erg mooie locatie. Goede instructeurs en leuke manier van de stof behandelen. Hierdoor ben je interactief bezig en leer je meer dan je denkt.

De pauze tussen de ehbo en de brand cursus in was een uur dit was wel erg lang. Zou fijner zijn als dit geminimaliseerd kan worden naar een half uur.

Pluspunten

Er is goed les gegeven

Pluspunten

Goed uitleg

meer oefenen met branden doven

Pluspunten

goede heldere cursus

geen

Gebruik svp filmptjes die we nog geen 136 x hebben gezien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Het is allemaal erg duidelijk * duidelijke taal * Blijft je bij de les betrekken

sorry ik heb geen tips

Pluspunten

Vriendelijke, duidelijke docenten die kijken naar de praktijk waar de cursisten mee te maken hebben

Pluspunten

instructeurs hadden veel ervaring en kennis

Pluspunten

Hele fijne dagen gehad, duidelijke uitleg door de cursusleiders. Verder een leuke groep met alleen maar positieve mede cursisten. Goede lunch, prettig locatie. Goed om te parkeren.

Geen!

Pluspunten

Goede communicatie vooraf. Leuk ook FB pagina. Keurig op tijd de certificaten en pas ontvangen. Evaluatie achteraf.

- Het zou prettig zijn als je van te voren weet welke dag je welk onderdeel krijgt. - Tweede dag bij de EHBO kwamen er nieuwe cursisten bij die geen boek hadden wat oponthoud gaf. Evenals twee verschillende boek drukken wat oponthoud gaf met lesgeven. - Het Bastion Hotel heeft een hele slechte airco dus was het met deze warme dagen echt vervelend om je te concentreren bij het middag programma. - Beide cursusleiders gaven verschillende antwoorden op dezelfde vragen... was verwarrend.

Pluspunten

zeer goede les

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lotus schlachtoffer was zeker goede toevoeging

deel EHBO was ongestructureerd, beetje rommelig qua inhoud

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige leerwijze

Nieuwe aanpassing van bijv reanimeren etc online beschikbaar maken voor cursisten

Pluspunten

Kundige docenten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zomerkorting was fijn, kleine cursusgroep. Bij ehbo was de inzet van een lotusslachtoffer absoluut van grote meerwaarde, de verdere instructies waren wat mager. De cursus over brand was wel op orde

Pluspunten

duidelijke training modules in e-learing. goede uitleggen van instructeur en lotus tijdens de praktijk training.

locatie zoetermeer was met de temperatuur buiten niet echt aangenaam om in te zitten. De e-learing theorie kwam niet altijd overeen met de theorie die in de praktijk werd verteld.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!