Heel fijne trainster!

Ik was op 07-11 in het Mercure Hotel in A'dam West en heb voor het eerst in jaren een heel fijne trainster gehad. Ze richt zich echt op het soort functies en bedrijven van de cursisten en geeft daar gerichte cursus op. Ook een compliment voor Lotus Stan.

• Pluspunten Geen gezever
  • Minpunten lunch aanbod

Goede en deskundige trainingen

Kon veel vragen stellen en werden ook allemaal met veel deskundigheid beantwoordt.

• Pluspunten Heel informatief
  • Minpunten Beetje rommelige sessie

De BHV herhaling heeft mijn zelfvertrouwen vergroot

De trainster was heel goed om de kennis op een verfrissende manier te herhalen. Ik denk ook dat omdat zij een vrouw is, makkelijker kon inspelen op wat belemmerend werkt in mijn (vrouwen)hoofd om direct ged te handelen. Zij wist de stof vanuit een andere invalshoek over te brengen wat heel goed bij mij aansloot en wat ik hoorde ook bij de anderen in de groep.

• Pluspunten de duidelijkheid en het vergroten van vertrouwen bij de deelnemers
  • Minpunten nvt

Leerzaam en zeer interactief.

De instructeur heeft gezorgd voor een zeer informatieve en interactive training. Duidelijk was dat hij beschikte over jarenlange ervaring en daardoor veel praktijkvoorbeelden kon geven. Mede hierdoor was het mijn eerste BHV training waarbij we niet "dood verveeld" werden door voorgelezen powerpoint

• Pluspunten Instructeur; manier van les geven; praktijk voorbeelden.
  • Minpunten helaas bij het brandblussen was alleen een schuimblusser gebruikt.

Leuke gevarieerde herhalingscursus!

Henk en Ingeborg zijn een fijn duo. Henk is inhoudelijk sterk onderlegd en weet wat hij kan vertellen. Hij hield de trainees in de gaten die de training voor het eerst deden en dat voelt zorgvuldig. Hij zorgt dat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen en herhaalt zaken vaak genoeg om het belang te duiden. Ingeborg is een geweldige Lotus: ervaren, veel kennis, kundig met grime en ze acteert de ziektebeelden overtuigend.

• Pluspunten Tempo, trainer, lotus

Prima training

Alles is aan bod gekomen. wat ik goed vond is dat er vanuit de RIE werd gewerkt.

• Pluspunten kennis
  • Minpunten geen ontruiming geoefend

Goede zinvolle praktische informatie

De BHV herhalingsdag was zeer nuttig. Een goede opfrisser en aangezien de trainer een goede practische selectie had gemaakt van de te leren theorie ook uitvoerbaar mocht nood aan de man zijn.

• Pluspunten Interactief en practisch

Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk.

Goede uitleg, met veel praktijk voorbeelden en doe opdrachten, waardoor je blijft opletten. Ook fijn dat bij de herhalingscursus weer ander punten aan de orde kwamen als de eerste keer basistraining.

Boeiende en vooral leerzame les

Goede mix van theorie en praktijk. goede terugkoppeling uit de praktijk. Ruimte voor vragen. De dag vloog voorbij

• Pluspunten up to date lessstof

Leerzame dag

Zeer leerzame dag. Leuke bevlogen, streng doch rechtvaardige, instructrice Inge. Ik misde een paar praktijkdingetjes. Aan de andere kant, het is te veel voor 1 dag en nu werden er weer andere dingen behandeld, dus juist ook wel weer interressant. Lotus Stan was weer heel prettig om mee te werken.

• Pluspunten Leerzaam, goede dosering van informatie, wist iedereen erbij te betrekken

Een heldere kortdate update

Inge is een zeer kundige trainer. Degelijk, helder in de uitleg en met geduld.

• Pluspunten Deskundig
  • Minpunten Weinig humor

Nuttige BHV cursus

Deze BHV cursus vond ik net wat leuker en nuttiger dan eerdere ervaringen, door: 1. op maat voorbeelden: er was ruimte voor persoonlijke aandacht, bijv. eigen werksituatie 2. kleine groep 3. ruimte voor een grapje, waardoor iedereen bij de les bleef op een leuke manier

• Pluspunten Deels op maat, plezier tijdens leren, deskundig

prettige en goede herhalingscursus

De fasciliteiten en trainer waren prima.

• Pluspunten duidelijke uitleg in een goed sfeer

Een goede update.

De BHV-cursus was leerzaam en goed georganiseerd. De combinatie van theorie en praktijk zorgde voor een duidelijke en complete training. De instructeur legde alles helder uit en creëerde een prettige leeromgeving.

• Pluspunten Belangrijke cursus

Leerzame en leuke dag

Ik heb de dag als prettig, leuk en leerzaam ervaren. Een trainer die de BHV op een leuke en energieke manier weet over te dragen. Ook de sessie met het lotus slachtoffer was leerzaam.

• Pluspunten docent en indeling programma

Fijne en praktische BHV-cursus

Een goede en praktische cursus. Veel aandacht voor persoonlijke elementen die kunnen spelen in jouw specifieke situatie. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

• Pluspunten praktische zaken

Leerzaam

Zinvolle herhalingstraining met veel realistische praktijkvoorbeelden. Als cursist is er voldoende ruimte om zelf te oefenen waarbij je wordt aangemoedigd om dingen te proberen. Constructieve feedback van de trainer en lotus.

• Pluspunten Praktisch, veel ruimte om te oefenen, actief bezig

Goede instructies

Claudia de Boer is een goede instructeur. Legt het allemaal goed uit naar praktijk voorbeelden.

• Pluspunten Ze weet waar ze het over heeft.
  • Minpunten Niks

heel fijn om weer even alles op scherp te hebben

Dankzij Ryan wordt alles weer even op scherp gezet. Zijn duidelijke uitleg en antwoorden op alle vragen maken dat je weer vol vertrouwen je collega's kan helpen als BHV-er. Ook de Lotus acteur zet alles weer duidelijk waar je nog extra informatie over nodig hebt of wat je al weet.

• Pluspunten Duidelijk en met humor
  • Minpunten -

Superleuk en leerzaam

Kwam wrs ook door de groep, maar het was heel ontspannen en leerzaam. Leuke casussen en veel opgestoken

• Pluspunten Situaties worden als echt geschetst en ruimte om zelf te bepalen hoe je handelt in een hulpverleningssituatie. Daarna ruimte om te kijken wat er goed ging en minder goed. Hierdoor steek je veel op.

Goede praktijk voorbeelden

Een leuke BHV cursus gegeven door Dennis. Hij geeft voorbeelden uit de praktijk en haalt de drempel naar beneden om bij een incident in actie te komen. Elk onderdeel komt aanbod en ook iedereen krijgt de ruimte. De dag is goed verdeeld tussen luisteren en doen. Pluspunt is de lotus die het ziektebeeld goed uitbeeld.

• Pluspunten Lotus slachtoffer
  • Minpunten -

Waardevolle dag met veel (herhaalde) nuttige informatie, op een leuke manier gebracht!

• Pluspunten Met humor, tempo en persoonlijkheid. Aangepast op behoeften en kennis van de groep.

Het was weer een geweldige herhaling met een goede trainer.

Door de ervaren trainer is het een heel leuke en goede herhalingstraining geworden.

• Pluspunten trainer en locatie
  • Minpunten geen

super interessant en weer veel bijgeleerd

Fijne BHV dag, weer de vergeten kennis geüpdatet.

• Pluspunten de samenwerking lotus en BHV instructeur
  • Minpunten Konden vanwege het weer niet naar buiten voor de brandblus oefening

Heldere uitleg, interactief, fijne begeleiding, hield aandacht goed vast

Fijne ervaring, prettige cursus en goede interactie me de grote groep.

• Pluspunten Materiaal was netjes, creatieve en uitdagende opdrachten, wist de aandacht van de groep er goed bij te houden.

Vlietpoort, Braillelaan 9

2289 CL Rijswijk

Over BHVNederland

Bij BHVNederland geloven we in een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Wij zijn jouw alles-in-één partner op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om praktijkgerichte BHV-trainingen, het opstellen van ontruimingsplannen, deskundig advies of aanschaf van preventiemateriaal zoals blusmiddelen, EHBO-koffers of AED's. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden praktijkgerichte, doeltreffende oplossingen afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. We bieden onze cursussen ook incompany aan, altijd verzorgt door ervaren instructeurs waar en wanneer je maar wilt. Kies voor zekerheid, kwaliteit en maatwerk. Samen redden we mensenlevens!