Pluspunten

Docenten die uit de praktijk komen en dus enorm veel goede voorbeelden hebben en veel kennis van zaken hebben.

Geen; dik tevreden.

Pluspunten

Goede instructeurs. Goede (praktijk)behandeling van de stof. Leuk om ook met Lotusslachtoffer te werken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Instructeur maakte de dag echt leuk!

Lotus slachtoffer die 's middag er bij kwam vond ik veel minder aansprekend.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke uitleg, genoeg tijd om te oefenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Enthousiaste praktijk leraren. LeerStof duidelijk

Filmpjes mogen vernieuwd worden, nu erg saai beeld.

Pluspunten

Met name te spreken over de BHV-er in de middag: Marleen. Zij gaf op gedisciplineerde en uitdagende wijze haar les, wat de motivatie onder de cursisten ten goede kwam.

Locatie Park Plaza Eindhoven zit midden in de stad, gelukkig wel gratis parkeren. Ik zou eerder een locatie langs de snelweg kiezen; is voor iedereen sneller & beter bereikbaar.

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg met veel voorbeelden uit de praktijk. En handige tips.

Pluspunten

inzetten van een lotus slachtoffer

Pluspunten

Aardige mensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige docenten, goede locatie.

Brandblusser met sproeischuim was bevroren, dus daar konden we niet mee oefenen. Ook had ik graag nog iets meer oefeningen gedaan met het draaien van bewusteloze slachtoffers.

Pluspunten

lunch goed verzorgt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede lokatie, rustige instructie

Voor BHV Herhaling op de dag van de instructie BHV pas afgeven Hierdoor geen aanbeveling!

Pluspunten

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, goede praktijkoefeningen. We gingen vlot door de stof heen, en kregen voldoende tijd om alles te oefenen. Op de locatie was alles ook goed geregeld (ruimtes, lunch, versnaperingen, drinken). Het lesboek bevatte wel de nodige fouten.

Beide keren waren de mensen van BHV Nederland te laat. Het was druk op de weg, maar de cursisten waren wel ruim op tijd. (ik moest ook 75km rijden).

Pluspunten

Ik ben zeer positief over de training. De trainers hebben niet alleen zeer veel informatie verstrekt, maar dit ook op goede wijze overgebracht aan de deelnemers. Er was ook voldoende ruimte om vragen te stellen en om het geleerde in de praktijk te brengen.

Pluspunten

Goede cursus, kennis uit praktijk en informatie waar je wat mee kan.

Cursus locatie was vrij rumoerig, lekkage in lokaal en kopjes niet aangevuld na pauze (koffie/thee wel, maar het dronk zo lastig).

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!