goede herhalingsdag met prettige docent

Docent was heel erg rustig en daardoor was het een ontspannen herhaling

• Pluspunten docent, lunch
  • Minpunten locatie (verouderd)

Fijn opleidingscentrum

Zeer prettige leraar die het goed en duidelijk uitlegt en onze praktijk oefeningen aanpast zodat we wat extra leren. Dat maakt het net ff wat leuker om te oefenen.

• Pluspunten Maakt af en toe een geintje maar blijft wel serieus waardoor het geen saaie les is. Geeft veel nuttige voorbeelden en adviezen
  • Minpunten Geen ontdekt

Ik vond het een leerzame cursus

Vooral het op juiste wijze correct informatie doorspelen via de portofoons werkte zeer verhelderend.

• Pluspunten duidelijke uitleg
  • Minpunten zou met beelden (video) ondersteunt kunnen worden, was nu niet het geval

Leuke cursus

ik vond dat peter goed les gaf, en heb veel van mee gekregen en ook voor mijn gevoel veel van geleerd. ook de lotus (ineke) was heel goed.

Leerzame training

Zeer leerzame training met goede praktijk opdrachten/ oefeningen

• Pluspunten Praktijk

Een leerzame en gezellig cursus

Heel goed. Je krijgt les van een vakbekwame docent die heel goed weet waar hij het over heeft. De docent geeft op een leuke manier les en alle belangrijke punten als BHVer zijn besproken. Ook mijn complimenten voor de mevrouw van LOTUS.

ontspannen en leerzame dag

Instructeur Erik brengt de stof levendig en stemt zijn dag goed af op de deelnemers.

• Pluspunten Praktisch Leerzaam Gezellig

Goede en duidelijke uitleg

De instructeur nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Wist de vragen goed te beantwoorden met nog extra uitleg.

• Pluspunten goede uitleg
  • Minpunten geen

Fijne dag indeling, goed begeleid en erg effectief

Om eerlijk te zijn zat ik een beetje op tegen zo'n ''lange'' dag in training. Dit was deze keer zeker niet het geval. In mijn jaren als bhver heb ik meerdere herthalings trainingen mogen bijwonen. Waarvan deze er voor mij wel positief uit is gesprongen. We zijn op een enthousiaste manier begeleid waarin vooral personlijke ervaringen (van zowel de instructeur als de curscisten) aan bod kwamen. Er was voldoende afwisseling tussen theorie, praktijk en persoonlijke ervaringen waardoor iedereen fris en betrokken waren gedurende de dag. Ook tijdens de lotus oefeningen was de sfeer erg goed, Dit komt mede dankzij de uitvoering van de lotus, maar ook zeker dankzij de begeleiding van de instructeur en de mede curcisten Het was samenvanttend een leuke, leerzame dag en ik kijk alweer uit naar de volgende! Hopelijk met ook dan weer dezelfde instructeur.

• Pluspunten Enthousiast, kennis, sfeer
  • Minpunten N.v.t.

Leerzame maar ook gezellige dag !

Peter is een leuke docent , brengt zijn ervaring en info op een gezellige manier over . De Lotus in de middag (Ineke ) was erg leuk en vooral leerzaam !

• Pluspunten Lotus in de middag!

Positief

Leerzaam. Vooral de LOTUS erbij was super. Dat gaf echt heel veel waarde aan de training. Locatie en eten verder ook prima in orde

Zeer leerzamen en proactieve dag!

Na 5 jaar mijn EHBO diploma te hebben verwisseld voor mijn BHV diploma, mocht ik vorig jaar op cursus. Deze viel erg tegen waardoor ik dit jaar bij BHV Nederland op aanraden van mijn collega de cursus heb gevolgd. Onze instructeur legde op een speelse maar leerzame manier uit en hield ons bij de les. Tevens de inzet van Lotus Mevr. Ineke was erg waardevol. Ook al weet je dat het gespeeld is, dat ervaar je niet wanneer je aan het oefenen bent!

• Pluspunten Duidelijke uitleg, inzet van lotus was zeer waardevol!
  • Minpunten Alleen laten zien van verbinden van een wond, niet zelf geoefend.

Goede uitleg, alles was duidelijk

Hij heeft alles goed alles uit gelegd, liet ons ook goed mee denken. Interessante les

• Pluspunten Goede uitleg van de instructeur

Helder en duidelijke dag

Eigenlijk is een dag te kort om volwaardig BHV'er te voelen en te zijn. Maar het is zeker een goed beginpunt om vanaf nu up to date te blijven en meer in staat te zijn om goed te handelen tijdens een calamiteit. Fijne sfeer en fijn dat het niet een te grote groep was.

• Pluspunten Energieke docent, kleine groep, fijne opdrachten waarmee je je kennis kon toetsen
  • Minpunten Meer voorbeelden uit de praktijk

Super goede opfriscursus van BHV’er en Lotus

‘s ochtends goede kennis opgedaan van brandpreventie/ bestrijding en ontruiming. In de middag goede casussen van de Lotus die ook goed kon uitleggen wat er gebeurt tijdens de verschillende uitvoeringen, klachten en behandelingen. De hele dag een goed tempo aangehouden met goede uitleg.

• Pluspunten Goede uitleg van zowel cursusleider als ook Lotus.

Leuke en leerzame dag

BHV herhaalcursus gehad in Golden Tulip Zoetermeer. We hadden les van een ervaren leraar met achtergrond bij brandweer, ambulance en politie. Leraar had ontzettend veel kennis had en wist deze kennis op een leuke wijze over te brengen. Theorie en praktijk wisselden elkaar af. In de ochtend brandveiligheid behandeld en in de praktijk gebracht. In de middag stond hulpverlening op programma en sloot er een LOTUS aan. Deze lotus speelde het slachtoffer in een aantal casussen. Dit waren verrassende casussen. De nabespreking van de situaties en de handelingen welke wij als deelnemers verrichte (of juist niet) was erg waardevol. De verzorging op locatie was goed.

• Pluspunten Verzorging en centrale locatie

Goede duidelijke training

Sylvie was heel vriendelijk, duidelijk en helpend. Ze legde alles goed uit. Hoe ongemakkelijk het oefenen met een Lotus ook is, Sylvie hielp ons goed hierbij!

• Pluspunten Helder

Veel meer geleerd dan vorig jaar!

De instructeur was vrolijk en deelde veel ervaringen. Hierdoor kom je meer te weten over verschillende situaties. Dit vond ik erg fijn.

• Pluspunten Positief, veel inhoud

Leerzaam en leuk

Het was mijn eerste praktijk ervaring met EHBO/BHV. De uitleg was erg duidelijk en het werken met de dummy en met de lotus waren erg zinvol. Wat mij betreft hadden we nog wel door kunnen gaan met meer cases, maar ik geloof dat verschillende andere deelnemers wel graag naar huis wilden.

Duidelijke prettige uitleg

Trainer Dennis is een zeer fijne trainer die alle onderdelen op een duidelijke prettige manier uitlegt.

Goede refresher

Goede herhalingstraining, zeer informatief, alleen het stukje reanimatie zou ietsje meer mogen + ook het gebruik van AED.

• Pluspunten Veel informatie en praktijk
  • Minpunten Niet een refresher van ALLES (aed)

Fijne training

Het was een fijne training. Veel nieuwe dingen geleerd, met name aanpassing aan bepaalde regels. Al met al top!

• Pluspunten duidelijk
  • Minpunten geen

Helder communicatie, fijne docent en goede locatie

Ik was solo in een groep van 9. Er was een voorstel rondje en we kregen 'per 2' opdrachtjes en dat liep goed. We kregen de vrijheid om met de blusmiddelen te oefenen. Het Lotus-slachtoffer legde goed uit wat de effecten van onze behandeling was op het letsel welke hij uitbeeldde.

• Pluspunten Helder communicatie. Fijne docent.

zeer goed

Door de duidelijke uitleg door cursusleidster Silvie en Lotus Josje ben ik weerge update

• Pluspunten duidelijke uitleg
  • Minpunten lunch kan beter - wortelsoep was niet lekker

Heel leuk en leerzaam.

Was een leuke en leerzame herhaling BHV. Vooral de hulp van een lotus. Het enige minpunt vind ik dat het iets te lang is .

• Pluspunten Uitleg
  • Minpunten Iets te lang de hele dag.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!