Pluspunten

Goede manier van lesgeven

Bij EHBO gedeelte. Sommige examen vragen zijn niet behandeld op de dag.

Pluspunten

Lotus slachtoffer is absoluut een must. Dit was fantastisch.

Toelichting bij opgedane kennis: Er is zoveel te leren dat in 1 e-learning en 1 praktijk dag niet 100% te leren valt. Maar dit is daarom ook een basiscursus.

Pluspunten

Prima cursus.

Eerder het boek sturen, kreeg het pas afgelopen donderdag.

Pluspunten

er wordt goed vanuit de praktijk gepraat

als je niet het boek hebt doorgenomen, weet je na een cursusdag niet alles. Hierop moet duidelijk gewezen worden bij opgave van de cursus.

Pluspunten

Lotus!

Pluspunten

Interactieve cursus, gebruik van een lotus als erg positief en nuttig ervaren. Aardig en kundig personeel.

Pluspunten

Wederom weer een goede herhalingsdag achter de rug. Afwisseling theorie en praktijk perfect in balans.

Pluspunten

Goede cursisten deze keer ook een lotus wat zeer leerzaam en leuk was.

Pluspunten

De acteur, echt geweldig!

Was een beetje een tegenvaller met het eten. In de Golden Tulpin kregen we heerlijke hapjes en hadden ons hier nu ook op ingesteld.

Pluspunten

Prettige instructeurs en Lotus medewerker.

Pluspunten

up to date informatie Zeer goed met lotus slachtoffer

geen

Pluspunten

Het werken met de lotus was erg prettig. Zeker Liesbeth als Lotus maakt de beleving levensecht. Ik ga nooit meer vergeten hoe ze naast me aan het stikken was in een snoepje zonder dat ik door had dat ze het aan het spelen was. Het was wel prettig om eerst het brandgedeelte te hebben doorlopen wat meer theorie was en dan af te sluiten met hulpverlening wat juist heel interactief was. De dame die dit gaf vertelde ook heel boeiend waardoor ik heel erg getriggerd bleef.

de locatie waar het voorheen gegeven werd in Amsterdam was iets luxer en vriendelijker dan bij Borchland. De ruimtes waren goed

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg met goede voorbeelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel praktijk, zodat de dag beslist niet saai wordt. Duidelijke uitleg en ook het gebruik van een lotus slachtoffer was erg fijn. Nog niet eerder meegemaakt.

eigenlijk niet, ga zo door !!

Pluspunten

enthousiaste en deskundige instructeurs

Pluspunten

Goede methode, prima herhaalcursus!

Pluspunten

Het was weer en top herhalingscursus, net als vorig jaar weer een lotus slachtoffer erbij wat echt heel goed is.Alles is weer helemaal opgefrist! Dank jullie wel!

nvt

Meer de tijd nemen

Pluspunten

Praktijkdag was erg leuk en informatief. Vooral de tweede helft van de dag waarbij we EHBO behandelde was erg goed. De Instructrice had een Lotus meegenomen. Dit maakte de situaties veel realistischer

E-learning bevat nog heel veel bugs en kunnen wat betreft gebruiksvriendelijkheid nog erg verbeterd worden. Hieronder een aantal punten waar ik mij erg aan stoorde: - Navigatie door de modules werkt niet overal goed. Sloeg soms pagina's of hoofdstukken over, waardoor je de module niet 100% kon afronden - Wanneer je een module halverwege afsluit en later terug komt, is het slecht te zien waar je gebleven was. Dit kan heel makkelijk opgelost worden door een groen vinkje weer te geven achter de hoofdstukken die afgerond zijn. Dit was extra irritant omdat de navigatie niet optimaal werkte en je niet kon zien in welk hoofdstuk je onderdelen gemist had - Modules zijn erg saai. Zeker omdat we hier te maken hebben met E-learning, zou je verwachten dat de vragen iets uitgebreider/interactiever zijn dan alleen multiple-choice vragen. Zo zou je Sleepvragen kunnen toevoegen, waarbij je bijvoorbeeld de juiste elementen naar de vuurdriehoek moet slepen, of de volgorde van het verbinden van een gewonde hand.

Pluspunten

Leuke instructeurs! heel leerzaam!

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!